reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

jak zaczełam przysypiac to mały sie obudził
Ja jem w miare normalnie, w końcu po porodzie na obaid w szpitalu była mi zupa brokułowa, ryba wędzona, kapusta na surówke. Staram sie nie jeśc chemi, wzdymających, tlustych

Ostatnia edycja:
reklama
KATE ja czuje ze to nie porodowe A prznajmniej nie narazie bo ja juz czesto tak mialam ale teraz utrzymuje sie dlugo jeszcze tak nie mialam ale nie sa regularne wiec nawet jakbym pojechala do szpitala to co ja im powiem ze co ile je mam jak sama nie wiem :-(
A pozatym pewnie jak sie poloze spac to sie to u mnie rozmyje :-(
Kate nie boj nic nie zostaniesz sama :-)

Mnie znowu dziś bombardują telefonami, czy już jesteśmy w trójkę :-) :-) :-) śmieszne trochę tłumaczenie każdemu, że nie itp.

A dziś wreszcie (rychło w czas) dodałam suwaczek - może to zmobilizuje moją MARIKĘ do działania!!!

Kate - ja miałam bardzo podobny dzień ... długie spanie, długi spacer, obiadek i wizyta u moch rodziców... do tego sporo smsów i telefonów... tzn. głupio się stało, bo u rodziców miałam tel w torebce i nie słyszałam jak dzwonił... no i kazało się, że wszyscy mysleli, że nie odbierałam telefonu bo...rodzę... a tu d...a, dalej żadnych oznak...
Dorotka - doczekamy się doczekamy.... i to już wkrótce,... Ty i tak znacznie wczesniej, bo ja mogę czekać jeszcze nawet i 2,5 tygodnia !!
Asia - teraz to przecież nie ma żadnego znaczenia co wiesz o M... najważniejsze, że wiesz, że nie chcesz z nim być ... więc nie zaplątuj sobie głowy tym jak się nazywał czy ile miał lat ... a ginka ?? no ciekawe po co jej informacja jakiego koloru skóry będzie Maluch... jakie to ma dla niej znaczenie?? a humor... myślę, że to też hormonki grają ...Czarna też miała doły przed`samym porodem ...Będzie dobrze !!
Beza - super, że założyłas ten wątek !!!
Pati - kapusta ?????? przecież kapusta to chyba jedna z bardziej zakazanych rzeczy dla matek karmiących ...

ELLOU!!!

Czesc cioteczki:-)

po pierwsze: GRATULUJE WSZYSTKIM NOWYM MAMUśKOM!!! rozsypasnym pod moją nieobecność;-)

wpadłam tylko się przywitać i przypomnieć o sobie;-) jestem już przeprowadzona (uff...) ale nie mam jeszcze tutaj netu. do jutra koleżanka pożyczyła mi swój i czekam aż nam podłączą. nie wiem ile to jeszcze potrwa:baffled:
pozdrawiam, i jeszcze raz gratuluje kochane!
ide sie rozejrzeć na innych wątkach i spadam do spadania bo coś w głowie mi się kręci. Duuuużo się u nas dzieje ostatnio, oj dużo, ale napisze wszystko jak będę mieć wreszcie swój net.
Narazie kobietki, całuę mocno:-)

KATE sliczny suwaczek MOze to zmobilizuje coreczke Choc na Moja to nie dziala Bo ja juz niby 1 dzien po porodzie heheh :-)
ASIU dzieki za wiesci od Magdy :-)
JUSTYNKA czekamy tu na ciebie jak sobie juz wsio poukladasz :-)
ANIAA to milo spedzilas dzien :-)

Witam sie w poniedzialek U mnie noc koszmarna bo nie umialam spac Non stop siusiu A pozniej siedzialam i myslalam co sie dzis dowiem w szpitalu Byc moze tam zostane a byc moze jak szybko tam weszlam tak szybko wyjdeMoja mala sie nie rusza a zawsze juz tancowala ide zjesc sniadanie moze to ja rozrusza miejmy nadzieje
Jeszcze przed wyjsciem tu wejde ale pewnie i tak nikogo nie bedzie :-(

Nasza Magda juz dzis pewnie rozpakowana :-)
MILEGO DNIA :-)

My zaraz wychodzimy Jak zostane to dam znac a jak wroce do domu to napewno sie tutaj odezwe Moja Oliwia jak zawsze szalala od 6 juz tak do teraz ruszyla sie jakies 2 razy :-:)-:)-:)-(Martwie sie 3 majcie kciuki pa

reklama
na nieobecnosciach wiesci od Magdysf1:-):-):-):-)

ja sie witam i chyba dalej ide spac:tak:wczoraj poszlam po 21....i dalej mi sie chce:zawstydzona/y:
ale zyje i melduje sie w dwupaku 5 dzien po terminie:rofl2:mogloby sie cos juz ruszyc samo bo boje sie oxy troche....
milego dnia i do pozniej!

Do góry