reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Czarna udanej imprezki u bratanka.

Justynko szczęśliwa mamusiu - ach zazdroszczę, że masz już Liliankę przy sobie.

Beza ja wczoraj poryczałam się na MT, ale nie jestem zadowolona z werdyktu, że ten gościu przeprany za Dodę przeszedł.
Qrcze parodia i tyle.

Dorotko miłego popołudnia na spacerku.

Magdziu oj troskliwy troskliwy ten Twój Jacek uwierz.

Mirella no to masz super ze swoimi chłopakami :-D

Gosiu i tak powinno być - teraz to już spokojnie możemy wszystkie rodzić :-D

A ja zrobiłam obiadek - spagetti mniam mniam :-D, pogoda dopisuje jak nigdy i jest super na dworzu.
A teraz wstawiłam ciasto czekoladowe do piekarnika - taka ochota mnie naszła na zrobienie - w końcu niedziela i popołudniem przydałoby się coś słodkiego zjeść :-D

Poczytam co dalej na wątkach i wyjdę jeszcze do ogródka.
Pa

reklama
Ja już po spacerku i po sesji plenerowej z brzuszkiem:) hehe mała jakby wiedziała, że się jej zdjęcia robi bo zaczęła dupkę wypinać na zmiane ze stopką, jak mój mężuś walczył z aparatem.
Zrobiliśmy dziś znowu oficjalne mierzenie w najszerszym miejscu w pasie mam 103cm tak jak w zeszłym tygodniu i waga mi się zatrzymała na 11+. hee więc chyba przytyłam już tyle ile trzebaa było i się zatrzymało:)
Beza
ja już sobie postanowiłam - jutro pakuję wyprawkę szpitalną, bo wsumie 38tydz to dziewczyny mają racje, że najwyższa pora na pakowanko.:)
magdziunia
ale mi zrobiłaś smaka na spagetti:) ost to mnie ciągle ciągnie na jakieś dania makaronowo-mięsne, ewentualnie pizzę:)
i milkshake waniliowe:)mogłabym je naokrągło szamać:)

Ostatnia edycja:
Oolivia - taka sesja zjdęciowa jest super.
A najwidoczniej dzidziusiowi podpasowało :-D
Ale z tego co piszesz, to mimo ciąży zgrabniara jesteś.
Więc szybciutko wrócisz do formy po porodzie.
Oj z pakowaniem torby to prawda - czas najwyższy.

JUSTYNKA nie przesadzam ;-)
CZARNA milych urodzinek :tak:
OOLIVIA to super ze spacerek udany
MADZIU ty to zawsze masz jakies pysznosci :tak:
BEZA jak strasznie sie ciesze ze wzielas sie za pakowanie :tak:

A ja na spcer nie poszlam bo mam skurcze juz od 2 godzin i siedze i stekam :baffled:
Teraz STRASZNIE BOLI MNIE NA SAMYM DOLE :shocked2:
Wiem jakos ze pewnie nic z tego sie nie rozwinie Ale to jest o wiele mocniejsze i bolesniejsze nic wczoraj Ide dalej stekac na NIANI
Moj G poszedl wlasnie psa nakarmic :tak:
Kurcze boli to SZOK

dorotka, mnie teżż tak boli:sorry2: czasem aż nie mogę kroczka zrobić bo nogi nie mogę unieść. Od wczoraj to prawie ciągle mnie boli:baffled:

Dorotko to może być po spacerze, wejdź pod prysznic i zrelaksuj się.

Oolivia zapraszam na spagetti mam jeszcze troszkę.

No i na ciacho Was wszystkie zapraszam.

CIRIL mnie tez wlasnie od wczoraj Ja jakos sie zwijam na lozku ale nie wstaje Choc raz wstalam do wc podczas bolu to glowe mialam na poziomie kolan :-(
Dziewczyny ktore sie znaja Ja mam jeszcze takie cos ze jak oddycham tzn proboje wziasc wdech to mnie strasznie cignie podbrzusze jak chce wlasnie wziasc ten wdech ?????

reklama
Do góry