reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

witam i ja wieczorkiem, jutro mlody zostaje z dziadkami a my kino i jakis późny obiadek:-)

Wszystkiego Najlepszego w Dniu urodzin!!!!!!!!!!!!!!!

witam :)) pogoda do d... gdzie to lato....???
mja niunia juz troszke lepiej :tak:
Kurki sliczne avatarki :))))

A na południu takie powodzie.....:-(

A u nas dzisiaj pięknie, więc spacer zaliczony.
Byl odpust, kupiłam balonik Helowy i tak mi się dziecko balonikiem bawiło, że pot spływał strumieniami, a teraz padła.
Mam nadzieję, że do rana :tak:

I ja się witam sobotnio;-)
Chałupka ogarnieta, obiadek w toku wiec tylko czekać na M:-p:-p

Wiecie co ktoś mi dziecko chyba podmienił:baffled::baffled::baffled: w nocy chce jesc:nerd: a ze bytli nie tknie trzeba go rozbudzić nakarmić i potem na nowo uśpić. KOSZMAR!!!!! Jeszcze tego nie przechodziłam:szok::szok::szok:Dziś będę mu się starać zmniejszyć lekki odstep między karmieniami i wcisnąć jeszcze jedno karmienie, bo zwiekszenie ilosci jednej dawki nie daje rezultatu bo zwraca nadwyżke:sorry2: I zobaczymy co wtedy będzie:sorry2::sorry2::sorry2:

Współczuję. Przejdzie mu!!!

Czy wasze dzieci też mają ataki "furii"? Dzisiaj Szymon chciał mi się wgryźć w gardło ze złości :baffled:eeee.... ale o co chodzi?

czekam już na wieczór, bo te soboty sprzątająco-gotujące są jednak baaardzo wyczerpujące, a wieczorkiem browarek i nogi w górze :cool2:

U mnie sa takie ataki, ale to jak nie chcę jej podać zabawki, albo na ręce wziąć, kiedy księżniczka sobie życzy.
Tylko mi się do gardła nie rzuca, ale nóżkami bębni w podłogę i krzyczy tak, że ją pewnie w Warszawi słychać.
Śmieszna jest strasznie!

Miłej nocy moje Panie,
Jutro basenik i na wieś, więc pewnie nie zajrzę :-)

reklama
Patrycja i ode mnie sto lat!!!! Zdrowka i milosci, spelnienia choc jednego marzenia, duzo cierpliwosci dla Kamisia i m.;-)

Malena a ja zastanawialam gdzie ty jestes, ze cie nie ma...Nawet przez mysl mi przeszlo ze dalej na kacu jestes;-):-p

Aga 1480 skad jestes konkretnie bo widze ze z lodzkiego, moze sie kiedys spotkamy??

witam się i ślicznie dziekuję kurki wy moje:-)

U nas super dzień. Młody spał od 21 do 7 ciągiem, potem małe sprzątanko i szykowanie, bo mlody zostal z dziadkami( rodzice i teście:-) )My pojechalismy na zakupki i do kina, miał być jeszcze świnks, ale nie daliśmy rady bo zapchalismy sie popcornem- uwielbiam, film fajny Narzyczony mimo woli- polecam. Potem jeszcze wypad po zaopatrzenie do tesco i kupiłam małemu bębenek z instrumentami. Potem do domciu i wszyscy posiedzieli do wieczora. Mam taką ochotę się napić a tu zonk, trudno poczekam. Wczoraj też nas w domku nie było- roiliśmy przegląd cen w sklepach budowlanych

Patrycja i ode mnie sto lat!!!! Zdrowka i milosci, spelnienia choc jednego marzenia, duzo cierpliwosci dla Kamisia i m.;-)

Malena a ja zastanawialam gdzie ty jestes, ze cie nie ma...Nawet przez mysl mi przeszlo ze dalej na kacu jestes;-):-p

Aga 1480 skad jestes konkretnie bo widze ze z lodzkiego, moze sie kiedys spotkamy??
A ja z Łodzi jestem, jak mieszkasz blisko to możemy się spotkać, niie widzę przeszkód...:tak:

ko ko ko ko ko ko

My dzisiaj kupilismy cały strój dla małego na chrzest (jutro postaram sie fotke wkleic), potem w tesco zakupki spore zrobilismy i ogolnie padam na cycki, wiec ide spacku na moją grzędę :-)
Dobranoc

Ps. Justynko przestan sie odchudzac, bo naprawde jak chuda szkapa wyglądasz... :confused: Mąż nie bedzie sie miał do czego tulic :sorry2:

Dziś wieczór relaksu:-)
Godzina w wannie, więc mama odmoczona, wypachniona.
Tylko M. znów spi jak dziecko.
Aż żal budzić :tak:

Justynko przestan sie odchudzac, bo naprawde jak chuda szkapa wyglądasz... :confused: Mąż nie bedzie sie miał do czego tulic :sorry2:

Muszę się zgodzić.
Widziałam fotkę na nk.
Niepokojące...

reklama
U mnie za pięć minut północ - goście poszli spać i wpadam, bo
Patrycja! Sto Lat! Sto Lat! Niech żyje, żyje naaaaammmm!!!
I łyk piwka za Twoje zdrówko!!

Gości mamy do przyszłej soboty. Nie będzie mnie tu raczej. Pozdrowionka dla wszystkich mamuś!!!!

Do góry