reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
w listopadzie... pararararam.....:-)mogę być już.......parararara.........:-)w swoim...... parararam pam pam............ :-)mieszkaniu:-)

jesssu, to jest chyba jakaś bajka, ja nie wierze że to sie dzieje naprawdę........

no proszę z 2 lat zrobiło się 10 miesięcy nie zdziwię się jak na wakacje już będziesz w PL:-p
A tak na poważnie GRATULUJE TEGO CUDU oby się spełnił:tak:
Magda ja jestem za:)))

A ja właśnie dusze gulasz:))) jutro szczepienie więc wole mieć obiad gotowy:)

Ostatnia edycja:
Magdasf- moja Lena po szczepieniu przespała cały dzień i całą noc , nawet musiałam ją budzić na jedzenie a potem wszystko wróciło do normy:tak:
Justyna no to rzeczywiście masz powód do radości:tak::tak:
Anita moja Lena zasypia ok 22 sama w łóżeczku i budzi się ok 6 rano, zje i śpi dalejtak przeważnie do 9-10:tak:

Witam również nową mamusię!!!

No to ja mam czas dla siebie, dzieci śpią M ogląda jakiś film....

reklama
Do góry