reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

A u mnie dzisiaj super dzionek u kolezanki z BB, z Trojmiastek :-) Siedziałysmy sobie w ogrodku, dzieci sie bawiły, fajnie fajnie :-) Spiekłam sobie kark i prawa reke i piecze, jutro lewa musze sie obrócic do słonka :-D hi hi :-)
A mnie czeka kupa roboty na niedziele, a nie chce mi sie nic przez ta pogode :-)
A jutro sie znowu z Trojmiastkami spotykamy :-) Dzisiaj nas 4 było, a jutro ma byc wiecej, bo w Gdyni pokaz zaglowców swiata :-)
Ok uciekam lulac :-) Buzka

reklama
Witam z rana - pogoda cudna a ja nie śpię od 5.00 przez mojego smrodeczka kochanego.

Ciesze się, że takie dzionki wczorajsze udane - baseniki, spotkanka i wyjazdy.
Wczoraj po południu była u nas burza - przyszło nagle, powaliło na sucho ostro, później popadał drobniutki deszczyk, który de facto wyparował szybciej i zrobiła się duchota :baffled:

Młody fika w swoim nowym łóżeczku i albo gada do siebie i zabawek po swojemu ... albo marudzi.

Lecę poczytać co na innych wątkach.

a ja dostałam @ po ponad popłtorarocznej przerwie :-(. Młody spał do 8 z przerwą na cyca o 6 i dokazuje na podłodze a ja wcinam sniadanko

NO witam panienki u nas tak pieknie ze nie mam kiedy zasiasc do kompa a jak zajde czas to zawsze cos innego wyskoczy:-D:-D:-D:-D Poczytałam was i jestem na bierzaco:-p

Witam sie i ja:-) Dziś u nas upaalnie tak jak i u was. Nic sie nie dzieje i nuda. Wczoraj byłam z koleżanką na wieczornych zakupach. Faceci zostali z dziećmi a my fruuu. Tzn tylko ona miała sobie coś kupić ale oczywiście jak to ja nie mogłam sie powstrzymać i tak o to tym sposobem mam kolejną pare butów, bluzke i spódnice i sukienke:-p Maksio ma kolejnego ząbka. Górna lewa jedynka wyszła. Z Adamem sie śmiejemy że teraz to mu zęby rosną jak grzyby po deszczu:-p No ale dobrze że bez marudzenia. Pozdrawiam :-)

Wpadłam na chwilkę, ogarnięte mieszkanko, więc mogę iść do ogródka pomagać mężowi.
Narazie - jeśli nie padnę wieczorkiem to wskoczę tutaj.
Pa

Ale tu pusto widać ze pogoda śliczna. My cały dzień na dworze w cieniu przesiedzilismy i z podwórka prawie sie nie ruszyłam, sprzątanie, pranie i stajnia tradycyjnie, po południu M pojechał po deski na wzmocnienie belek i do wieczora je cieli, więc ja dziś odbiłam sobie z małym wczorajszą nieobecnosć, oczywiście basenik zaliczony. Małego cos wysypało wczoraj i nie wiem czy to truskawki, agrest czy potówki. A ja chodze posktecana przez @

reklama
Pati :-D super, że mogłaś odbić sobie dzionek z maluszkiem a @ niezazdroszczę.
Ja nadal czekam na swoją i mam nadzieję, że pojawi się w sierpniu po moim powrocie z nad morza.

Oj zmęczona jestem - jutro też pracowity dzionek się zapowiada.
I dobrze - przynajmniej coś pożytecznego porobię a mały na powietrzu spędzi prawie cały dzionek.

Do góry