reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Madziu to się cieszę, że maleństwo tak przybiera na wadze.
Masz rację rośnie Pudzian jak nic
Co do ciuchów ciążowych to ja jeszcze sobie zatrzymuję hehehhe - siostra ma dwójkę dzieci i więcej raczej nie będzie, druga też ma a raczej z drugim w drodze.
Więc niech spokojnie leżą i czekają.
Dziewczyny ja chce schudnąć - wiem, wiem ... mniej żreć, ale ja ciągle głodna jestem.
Mały wysysa a ja na okrągło głodna.
Chyba zakupię sobie jakieś pastylki po konsultacji z lekarzem.
Oki uciekam na obiadek - mniam ... mąż robi a później do rodziców.

Co do ciuchów ciążowych to ja jeszcze sobie zatrzymuję hehehhe - siostra ma dwójkę dzieci i więcej raczej nie będzie, druga też ma a raczej z drugim w drodze.
Dziewczyny ja chce schudnąć - wiem, wiem ... mniej żreć, ale ja ciągle głodna jestem.
ppatqa
Październikowe mamy'08
kasia a ty w budżetówce pracujesz???
czarna to pochwal się jak w niej wygladasz
Marma zdrówka dla małego
Magdasf gratki dobrych wieści
magdziunia ja też jestem nonstop głodna i to na słodkie ale ćwicze codziennie
U nas tewż leje i ślizgawka, ale byłam z małym na 1,5 godzinnym spacerze i śpi teraz na ganku, ja po obiadku. Ja zmoklam ale mały zadowolony pod osłonką. Stajnia zrobiona. Jak mały będzie po cycu jedziemy do babci.
czarna to pochwal się jak w niej wygladasz
Marma zdrówka dla małego
Magdasf gratki dobrych wieści
magdziunia ja też jestem nonstop głodna i to na słodkie ale ćwicze codziennie
U nas tewż leje i ślizgawka, ale byłam z małym na 1,5 godzinnym spacerze i śpi teraz na ganku, ja po obiadku. Ja zmoklam ale mały zadowolony pod osłonką. Stajnia zrobiona. Jak mały będzie po cycu jedziemy do babci.
Magdasf wow to Ci koszykarz rośnie. Kariera w NBA murowana 
Ppatqa tak pracuję w budżetówce w służbie zdrowia. My dostaliśmy takie wyrównanie, bo są dysproporcje między oddziałami i ja byłam pod kreską. Tak że tym razem to miły gest pana dyrektora ;-) a nie prezent od ministra ;-)

Ppatqa tak pracuję w budżetówce w służbie zdrowia. My dostaliśmy takie wyrównanie, bo są dysproporcje między oddziałami i ja byłam pod kreską. Tak że tym razem to miły gest pana dyrektora ;-) a nie prezent od ministra ;-)
ładnie ładnie mały przybieraMy juz po lekarzu, maly wazy 6900!!!! mierzy 70 cm!!!! Normalnie Pudzian mi rosnieJest zdrowy, wiec w koncu go zaszczepili, za 6 tygodni kolejna szczepionka
Ja mje ciazowe dalam zarazpo urodzeniu znajomej, tak jak czarna napisala zeby nie wywolac wilka z lasu;-)
Oj ja jak zaczynam prac to robie 3 prania w ciagu jednego dnia i mam na tydzien spokoj, a do pralki duuuuuzo mi sie zmiesci;-)
Zrobie dzisiaj zdjecie pokoju mojej zosi, nie wiem czy kiedys wasze dzieci (te starsze) mialy taaaaaki syf....Normalnie swinka Pepa:-)

Marma zdrówka dla małego
A u nas pada pada pada

J
justyneczka
Gość
jak tam dziewczyny nocnikowe sprawy waszych dzieci?:-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MAGDASF gratki dobrych wiesci od lekarza
Zaraz skocze na zdjeciowy ;-)
MARMA duzo zdrowka
Ja czekam na gosci Aha ASIA napisala mi esa ze nie ma netu bo cos sie tam stalo na calej wsio i nie ma netu a ona dostaje juz do glowy

MARMA duzo zdrowka
Ja czekam na gosci Aha ASIA napisala mi esa ze nie ma netu bo cos sie tam stalo na calej wsio i nie ma netu a ona dostaje juz do glowy

hej
jednak nie dalam rady wcześniej do Was dołączyć
niezła jazda z tymi z czerwca...
ale bojowo się zrobiło...
Dziś miałayśmy neurologa (na innym watku), potem dlugi spacer (ale ciplutko, musiałam ją cieniej ubrac i czapeczkę cieńszą), teraz Marika wreszcie zasnęła (jakoś z problemami, nie dała się odłożyć), a ja szybko obiadek i jem zupkę właśnie.
jednak nie dalam rady wcześniej do Was dołączyć
niezła jazda z tymi z czerwca...

Dziś miałayśmy neurologa (na innym watku), potem dlugi spacer (ale ciplutko, musiałam ją cieniej ubrac i czapeczkę cieńszą), teraz Marika wreszcie zasnęła (jakoś z problemami, nie dała się odłożyć), a ja szybko obiadek i jem zupkę właśnie.
wanilia79
Entuzjast(k)a
Czarna prostota urzekaA do mnie przyszła pierwsza z 3 garsoneczek co zamówiłam na allegro. Ta pstrokata i leży idealnie (lekko rękawy za długie) Niby zwykła ale ma coś w sobie

Magda ale chłopisko! ;-)przy Waszych Pudzianach, mój Szymek by wyglądał jak kurczątkoMy juz po lekarzu, maly wazy 6900!!!! mierzy 70 cm!!!! Normalnie Pudzian mi rosnieJest zdrowy, wiec w koncu go zaszczepili, za 6 tygodni kolejna szczepionka
Ja mje ciazowe dalam zarazpo urodzeniu znajomej, tak jak czarna napisala zeby nie wywolac wilka z lasu;-)
Oj ja jak zaczynam prac to robie 3 prania w ciagu jednego dnia i mam na tydzien spokoj, a do pralki duuuuuzo mi sie zmiesci;-)
Zrobie dzisiaj zdjecie pokoju mojej zosi, nie wiem czy kiedys wasze dzieci (te starsze) mialy taaaaaki syf....Normalnie swinka Pepa:-)

Madziu to się cieszę, że maleństwo tak przybiera na wadze.
Tak myślę, że ja z tych ciążowych to raptem 2 pary spodni mam. Do 6 miesiąca chodziłam w normalnych, tylko na gumkę zamiast guzika a bluzki kupowałam takie, żeby i teraz w nich chodzić.
Ja już dzień babci mam zaliczony, prezenty wręczone, babcie i dziadkowie zachwyceni (2 pieczenie na jednym ogniu ;-)), no i muszę się pochwalić - kupiliśmy sobie zasłużone tv (mieliśmy takiego grata, że już się nie dało patrzec) i kino domowe. No, tylko kto teraz będzie podłączał, bo mój M się nie tyka elektroniki.;-) Ale się cieszę :-)
reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Podziel się: