malena81
mamusia październikowa 08
witam i ja wieczorkiem, jutro mlody zostaje z dziadkami a my kino i jakis późny obiadek:-)
Wszystkiego Najlepszego w Dniu urodzin!!!!!!!!!!!!!!!
witam ) pogoda do d... gdzie to lato....???
mja niunia juz troszke lepiej
Kurki sliczne avatarki )))
A na południu takie powodzie.....:-(
A u nas dzisiaj pięknie, więc spacer zaliczony.
Byl odpust, kupiłam balonik Helowy i tak mi się dziecko balonikiem bawiło, że pot spływał strumieniami, a teraz padła.
Mam nadzieję, że do rana
I ja się witam sobotnio;-)
Chałupka ogarnieta, obiadek w toku wiec tylko czekać na M
Wiecie co ktoś mi dziecko chyba podmienił w nocy chce jesc a ze bytli nie tknie trzeba go rozbudzić nakarmić i potem na nowo uśpić. KOSZMAR!!!!! Jeszcze tego nie przechodziłamDziś będę mu się starać zmniejszyć lekki odstep między karmieniami i wcisnąć jeszcze jedno karmienie, bo zwiekszenie ilosci jednej dawki nie daje rezultatu bo zwraca nadwyżke I zobaczymy co wtedy będzie
Współczuję. Przejdzie mu!!!
Czy wasze dzieci też mają ataki "furii"? Dzisiaj Szymon chciał mi się wgryźć w gardło ze złości eeee.... ale o co chodzi?
czekam już na wieczór, bo te soboty sprzątająco-gotujące są jednak baaardzo wyczerpujące, a wieczorkiem browarek i nogi w górze
U mnie sa takie ataki, ale to jak nie chcę jej podać zabawki, albo na ręce wziąć, kiedy księżniczka sobie życzy.
Tylko mi się do gardła nie rzuca, ale nóżkami bębni w podłogę i krzyczy tak, że ją pewnie w Warszawi słychać.
Śmieszna jest strasznie!
Miłej nocy moje Panie,
Jutro basenik i na wieś, więc pewnie nie zajrzę :-)