reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Ale pustki.
My małego zaraz do teciow zawozimy i dzisiaj mamy fuuuul roboty, sprzatanie, jeszcze pare rzeczy ze sklepu trzeba dokupic, potem szykowanie jedzonka na jutro... Nie wiem jak sie z tym ogarne... he he

reklama
No to i ja sie witam z pieknego slaska:-D;-):tak: Pierwszy raz od stycznia spalismy sobie sami....szkoda tylko ze mlody rano widzac babcie a nie mnie zaczal plakac i bylo po spaniu:baffled: Teraz ma raj, od rana nosza, spiewaja i wogole jest w centrum zainteresowania
Minelam odcinek kurnika;-);-) postaram sie dzis wpasc :-D

Witajcie kwoczki :)

No a ja dalej w książkach do obrony 2 dni. Szlak mnie trafia bo pogoda przepiękna a ja w 4 ścianach ....grrrrrrr...........No a oczywiście od wtorku pogorszenie pogody więc la nie to wakacji w tym roku w ogóle nie będzie. EH Aby mieć już to cholerstwo za sobą. Życzę udanego ciepłego weekendu i pewnie odezwę si w poniedziałek ( jak dotrę trzeźwa do domu) albo we wtorek po obronie.
TRZYMAJCIE ZA MNIE KCIUKI !!!!!!!!!!!

Witajcie wieczorkiem - pusto tutaj.
Ja dziś dzionek zaliczyłam pracowicie i ciesze się, bo energię spożytkowałam.

Teraz odpoczynek - na dworku fajnie i przyjemnie.
Ufff ... a jutro niedziela i może jakaś mała wyprawa :tak::-D

Miłego wieczoru i niedzieli.

u nas był upał 28 stopni rano w południe przyszła urza i lało 3 godziny aż sie fajnie ochłodziło. My po dwuch spacerkach i rowerze:) z młodym, dziś spokojnie na 15 minut, ale mnie zaraz zakrzyczycie zaraz, ale czytałam kilka artykułów ze już od 8-9 miesiąca można na któtkie odcinki zdjęcia zaraz wrzuce

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja.
Rzeczywiście tu pusto, ale nie ma sie co dziwić, piękna pogoda no i wakacje.:tak::tak::tak: Siostra z brzdącem już w domku, tylko coś deprechę złapała, martwię sie o nią, szkoda że tak daleko mieszka ode mnie i nawet nie mam możliwości bywać u niej częściej:-:)-:)-(Mam zapowiedziane, że mamą chrzestną będę:-D:-D:-DZwieeeeelką przyjemnością!!! Pozdrawiam Was wszystkie, zmykam odpoczywać.:tak::tak:

reklama
Witam się i odrazu żegnam;-)nie mam czasu się podrapać nie powiem gdzie:-p;-)dopiero goście wyjechali,a ja biore sie za pakowanie,bo dziś wieczorkiem jadymy do hal;-)YAHOOO!!!ale się cieszę:cool2::cool2:jakoś nie mogę się ogarnąć,M poszedł z Mikim na spacer,więc korzystam i piszę...sorki,że nie poczytam Was i innych wątków...oki,spadam,bo BB wciąga;-)Wszystkim paździochom i rodzicom życzymy udanych,słonecznych lecz nie burzowych wakacji i do zobaczenia za niedługo:-)papa

Do góry