reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Dziewczyny jakby któraś była chętna Ustka - Ośrodek Wczasowy NIEWIADÓW - wczasy nad morzem, domki, noclegi w Ustce 65 Zł Z WYżYWIENIEM PEłNYM 3 POSIłKI NOI JAKIS DESEREK MAłY. Jest góra i dół moge negocjować z cenami bo ja pochodze z niewiadowa sierpien cięzko będzie bo już dużo zarezerwowanych.My jedziemy już na bank do bułgarii.

Ja wcinam właśnie jajeczniczke A k ROBI MIESZKANIE Z SZWAGREM ALE MUSZE ZARAZ ROBIć SPIS TRESCI DO PRACY. Poza tym Jagna była dizś bardzo grzeczna zawsze mi marudziła na sacerze w drosddze powrotnej a dziś grzecznie siedziała. Tylko jest problem zjej karmieniem masakra normalnie az mnie trzesie musza być 2 osoby i zagadywac bo ona nie chce jeść tylko lubi jeść jak ma sama w rece i sama może no ale ona przecież sama zypy i m;leka nie zje.Musze jej chyba kupić kiełbache.Jutro jak bedzie słonecznie ide na plac zabaw i bede sie opalać:)
Nie moge sobie butów kupić normalnie ostatnio coż ze mną nie tak jak kochałam sklepy to teraz 2 sklepy i mam dość.Masakra

Magda - Mazury z komarami?? na szczęście nie mieliśmy tam jeszcze problemów z koamrami... mi kojarzą się z łajbami, albo kajakami... uwielbiam!! Góry zresztą też, albo i jeszcze bardziej, tyle, że w wakacje jest sporo ludzi :-( za to tatry słowackie polecam! mało ludzi i pięknie!
Oj tak Tatry są piękne.

Magda PIĘKNE!!!!!!!!!!!!!!!
a u mnie na burze znow sie ma
mała ma antybiotyk wlasnie sie obudzila po rosloku spocona jak mysz ale mam nadzieje ze juz pomalu bedzie coraz lepiej
Zdróweczka dla małej.

Magdziunia najlepiej zadzwonic do niej:tak::tak::tak: Domki sa po 300 za dobe. Natomiast te pawilony to na osobe chyba 80 -ale w tym juz jest wyżywienie:tak::tak::tak: a w domkach nie ma. My mamy domek a jedzie mój brat z rodzinom i sis. Wiec spoko loko my lubimy towarzystwo
No tak zrobię - dzięki.

Ja w Skarszewach w ośrodku Borówno płaciłam za domek 6os. 75zl za dobę (po znajomości), normalnie jest cos koło 90zł :-) 300 to strasznie duzo za domek... No chyba ze teraz sa takie ceny. A w ogole to polecam to miejsce, super jezioro i wszystko na terenie osrodka sklepy, bary, restauracja, salon gier itd. Super :-)
Też fajne.

Wesolutkaa ośrodek super - a te domki są wygodne ja w podobnych byłam w Karwi.

Madziu jaka zmiana a avatarek fajny :-)

No i dzionek zleciał, ja przysnęłam po południu z Sebciem.
Jutro imieninki taty i rocznica rodziców :-D
Zaraz zmykam spać, bo jakaś taka z lekka zakręcona.

------------- dopisane
Ja się uśmiałam do łez

Ile wart jest mąż?

Żona wraca do domu i widzi na drzwiach kartkę. Czyta:
"Na sprzedaż - żona. Ostatnio niewiele używana...
Cena 360 zł. Informacja - na miejscu."
Małżonka robi swojemu mężowi awanturę.
-Wcale nie chodzi mi o to, że chcesz mnie sprzedać,
ale dlaczego tak tanio? Skąd wziąłeś tą cenę?
-Już Ci wyjaśniam : 80 kg mięsa po 2 zł to daje 160 zł,
złota obrączka - 200 zł. Razem 360 zł. Gra?

Następnego dnia mąż wraca z pracy i widzi na drzwiach
kartkę napisaną przez żonę:
"Na sprzedaż - mąż. Ostatnio niewiele używany...
Cena 0,67 zł. Informacja - na miejscu."
Tym razem awanturę robi mąż.
-To ja cię wyceniłem na 360 zł, a ty mnie za takie
grosze chcesz opchną7?
-Już Ci wyjaśniam : dwa jajka po 0,32 zł to daje 0,64 zł,
10 cm rurki giętkiej za 0,03 zł.
Razem 0,67 zł. Gra?

Ostatnia edycja:
Heja!

Leje, leje, leje!! ja w pracy, Dni Otwartych ciąg dalszy, klienci już przyjeżdząją..ale ogólnie fajnie jest :-)
Dobra, zmykam, pojawię sie później :-)

witam :)) pogoda do d... gdzie to lato....???
mja niunia juz troszke lepiej :tak:
Kurki sliczne avatarki :))))

A na południu takie powodzie.....:-(

Ja tez sie witam :-)
U nas nocka ok, mały spał ładnie do 7, ja z męzusiem, wiec super :-D Teraz czekam na niego, bo pojechał do szkoły, zaraz daje małemu kaszke i potem jedziemy na zakupy jakies, trzeba małemu kupic garniaczka na chrzest :-D

U nas na razie słoneczko :-)

Witam sie tylko szybciutki i zmykam sprzatac mieszkanie...
Pogoda...szkoda slow,ale przynajmniej nie jest zimno tylko szaro buro:-(
Narazie mamusie , udanej soboty:tak:

Witam
u mnie tez szaro.mlody od 3 godzin drze sie na cale osiedle wiec posprzatalam troche i czekam grzecznie na policje bo sie bez niej nie obedzie chyba dzisiaj....:wściekła/y:zaraz lac bedzie chyba a mi sie zgubil gdzies zel na dziasla i nie moge go znalezc a pojsc do aptki tez ni cholery bo go tu nie zostawie...a pierdziele....
ja od rana piore, gotuje golabki, sprzatam, prasowac zaraz bede..znaczy sie moje kochanie dzisiaj wieczorem bedzie:-)mam nadzieje...o ile gdzies go nie posla wrrr.
Kury jak sie uporacie ze wszystkim to do kurnika;-)
milego dnia
aaaaaaaaaaa sliczne avatarki:-D

reklama
I ja się witam sobotnio;-)
Chałupka ogarnieta, obiadek w toku wiec tylko czekać na M:-p:-p

Wiecie co ktoś mi dziecko chyba podmienił:baffled::baffled::baffled: w nocy chce jesc:nerd: a ze bytli nie tknie trzeba go rozbudzić nakarmić i potem na nowo uśpić. KOSZMAR!!!!! Jeszcze tego nie przechodziłam:szok::szok::szok:Dziś będę mu się starać zmniejszyć lekki odstep między karmieniami i wcisnąć jeszcze jedno karmienie, bo zwiekszenie ilosci jednej dawki nie daje rezultatu bo zwraca nadwyżke:sorry2: I zobaczymy co wtedy będzie:sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry