reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witam i ja u nas pada, na chwilę pokazało się słoneczko i znów zrobiło się pochmurno.
Mam nadzieję, że jednak się wypogodzi.

U nas nocka super przespana, teraz młody śpi, posprzatałam w kuchni, odkurzyłam,dwa pranka zrobiłam i wywiesiłam na dwór po 15 min musiałam lecieć po nie abarot :baffled:
Teraz wisi na stryszku.

Zaraz zabieram się za ćwiczonka, bo mam powera i chyba mi się udzieliło od Justynki :-D

reklama
Patrycja w Dniu Twojego Święta!!!!
Urodziny dzień pamiętny
Słać życzenia jestem chętny
By Ci życie pięknym było
By Ci czas upływał miło

Bądź wesoła każdy dzionek
Śpiewaj trele jak skowronek
Miej przyjaciół w każdym kątku
Zawsze miła bez wyjątku

Do tych życzeń chcę dołożyć
Szczęścia zdrowia pomyślności
Miłych dni spokojnych nocy
Chwil szczęśliwych Ci pomnożyć
Czarna życzy:-p

Aha Pati rzeczywiscie
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!
Czarna nie wiem jak Ty mu dajesz jesc ale gdzies czytalam ze desaerku nie powinno sie traktowac jako normalnego dania tylko pommiedzy dawac.wiec moze deser zastap jakas kacha czy czyms tam a deser w miedzyczasie...no chyba ze tak robisz....kto chce sie na dziecko zamienic?;-)

A ja szczesliwa bo mój kogucik na tydzien zostaje teraz w domku :-) Bo tu beda sprzatac ta stara budowe i wtedy od poniedziałku nastepnego w delegacje... Ciesze sie bo chrzest za tydzien, wiec bedzie łatwiej we dwojke :-)
Czarna a moze on pic chce po prostu?? Mój jak sie w nocy czasem przebudzi, wypije kilka łyków herbatki i dalej spi, ale to raczej teraz jak był chory, bo tak to spi całe noce. Ja mojemu daje ostatnio dodatkowo jogurcik albo bułeczke maślaną na mleczku (albo jogurcie) :-)

Ostatnia edycja:
Aha Pati rzeczywiscie
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!
Czarna nie wiem jak Ty mu dajesz jesc ale gdzies czytalam ze desaerku nie powinno sie traktowac jako normalnego dania tylko pommiedzy dawac.wiec moze deser zastap jakas kacha czy czyms tam a deser w miedzyczasie...no chyba ze tak robisz....kto chce sie na dziecko zamienic?;-)
Aska na watku o karmieniu napisz Ci nasz schemat to zobaczysz sama:tak:
A ja szczesliwa bo mój kogucik na tydzien zostaje teraz w domku :-) Bo tu beda sprzatac ta stara budowe i wtedy od poniedziałku nastepnego w delegacje... Ciesze sie bo chrzest za tydzien, wiec bedzie łatwiej we dwojke :-)
Czarna a moze on pic chce po prostu?? Mój jak sie w nocy czasem przebudzi, wypije kilka łyków herbatki i dalej spi, ale to raczej teraz jak był chory, bo tak to spi całe noce. Ja mojemu daje ostatnio dodatkowo jogurcik albo bułeczke maślaną na mleczku (albo jogurcie) :-)
Pic pije ale to mu niewystarcza:sorry2:

Witajcie!
Żyję, jeśli się o mnie martwiłyście ;-)
Trochę było u mnie zamieszania, bo Martyna miała jednak zakażenie dróg moczowych - bardzo brzydkie wyniki moczu, ale już opanowane. Bartek szykuje się do raczkowania, bo co raz częściej pupa w górze i bujanie w przód i tył. Czołga się z prędkością światła, a najszybciej do kontaktów i dvd :baffled:. Więcej czasu spędza z Martyną. głownie polega to na tym, że wyrywa jej zabawki więc co chwilę muszę godzić towarzystwo - jednym słowem sielsko anielsko :-D
Mieszkanie w jednym pokoju do tej pory im wychodzi. Bartek zasypia przed 20, Martyna ok 21 i on się nawet nie budzi mimo, że opowiadam jej bajki więc jest ok.
Jutro jedziemy na działkę - plan jest taki, że na dwa tygodnie, ale jak będzie pogoda to do 19 zostaniemy.
Wieczorem poczytam co naskrobałyście, co by być w miarę na bieżąco. Może dowiem się o co chodzi z tymi avatarkami :-) - bardzo wesołe :-)
Miłej soboty!!!

reklama
Heloł, no to se humor poprawiłam jak tu weszłam :-D
kurniczek jak ta lala,
avatary zajefajne, sama też chciałam ustawić,ale pozajmowałyście co fajniejsze :-).

Ta pogoda to już mnie doqr....pranie nawet w domu nie chce schnąć, za to Szymcio już troszkę lepiej, chociaż dzisiaj jakiś himerzasty.
Czy wasze dzieci też mają ataki "furii"? Dzisiaj Szymon chciał mi się wgryźć w gardło ze złości :baffled:eeee.... ale o co chodzi?

czekam już na wieczór, bo te soboty sprzątająco-gotujące są jednak baaardzo wyczerpujące, a wieczorkiem browarek i nogi w górze :cool2:

Do góry