Mama Maksa
październikowa mama
MARTYNKA a jakie ty chcesz te przepisy. Sprecyzuj na sałatki, ciasta czy raczej gorące dania?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak Tatry są piękne.Magda - Mazury z komarami?? na szczęście nie mieliśmy tam jeszcze problemów z koamrami... mi kojarzą się z łajbami, albo kajakami... uwielbiam!! Góry zresztą też, albo i jeszcze bardziej, tyle, że w wakacje jest sporo ludzi :-( za to tatry słowackie polecam! mało ludzi i pięknie!
Zdróweczka dla małej.Magda PIĘKNE!!!!!!!!!!!!!!!
a u mnie na burze znow sie ma
mała ma antybiotyk wlasnie sie obudzila po rosloku spocona jak mysz ale mam nadzieje ze juz pomalu bedzie coraz lepiej
No tak zrobię - dzięki.Magdziunia najlepiej zadzwonic do niej Domki sa po 300 za dobe. Natomiast te pawilony to na osobe chyba 80 -ale w tym juz jest wyżywienie a w domkach nie ma. My mamy domek a jedzie mój brat z rodzinom i sis. Wiec spoko loko my lubimy towarzystwo
Też fajne.Ja w Skarszewach w ośrodku Borówno płaciłam za domek 6os. 75zl za dobę (po znajomości), normalnie jest cos koło 90zł :-) 300 to strasznie duzo za domek... No chyba ze teraz sa takie ceny. A w ogole to polecam to miejsce, super jezioro i wszystko na terenie osrodka sklepy, bary, restauracja, salon gier itd. Super :-)