reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2008

reklama
Witam!
A ja dziś mam fajny dzień :-) najpierw znalazłam telefon samsunga F300 a potem zlodzieja złapałam w sklepie do którego sie staram o prace :-) oj dzien pełen wrażeń hehe
Teraz znów mnie ząb napierdziela i lece po tabletke ciekawe ile jeszcze ta wizyte u dentysty bede odkladala bo juz wczoraj o 1 w nocy siedziałam z fajka i czekalam kiedy przejdzie bo spac nie moglam:-p

kasia pytałam bo ja też podwyżke dostałam ale to tylko wyrównanie
Czarnuszka88 witam

My po wizycie u babci. Mały usnął mi tam na rękach, teraz siedzi w bujaczku, zaraz cyc.

Justynka u nas porazka nocnikowa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Witam nowa mamusie

Minisia
no popatrz moze juz masz prace w kieszeni:-p:-p:-p a z tym zebem raz dwa do stomatologa!!!!!!!!!

Wanilia jakie tv kupiliscie bo my tez szukamy:-p
Asi kawalerowie uciekna:-D:-D:-D:-D

Minisia biegiem do dentysty, ból nie minie, a jeśli - to nie na długo :baffled:.
Czarna samsung LE40656A.

O rany, padam dziś na twarz, a tu Szymek zasnął nie kąpany :confused2:.

Jestem juz jestem!!!!:-D
Czarna nie uciekna:-Djak dobrze ze sa jeszcze komorki:-D:-D:-D
ale naprawde myslalam ze fiola dostane...od rana telefon i internet nie chodzil w calej wsi...wszyscy tylko do siebie dzwonili i siepytali czy ktos juz ma:-D
normalnie po tej akcji z czerwcowkami jeszcze bardziej Was kocham:-ptakiego banana mam na twarzy ze smiechu ze szok:-D

Jestem juz jestem!!!!:-D
Czarna nie uciekna:-Djak dobrze ze sa jeszcze komorki:-D:-D:-D
ale naprawde myslalam ze fiola dostane...od rana telefon i internet nie chodzil w calej wsi...wszyscy tylko do siebie dzwonili i siepytali czy ktos juz ma:-D
normalnie po tej akcji z czerwcowkami jeszcze bardziej Was kocham:-ptakiego banana mam na twarzy ze smiechu ze szok:-D

ja dziś też miałam niezły ubaw:-), to fakt, teraz jestem już padnięta ale do południa to Laura patrzała sie na mnie jak na wariata ze sama do siebie sie śmieje i nie wiedziała o co chodzi:rofl2:

HEHEHE ale jazda z tymi czerwcówkami. Po co się wtrącały. Zresztą to ich problem.

A ja mam chwilkę dla siebie. Mój M zajął się małym a ja przeglądam BB.

CO do apetytu to ja po prostu od 3 dni bym tylko jadł i jadła a najlepiej same słodycze. Normalnie aż jestem przerażona. No ale Kacper ostatnio zaczął więcej ciągnąć cyca i to może dlatego.

Co do pudzianków moje szczęście waży 6800 a ma 65 cm.... mały tłuścioszek :) Ale zaczął zwalniać z przyrostem wagi na szczęście. Mam nadzieję że zgubi to jak zacznie chodzić.

Mój przy 69 cm waży tykjo 5.400.
Długi ale nie jest gruby tylko policzki mu wypycha.
Je dużo i często i pani doktor mówiła że dobrze przybiera na wadze ale w porównaniu z waszymi moje to maleństwo:-D

reklama
Wita was serdecznie .Jestem nowa na forum i musze sie wam pochwalic .Nie myslcie sobie ze jestm chwalipieta czy cs tam takiego ale kazdy robi oczy jak im to mowie moja kolezanka nie spi od 2 lat :szok: a moja Emilka juz od poltora miesiaca przesypia caaaale noce nie do wiary a jednak .Ostatni posilek zjada 21 lub 22 zalezy jak w dzien ulozy sie karmienie i spi do saamego rana budzi sie miedzy 9 lub 10 a ja oczywiscie z nia . Urodzila sie 3 pazdziernika wiec ma 3.5 miesiaca :-D Aco do wagi to wazy 6.700 i ma tylko 60 cm no i nie powiem ma puszki ale sa tylko do calowania :tak:

Do góry