reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witam sie pieknie i slonecznie i wogole wakacjowo:-) Troche sie za niektorymi z was stesknilam:-p;-)
U nas pieknie, spokojnie i wariacko, zocha w 7 niebie szaleje na calego, Stas tez zadowolony bo wszyscy chca go nosic i sie z nim bawic.
18 mamy chrzciny, wiec w przyszlym tyg bedzie troche zalatwiania, ale ja tak lubie wiec spoko loko.
Zyczymy duzo sloneczka ciepelka i duuuuzo wypoczynku.

reklama
u nas był upał 28 stopni rano w południe przyszła urza i lało 3 godziny aż sie fajnie ochłodziło. My po dwuch spacerkach i rowerze:) z młodym, dziś spokojnie na 15 minut, ale mnie zaraz zakrzyczycie zaraz, ale czytałam kilka artykułów ze już od 8-9 miesiąca można na któtkie odcinki zdjęcia zaraz wrzuce
Ja..tam..krzyczec..nie..bede:))))
Witam sie i ja.
Rzeczywiście tu pusto, ale nie ma sie co dziwić, piękna pogoda no i wakacje.:tak::tak::tak: Siostra z brzdącem już w domku, tylko coś deprechę złapała, martwię sie o nią, szkoda że tak daleko mieszka ode mnie i nawet nie mam możliwości bywać u niej częściej:-:)-:)-(Mam zapowiedziane, że mamą chrzestną będę:-D:-D:-DZwieeeeelką przyjemnością!!! Pozdrawiam Was wszystkie, zmykam odpoczywać.:tak::tak:
Oby...szybko..wrociła..poprawa...samopoczucia..i..mogła..w..pełi..czeszyc..sie..macierzynstwem..i..maluszkiem
Witam sie po dłuzszej przerwie. Prawie 2 tygodnie spędziliśmy u rodziców. Zmarła Babcia mojego K z którą byliśmy bardzo zżyci...w środe był pogrzeb a wczoraj byliśmy na weselu chrzesniaka mojego Taty. co za ironia. pozniej moze troszke poczytam bo mam kupe prania. pozdrawiam.
Przykro..mi..z..powodu.babci

Moli..udanego..urlopu!!!!!!
Magdasf..ale..ci..teraz..dobrze..u..mamuni:-p:-p:-p
Marma..KCIUKI..ZACIŚNIETE!!!!!

WSZYSTKIM..MALUSZKOM..KTÓRE..PRZEZ..WEEKEND..SKONCZYŁY...KOLEJNE..MISIĄCA..ZÓŁWIK:-p

Witam..poiedziałkowo.u..as..weekend..zwariowany..Wpadła..do..as..rodzinka...w...sobote..i..stwierdzili..ze..niewyjda...od..nas..jak..sie..niespakujemy..i..niepojedziemy..z..nimi:)))Takim..sposobem...zachecili..nas..do..wyjazdu.Wczoraj..powrót..ale..byłam..tak..padnięta..że..już..niemiałam..siły..tu..zajrzec:zawstydzona/y:

Marma trzymam kciuki i pisz szybko jak bylo:-)
Agus mam nadzieje ze z siostra to tylko przejsciowe i to nic powaznego, najciezsze kilka pierwszych dni, zreszta sama wiesz...;-)
Moli milego odpoczyku i slicznej pogody:)

Marma no i jak?? Juz opijasz :-)??

My po chrzcinach, Patryk juz z samego rana musiał wyjechac. Pogoda do d... wiec zamulamy w domku z małym, ale teraz sie przejasnia, wiec czekam az mały sie obudzi, daje obiadek i na spacerek, musze isc na poczte i do apteki po jakis dobry zel na zabki, bo małemu idzie trójka albo czwórka i jest marudny ze szok i wszystko w kolko pogryzione, włacznie ze mna :-( A bobodent nic nie daje.

Witam i ja.
Pracowity dzionek miałam a teraz po obiadku siesta, później wybieramy się na zakupy.

Pogoda u nas super była do 13.00 później przysżły chmurki i nawet pokropiło, ale teraz jest ciut chłodniej i nie praży tak jak wcześniej.

Marma daj znać jak po obronie.

Marma gratulacje

U mnie tradycyjnie, tylko młody troche marudny, teraz zeszliśmy z dworu dopiero, zaraz kapiel i młody spać idzie, a ja troche poćwicze. w domu hałas bo M robi demolke w kotłowni, rozwala sufit:)

reklama
Do góry