oolivia
Zaangażowana w BB
Madziu no fakt nie przytyłam za dużo idealnie w normie ost mój gin powiedział ze ja to powinnam całe życie w ciąży chodzić bo mi "służy" myślałam, że go trzasne wtedy. Bo owszem może i żylakow nie mam i innych takich opuchięć jak to zwał, ale za to się inne objawy całą ciążę się mnie trzymają pierwsze mc to ciagle wymiotowałam i spałam, potem przeszło to się do mnie paskudna zgaga dokulała i na Rennie ciągle jade bo inaczej nie da sie wytrzymać, no i do tego czsem zatwardzenie i ciągłe "siusiu" a teraz to jak chyba każda z was mam problem z wygodnym spankiem, wierce się pół nocy, żeby małej wkońcu spasowała pozycja i przestała baraszkować
A mój piękny ostatnio wymyślił niezły dowcip, jak chce mnie troche podirytować to mówi:
"Kochanie, złotko moje wyprostój się i wciągnij brzuch" grgrgr dobrze, że patelni nie mam wtedy pod ręką bo bym go zdzieliła
A mój piękny ostatnio wymyślił niezły dowcip, jak chce mnie troche podirytować to mówi:
"Kochanie, złotko moje wyprostój się i wciągnij brzuch" grgrgr dobrze, że patelni nie mam wtedy pod ręką bo bym go zdzieliła
Ostatnia edycja: