reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Hej .... i u mnie po imprezce - udało się.
Rodzice tyle prezentów dostali.

A dziś znów się do nich wybieram na poprawinki :-D ... grillik będzie :-D
Pogoda super się zapowiada także szkoda czasu na net.
Miłej niedzieli życzę.

reklama
Hej
ja jak zwykle poniewczasie:zawstydzona/y:
Patrycja wszystkiego najlepszego !!!

Wczoraj był grill u mojego braciaka, no i nie pojechaliśmy, bo Szymcio chory a nie chciałam się teściówki prosić zeby została z małym, no a dziś jestem zła, że chociaż na godzinkę nie wpadliśmy, w końcu to blisko, i tyyyle znajomych... no i warczę na chłopinę od rańca. :baffled:

Justyna, moja pierwsza myśl jak Cie zobaczyłam na nk była taka jak innych dziewczyn, ale sama nie jestem jak księzyc w pełni,więc się nie mądrzę. Choć osobiście bardziej mi się podobają "kobiece kobiety" ;-) (niestety nie w swoim wydaniu)

dzien dobry:-)
Pytacie gdzie lato?? Hehehe poki co w Aleksandrowie:-p:-p:-p:-p
Koncze obiadek, jackowaty z dziecmi na spacerze, pewnie niedlugo wroca, potem gdzies pojedziemy bo pogoda cudna a wiadomo ze nie wiadomo jak jutro bedzie.
Moja Zocha zasmarkana i kaszlaca, wiec jak tylko slysze ze kaszle mam gesia skorke i obraz brania antybiotyku znowu przez malego...No ale poki co staramy sie ich trzymac od siebie z dala, chociaz wiem ze to za bardzo nie pomoze.

Udanej niedzieli, i choc troszke slonka!!!!

Hello babencje jestem i żyje. M w domciu więc szkoda czasu na neta:-p:-p (sorka) ale jutro wpadne na dłużej teraz lecimy z moim kochanie oglądnać naszych jak się pocą z brazylijczykami:-D:-D

Hi
My po spacerku i lodach, po obiadku i teraz oglądamy siatkarzy.
Jednym słowem tatkyta naszych jest do bani - zagrywają tak niemrawo jakoś ... albo brazylijczycy są zbyt szybcy.

Udało mi się dziś wyczaić fajne kwaterki we Władysławowie i już zaklepałam - jupiiiii :-D
Blisko morza i tylko
Zaraz jadę do rodziców - co prawda już grillowali, ale co tam - przynajmniej obejdzie się bez obrzarstwa :-D

Madzia władysławowo jakies 50-60 km ode mnie :-) Pewnie bedziecie jechac przez trojmiasto, moze jakos sie spotkamy :-)??? Kiedy bedziesz we Władysławowie?? I jaka kwaterka?? Moja znajoma ma tam dom wczasowy :-)

reklama
Do góry