reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ASIU tez nie wiem o co gince chodzilo ?Jakby to mialo cos zmienic ze ojciec Rafalka jest czarny A co do karuzeli to ja juz mam ja przyczepiona do lozeczka z tego co sie orientuje to kilka mamus tez tak mialy jeszcze przed porodem ale jak sie ona sprawdzi czy od poczatku czy nie to sie zobaczy w praniu hehehe
Moj M zaraz bedzie konczyl prace i przyjdzie do domu w koncu
Ja od 2,5 godzin mam wieksze i mniejsze skurcze Raz to sa tylko nieprzyjemne stawiania a raz bardziej bolesniejsze skurczykiI w dole brzucha mnie ciegnie i boli M juz idzie wlasnie dzwonil Ale fajnie
Moj M zaraz bedzie konczyl prace i przyjdzie do domu w koncu
Ja od 2,5 godzin mam wieksze i mniejsze skurcze Raz to sa tylko nieprzyjemne stawiania a raz bardziej bolesniejsze skurczykiI w dole brzucha mnie ciegnie i boli M juz idzie wlasnie dzwonil Ale fajnie
wanilia79
Entuzjast(k)a
KasiaF ja piję tylko sok jabłkowy, jabłko dzisiaj też zjadłam, na liście rzeczy zakazanych nie było nic o soku jabłkowym . Natomiast jeśli chodzi o jedzenie to ja też nie bardzo wiem co wymyślać, niby dużo rzeczy można, ale nie to na co akurat mam ochotę. Więc jem bułkę z masłem standardowo do tego wędlina (blleee) dżem, jajka gotowane. Na obiad mięso gotowane, zupy niezaprawiane śmietaną (najlepiej rosół), warzywa gotowane.
Czasem pozwalam sobie na coś słodkiego biszkopty, ostatnio ciasto drożdżowe, szarlotka, no i mój ulubiony budyń, ale nie czekoladowy.
Blond, u Ciebie hormony szlaeją jak nic, ale pocieszę Cię, że potem też szaleją i to chyba wcale nie mniej.
Wogóle ciąża to ciągła walka z hormonami.
Pati jak Kamilek śpi to i Ty korzystaj, ja własnie mykam się umyć i spać do niunia (bo oczywiście okupuje nasze łóżko).
Buziaki!!
Czasem pozwalam sobie na coś słodkiego biszkopty, ostatnio ciasto drożdżowe, szarlotka, no i mój ulubiony budyń, ale nie czekoladowy.
Blond, u Ciebie hormony szlaeją jak nic, ale pocieszę Cię, że potem też szaleją i to chyba wcale nie mniej.
Wogóle ciąża to ciągła walka z hormonami.
Pati jak Kamilek śpi to i Ty korzystaj, ja własnie mykam się umyć i spać do niunia (bo oczywiście okupuje nasze łóżko).
Buziaki!!
blond_20
Czarownica
a ja myslalam ze mi sie hormonki uspokoja((a tu widze ze mnie kolejne doly czekajaja juz nie chce
ja tez dzisiaj jestem skurczykowa.ale nawet nie mam komu o tym powiedziec bo zaraz bedzie albo ze marudze albo panika.wiec i tak zle i tak niedobrze.wole nic nie mowic.chyba ide sprobowac spac bo tez brzuch juz mnie meczy.a na rodzenie to ja dzisiaj nie mam humoru
do tego C pojechal i nawet sie nie pozegnal((((((
ja tez dzisiaj jestem skurczykowa.ale nawet nie mam komu o tym powiedziec bo zaraz bedzie albo ze marudze albo panika.wiec i tak zle i tak niedobrze.wole nic nie mowic.chyba ide sprobowac spac bo tez brzuch juz mnie meczy.a na rodzenie to ja dzisiaj nie mam humoru
do tego C pojechal i nawet sie nie pozegnal((((((
I ja na chwilę się odzywam (jesteśmy z M. u moich rodziców).
Dorota - jak skurcze? Coś się rozwija?
Ja drugi dzień z rzędu super śpię (wczoraj do 11.00, dziś do 10.00, więc szok). Potem 3-godz. spacer z przyjaciółka i jej 6 m-cą córeczką, a teraz odpoczywamy u rodziców. A tak to nic się nie dzieje... kompletnie NIC.
Odezwę się po powrocie do domu jeszcze!
Dorota - jak skurcze? Coś się rozwija?
Ja drugi dzień z rzędu super śpię (wczoraj do 11.00, dziś do 10.00, więc szok). Potem 3-godz. spacer z przyjaciółka i jej 6 m-cą córeczką, a teraz odpoczywamy u rodziców. A tak to nic się nie dzieje... kompletnie NIC.
Odezwę się po powrocie do domu jeszcze!
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
WIOLU milej i spokojnej nocki ;-)
ASIU nam mow o skurczach jak nie masz komu Szkoda ze C nie bylo ani wczoraj ani dzis :-(Milej nocki Mnie tez brzuch meczy
KATE no moje skurcze az jestem w szoku bo utrzymuja sie juz 4 godzin bez przerwy Tzn raz mam nieprzyjemne stawiania raz skurczyli troche bardziej bolesne ale spokojnie znosne i ciagniecie w dole brzucha a to mnie boli najbardziej I tak jest juz od 4 godzin co kilka minut Juz nawet nie licze bo to jest w caly swiat Mysle sobie ze jak zaczne rodzic to bedzie strasznie bolalo wiec narazie nic sobie z tego nie robie.Tylko pierwszy raz mam tak dlugo te skurczyki i bolesci Mam nadzieje ze jutro w szpitalu albo we wtorek u gina okaze sie ze te moje dzisiejsze bolesci cos daly ZOBACZYMY
Moj M juz w domu wiec ide do niego O 20 skazany i po moze zas do was zajze
ASIU nam mow o skurczach jak nie masz komu Szkoda ze C nie bylo ani wczoraj ani dzis :-(Milej nocki Mnie tez brzuch meczy
KATE no moje skurcze az jestem w szoku bo utrzymuja sie juz 4 godzin bez przerwy Tzn raz mam nieprzyjemne stawiania raz skurczyli troche bardziej bolesne ale spokojnie znosne i ciagniecie w dole brzucha a to mnie boli najbardziej I tak jest juz od 4 godzin co kilka minut Juz nawet nie licze bo to jest w caly swiat Mysle sobie ze jak zaczne rodzic to bedzie strasznie bolalo wiec narazie nic sobie z tego nie robie.Tylko pierwszy raz mam tak dlugo te skurczyki i bolesci Mam nadzieje ze jutro w szpitalu albo we wtorek u gina okaze sie ze te moje dzisiejsze bolesci cos daly ZOBACZYMY
Moj M juz w domu wiec ide do niego O 20 skazany i po moze zas do was zajze
no może nie doczekasz do jutra :-) tylko jak tak dalej będzie to pojedziecie rodzić; trzymam kciuki, żeby nie bolało aż tak bardzo i dawaj znać!
no i niedługo sama tu zostanę :-( trudno :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KATE ja czuje ze to nie porodowe A prznajmniej nie narazie bo ja juz czesto tak mialam ale teraz utrzymuje sie dlugo jeszcze tak nie mialam ale nie sa regularne wiec nawet jakbym pojechala do szpitala to co ja im powiem ze co ile je mam jak sama nie wiem :-(
A pozatym pewnie jak sie poloze spac to sie to u mnie rozmyje :-(
Kate nie boj nic nie zostaniesz sama :-)
A pozatym pewnie jak sie poloze spac to sie to u mnie rozmyje :-(
Kate nie boj nic nie zostaniesz sama :-)
Kochane co do diety mam karmiących to jestem za założeniem odpowiedniego wątku.
Chociaż każde dziecko inaczej reaguje na to co jego mamusia skonsumuje.
Co Wy na to?
Ja zajadam się gruszkami, jabłkami. dżemem śliwkowym, ryżem, makaronami.
Dzisiaj upiekłam ciasto, które prawie sama zjadłam ale było takie dobre
i popiłam dwoma szklankami mleka.
Poza tym w standardzie serki waniliowe, ciemne pieczywo, masło, sery żółte, wędliny, serki topione, jajka.
a może to jest ważne, piję codziennie rumianek i koper włoski, tak po dużym kubku. Zaparzam rano i małymi łyczkami wypijam przez cały dzień, a i 2 litry wody dziennie. Strasznie mnie suszy zwłaszcza kiedy zaczynam karmić, ale chyba to jest normalne
Dajcie znać co z tym wątkiem.
Poza tym w standardzie jajka
Chociaż każde dziecko inaczej reaguje na to co jego mamusia skonsumuje.
Co Wy na to?
Ja zajadam się gruszkami, jabłkami. dżemem śliwkowym, ryżem, makaronami.
Dzisiaj upiekłam ciasto, które prawie sama zjadłam ale było takie dobre
i popiłam dwoma szklankami mleka.
Poza tym w standardzie serki waniliowe, ciemne pieczywo, masło, sery żółte, wędliny, serki topione, jajka.
a może to jest ważne, piję codziennie rumianek i koper włoski, tak po dużym kubku. Zaparzam rano i małymi łyczkami wypijam przez cały dzień, a i 2 litry wody dziennie. Strasznie mnie suszy zwłaszcza kiedy zaczynam karmić, ale chyba to jest normalne
Dajcie znać co z tym wątkiem.
Poza tym w standardzie jajka
Ostatnia edycja:
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja tez jestem za zalozeniem tego watku :-)To teraz czekamy az ktoras go zalozy :-)
Podziel się: