reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

wiem ze kapusta jest wzdymajaca ale napisałam to co było do jedzenia w szpitalu -szok. A mały dalej przy cycu, bo opsikał ciuszki po pachy, w koncu tatus założył pieluszke:), jak mamusia zakłada takie cos sie nie zdaża- narazie. dziś dostał pierwszy raz wit K. M pojechał zalatwiac urzędy papiery maluszka, zapisac nas do pediatry,do mojego jobu i po zakupy. a ja w wyrku z małym i pisze jedna reka
justyneczka witaj ty to masz motorek w dupie, noworodek przeprowadzka
ania mily dzionek
dototko czekamy na wieści

reklama
Hejka !!
Asia - nie dziwie się że tak Ci się chce spać, bo ja mam to samo... zwlokłam się dzisiaj po 8 z myślą, że wracam do łóżka i śpię dalej, ale akurat koleżanka napisała mi że jest na GG i chce pogadać, więc włączyłam kompa i trochę się rozbudziłam...
Pati - ale Ci fajnie...tez bym sobie chętnie już z Małym poleżała...
Ehhh... Dorotka w szpitalu... coś mi się wydaje, że bez Oliwki jej nie wypuszczą ;-)
A u mnie kolejna przespana noc, z przerwami na sikanie... kolejna noc, bez najmniejszego skurczu... no cóż... niby ciąża nie trwa wiecznie, aczkolwiek mam wrażenie, że moja chyba będzie trwała tyle... ehhh...

Ania ja tez jednak sie rozbudzilam:tak:i spac nie ide.tylko co ja bede robic?nudzi mi sie...moze bym tak juz urodzila bo wlasciwie to naprawde n ie mam nic do roboty....:-pi mialabym sie do kogo przytulic:tak:a raczej przytulic kogos do siebie bo to takie male:tak:
Patrycja tez Ci zazdroszcze, chociaz pewnie zmeczona jestes ...
a Dorotka mam nadzieje ze juz niedlugo spotka sie z coreczka:tak:( tzn ze nielugo to jest pewne :-pbo ile jeszcze) no ale moze jak ich ladnie poprosi to moze sie poddadza i jej pomoga:tak:
ja juz po sniadanku i nie wiem co teraz:baffled:Ania masz jakis pomysl?bo pewnie tez sie nudzisz....

Oj Asia... ja też się strasznie nudzę :-:)-:)-( już też nie mam co robić .... tzn mam plan na najbliższde 10 minut - umyć włosy... ale co to jest marne 10 minut, gdy do wieczora jeszcze tyle godzin ????
w dodatku koleżanka mi napisała, że prawie cała firma, w której pracuje jest przekonana, że w piątek urodziłam !! już się koleżanki pytali, kolegi i M czy to prawda... ale i tak większość uważa... ehhh... szkoda, że to nieprwda...wtedy pewnie dzisiaj wychodziłabym ze szpitala ...
Asia - Ty to przynajmniej wkrótce urodzisz, a ja tu będę pewnie dalej siedzieć.... wczoraj jeszcze u rodziców spotkałam moją przyszywaną ciotkę pediatrę, to jak mnie zobaczyła to pierwsze co powiedziała to "Oooo.... brzuszek jeszce wysoko, wysoko!!!!", nie ma to jak pocieszenie....

w TV chyba też nic nie ma ciekawego....

Ciekawe jak tam Dorotka ....

Witam poniedziałkowo.

Gorączka już mineła ale mała coś nie chciała spać nad ranem. Najlepiej zasypiałaby przy cycu. Jednynego cyca liże i się bawi a z drugiego mi cieknie fontanna i mało to zabawne. Zamonotowałam dziś spowrotem karuzele i w koncu zasnęła...może i ja się powinnam zdrzemnąc?

Ile mam zostało nierozpakowanych??

M dalej ze mną bo jak go odłozyłam d łóżeczka to czkawka, więc znów cyc, usnał juz ale lezymy razem.
kaka mój zasypia tylko na cycu, a z mlekirm mam to samo,
wiec M ma kupic torebki na pokarmi zamroże troche własnie ile mozna trzymac mleeko

Przypuszczam że okres ważności mleka będzie opisany na pojemnikach któe kupisz do przechowywania. Ja sama tez będę odkładać w razie W.
Muszę zwrócic honor mojejmu laktatoriowi elektrycznemu z baby ono. Zapomniałam założyć uszczelkę i temu nie ciagnał;-)

Dziewczyny...już niedługo nie będziecie sie nudzić;-)
Mnie tylko czasem wkurza ze jestem uwiazana i nie mogę wyjść z domu. Pogoda pod psem a my jeszcze do konca nie wydobrzelismy.

Witam się z rana, teraz to ja na terminie siedzę i czuje już presje suwaczka;/ hehe ide dziś gina, zobaczę co mi powie.
M. został w domku:) i właśnie szukuje pyszne śniadanko już mi noskiem kręci.
A ja dziś znowu durny sen miałam tym razem to mi wywoływali poród oksytocyną w .......pociągu;/ eheh masakra jakie głupoty.

reklama
Aaaaaa !!!!! właśnie !!!! ja też miałam głupie sny !!!!!!! i to z Wami związane !!!! Po pierwsze Asia - ja i jeszcze moja koleżanka spotkałyśmy Cię z Rafałkiem !! ślczny był !! dałaś nam go nawet potrzymać i jak wziełam go na ręce to omało nie upuściłam, bo był tak strasznie ciężki !!!! miał dużo ciemnych loczków. I śniło mi się, że Patrycja za 2,5 miesiąca rodzi drugie dziecko !!!! W śnie dziwiłam się, jak to jest możliwe, żeby rodzić kolejne dziecko po 2,5 miesiąca, ale Wy mi tłumaczyłyście, że to takie specyficzne bliźniaki...

Do góry