reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Moli to fajnie, że wyruszacie na urlopik.
U nas jeszcze 19 dni i też ruszamy :tak::tak::tak:
Ale na razie czekają sprawy bardziej przyziemne - robimy z mężem ogrodzenie.
Dużo pracy przy tym jest.

Aguś oj wierzę, że chciałabyś być przy siostrze i jej pomóc.
Wspieraj ją rozmawiając choćby przez telefon.
A jak będzie możliwość to przyjedziesz do niej.

Życzę aby ten babyblues szybciutko przeszedł jej.

A my dziś z okazji niedzieli wybraliśmy się na pływalnię - właściwie to obiekt z wodami termalnymi.
Oj było fajnie - młodemu się podobało, tylko sporo ludzi było i przy wejściu czekaliśmy troszkę, ale później już się rozluźniło.

Wrzuce fotki na odp wątekczek - tylko nie patrzcie na fipopotama czyli mnie :-p;-)

reklama
Padam... Dziś dopiero po całym tygodniu "pozbyłam się" gości i mam dość. Była u nas rodzinka M. - 4 dorosłych i 4 dzieci, więc nie muszę opisywać, jakie to męczące.

U nas ok wszystko, Marika skończyła wczoraj 8 m-cy, jest zdrowa i usiedzieć w miejscu nie może.

Pozdrawiamy!

Witam sie po dłuzszej przerwie. Prawie 2 tygodnie spędziliśmy u rodziców. Zmarła Babcia mojego K z którą byliśmy bardzo zżyci...w środe był pogrzeb a wczoraj byliśmy na weselu chrzesniaka mojego Taty. co za ironia. pozniej moze troszke poczytam bo mam kupe prania. pozdrawiam.

witam i ja, dzien super tylko młody wczesnie go zaczął, już o 7, zabawa w domu, drzemka, dwór,stajnia i prawie sama skosiłam zielonke- kobiety na traktory:), rower, spacer do lasu, obiad u teściów, park krasnala i spacer nad odrą i po porcie- teraz dopiero skończyłam prasować. Uff
W parku krasnala młodemu spodobało si e wchodzenie po takich skosach na zabawkach i stanie i przemieszczanie się przy drabinkach i domkach.

Dziewczyny jutro o 11 obrona ( promotor w ostatnim momencie zmienił godzinę , dobrze że maile otworzyłam ) TRZYMAĆ KCIUKI!!!!!!!!

ale się denerwuje .....................

A u nas goście (moja sis z M ) już wyjechali. Za tydz termin porodu mają:-)
Pomagałam robic zkupki dla niemowlaka kosmetyki i takie tam, i aż przypomniało mi się że jeszcze niedawno kupowalam wyprawkę dla Bartusia:tak:
U nas upały mam nadzieję że za 2 tyg jak pojedziemy na Mazury też będzie pogoda.

Marma kciuki zaciśnięte:tak:

Hejka!!
Marma - trzymamy kciuki!!!!!!
U nas weekend udany, w Bielsku bylismy ze znajomymi u znajomych, fajnie bylo...w sobote po Bielsku sie pokrecilismy, a wczoraj w Browrze w Żywcu bylismy - super sprawa!! Polecam!! W Tyskim byłam rok temu i też jets ekstra!! Szymek o dziwo nic się nie bał, choć sporo ludzi było, bardzo głośno i ogólnie spore zamieszanie... Fajnie:-)
A za tydzień do Rowów już jedziemy :-) z soboty na niedzielę...
Miłego dnia!!

reklama
Dziewczyny jutro o 11 obrona ( promotor w ostatnim momencie zmienił godzinę , dobrze że maile otworzyłam ) TRZYMAĆ KCIUKI!!!!!!!!

ale się denerwuje .....................

Zaciśnięte!

U nas weekend udany. Sobota cała w ogródku, kapiele w baseniku i takie tam.
Wczoraj na dużym basenie i spacerki....
Po prostu weekend.
A dzisiaj wstałam z dołem :-(

Do góry