reklama
J
justyneczka
Gość
Wita was serdecznie .Jestem nowa na forum i musze sie wam pochwalic .Nie myslcie sobie ze jestm chwalipieta czy cs tam takiego ale kazdy robi oczy jak im to mowie moja kolezanka nie spi od 2 lat a moja Emilka juz od poltora miesiaca przesypia caaaale noce nie do wiary a jednak .Ostatni posilek zjada 21 lub 22 zalezy jak w dzien ulozy sie karmienie i spi do saamego rana budzi sie miedzy 9 lub 10 a ja oczywiscie z nia . Urodzila sie 3 pazdziernika wiec ma 3.5 miesiaca Aco do wagi to wazy 6.700 i ma tylko 60 cm no i nie powiem ma puszki ale sa tylko do calowania
gratuluję:-) zapraszam na watek "przedstaw się" oraz na inne- tylko uważaj na "rozszerzamy diete naszych maluszków" bo przeżywamy oblężenie, przygotuj sie na bombardowanie
Witam nowe mamusie!
Justyneczka u nas przerwa w nocnikowaniu. Chyba zaczekam do ferii M - połowa lutego i ponowię próby
Minisia to rzeczywiście fartowny dzień , a ząbka nie zazdroszczę
Ppatqa u nas ta podwyżka to taka wewnętrzna sprawa
Jutro ciężki dzień. Rada pedagogiczna i M wróci wieczorem, a pogoda do bani więc pewnie ze spaceru nici Może jutro upiekę ciasteczka Magdziuni z Martynką. Zawsze to jakieś nowe doświadczenie :-)
Justyneczka u nas przerwa w nocnikowaniu. Chyba zaczekam do ferii M - połowa lutego i ponowię próby
Minisia to rzeczywiście fartowny dzień , a ząbka nie zazdroszczę
Ppatqa u nas ta podwyżka to taka wewnętrzna sprawa
Jutro ciężki dzień. Rada pedagogiczna i M wróci wieczorem, a pogoda do bani więc pewnie ze spaceru nici Może jutro upiekę ciasteczka Magdziuni z Martynką. Zawsze to jakieś nowe doświadczenie :-)
wesolutkaaa
Fanka BB :)
Dziewczyny ja wkoncu ide jutro ważyć i szczepić Jagunie bo dizs nie dałam rady,szwagierka mi mówiła że po szczepieniu się nie kąpie bo dziecko może jakiegoś szoku dostać.Ciekawe czy to prawda.Mam nadzieje, że lekarz mi ją jutro zaszczepi i dowiem sie ile ta moja pucunia waży bo pucie to ona ma niezłeJa jak ważyłam na wage z nią w ubraniu itp to wychodziło mi 7 kg więcej,no ale jak lekarz zważy to sie dowiem
STRASZNIE SIE BOJE TEGO ZABIEGU NA ZęBA CIąGLE O NIM MYSLE DZIś BYłAM NA UCZELNI I JESZCZE DUżO PRZEDE MNą A TU TEN ZąB.MASAKRA.W PONIEDZIAłEK ZABIEG.
Dobranic kobietki Jagunia już śpi muszę ją jeszcze tylko przełożyć do łóżeczka.
STRASZNIE SIE BOJE TEGO ZABIEGU NA ZęBA CIąGLE O NIM MYSLE DZIś BYłAM NA UCZELNI I JESZCZE DUżO PRZEDE MNą A TU TEN ZąB.MASAKRA.W PONIEDZIAłEK ZABIEG.
Dobranic kobietki Jagunia już śpi muszę ją jeszcze tylko przełożyć do łóżeczka.
Wesolutka bedzie dobrze;-) A o tym niekąpaniu po szczpeiniu pierwszy raz słyszę.
A co do nocek. Kłade Hanie spać o 21wszej (zasypia czasem 5 a czasem 50 minut ale sama) i śpi do 8,30 - 9tej z 2 pobudkami na flache. Złote dziecko no nie??;-)
A co do nocek. Kłade Hanie spać o 21wszej (zasypia czasem 5 a czasem 50 minut ale sama) i śpi do 8,30 - 9tej z 2 pobudkami na flache. Złote dziecko no nie??;-)
raczej ... to coś jak mój maluch tylko on to sam nie zaśnie NIESTETY trzeba z nim być ale jak zaśne kolo 21 to budzi sie raz na cyca ... kolo 4 ,5 a pobudka kolo 8 rano ... no chyba ze zsnie kolo 23 to kolo 6 wstaje i już nie spi ... nie wiem czemu niby powinien dłużej.
reklama
J
justyneczka
Gość
OD DZIŚ SZCZĘŚCIARA MI NA IMIĘ :-) paramparam parararara...:-)
kipieć ze szczęścia?? znam to uczucie!!:-)
kipieć ze szczęścia?? znam to uczucie!!:-)
Podziel się: