reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Witam!
A ja dziś mam fajny dzień :-) najpierw znalazłam telefon samsunga F300 a potem zlodzieja złapałam w sklepie do którego sie staram o prace :-) oj dzien pełen wrażeń hehe
Teraz znów mnie ząb napierdziela i lece po tabletke ciekawe ile jeszcze ta wizyte u dentysty bede odkladala bo juz wczoraj o 1 w nocy siedziałam z fajka i czekalam kiedy przejdzie bo spac nie moglam:-p

kasia pytałam bo ja też podwyżke dostałam ale to tylko wyrównanie
Czarnuszka88 witam

My po wizycie u babci. Mały usnął mi tam na rękach, teraz siedzi w bujaczku, zaraz cyc.

Justynka u nas porazka nocnikowa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Witam nowa mamusie

Minisia
no popatrz moze juz masz prace w kieszeni:-p:-p:-p a z tym zebem raz dwa do stomatologa!!!!!!!!!

Wanilia jakie tv kupiliscie bo my tez szukamy:-p
Asi kawalerowie uciekna:-D:-D:-D:-D

Minisia biegiem do dentysty, ból nie minie, a jeśli - to nie na długo :baffled:.
Czarna samsung LE40656A.

O rany, padam dziś na twarz, a tu Szymek zasnął nie kąpany :confused2:.

Jestem juz jestem!!!!:-D
Czarna nie uciekna:-Djak dobrze ze sa jeszcze komorki:-D:-D:-D
ale naprawde myslalam ze fiola dostane...od rana telefon i internet nie chodzil w calej wsi...wszyscy tylko do siebie dzwonili i siepytali czy ktos juz ma:-D
normalnie po tej akcji z czerwcowkami jeszcze bardziej Was kocham:-ptakiego banana mam na twarzy ze smiechu ze szok:-D

Jestem juz jestem!!!!:-D
Czarna nie uciekna:-Djak dobrze ze sa jeszcze komorki:-D:-D:-D
ale naprawde myslalam ze fiola dostane...od rana telefon i internet nie chodzil w calej wsi...wszyscy tylko do siebie dzwonili i siepytali czy ktos juz ma:-D
normalnie po tej akcji z czerwcowkami jeszcze bardziej Was kocham:-ptakiego banana mam na twarzy ze smiechu ze szok:-D

ja dziś też miałam niezły ubaw:-), to fakt, teraz jestem już padnięta ale do południa to Laura patrzała sie na mnie jak na wariata ze sama do siebie sie śmieje i nie wiedziała o co chodzi:rofl2:

HEHEHE ale jazda z tymi czerwcówkami. Po co się wtrącały. Zresztą to ich problem.

A ja mam chwilkę dla siebie. Mój M zajął się małym a ja przeglądam BB.

CO do apetytu to ja po prostu od 3 dni bym tylko jadł i jadła a najlepiej same słodycze. Normalnie aż jestem przerażona. No ale Kacper ostatnio zaczął więcej ciągnąć cyca i to może dlatego.

Co do pudzianków moje szczęście waży 6800 a ma 65 cm.... mały tłuścioszek :) Ale zaczął zwalniać z przyrostem wagi na szczęście. Mam nadzieję że zgubi to jak zacznie chodzić.

Mój przy 69 cm waży tykjo 5.400.
Długi ale nie jest gruby tylko policzki mu wypycha.
Je dużo i często i pani doktor mówiła że dobrze przybiera na wadze ale w porównaniu z waszymi moje to maleństwo:-D

reklama
Wita was serdecznie .Jestem nowa na forum i musze sie wam pochwalic .Nie myslcie sobie ze jestm chwalipieta czy cs tam takiego ale kazdy robi oczy jak im to mowie moja kolezanka nie spi od 2 lat :szok: a moja Emilka juz od poltora miesiaca przesypia caaaale noce nie do wiary a jednak .Ostatni posilek zjada 21 lub 22 zalezy jak w dzien ulozy sie karmienie i spi do saamego rana budzi sie miedzy 9 lub 10 a ja oczywiscie z nia . Urodzila sie 3 pazdziernika wiec ma 3.5 miesiaca :-D Aco do wagi to wazy 6.700 i ma tylko 60 cm no i nie powiem ma puszki ale sa tylko do calowania :tak:

Do góry