reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Ja juz sie zegnam na dzis bo mam zly nastroj:-( ide cos zjesc i nyny.
Rano zajrze bo bede sama to napewno popisze z Wami i w lepszym nastroju.
Dobranoc papa
MagdasF trzymam kciuki bo cos mi sie zdje ze ty juz niedlugo.....:tak:

minisia, doskonale wiem co czujesz i że tak naprawde chcesz juz tylko urodzić a nie być tą pocieszaną. Pomyśl tylko, że to już końcówka i tak naprawdę nic cofnąć się nie da i poród choćbyś nie chciała-- i tak będzie;-) ja miałam dzis rano mieć masaż szyjki a miałam położną w domu oglądającą moje szwy, może i tak będzie podobnie u ciebie;-)

Hahaha tak tak mi tam sie specjalnie nie spieszy:-) Hmm chcialabym juz byc po ale jakos im blizej tym odsuwam te mysl ze to moze byc juz:-)
Minisia ja tobie odstepuje to "moje" miejsce;-):-D

Wszystkie tu mamy bolaczki, jakies skorcze, kucia itd a tutaj bedzie wielka suprise i urodzi jakas dziewczyna ktora sie nie skarzy:-D:-D:-D:-D:-D

Witajcie wieczorową porą,
ale byl dziś dzień bardzo zajęty, rano wizyta znajomych, potem byliśmy w kościółku, potem obiadek a po obiedzie pojechalismy najpierw do znajomych a potem na długi spacer do lasu, noi mam cichą nadzieję że coś się ruszy:tak:
Dorota jak Ciebie tak brzuszek boli to może się porod zaczyna a krew i czop wcale nie muszą teraz odchodzić bo czasem odchodzi dopiero przy samym porodzie:tak:
Antuanet trzymam kciuki za jutro, żebyś już tuliła swojego skarba
Motylku- zdrówka;-)
Wanilia szybkiego rozwiązania żebyś nie musiała długo leżeć na patologii:tak:

beza, Minisia, dorota123...,ppatqa, magdziunia, Magdasf1- dziekuje dziewczyny, jestescie kochane;-)

Motylku zycze szybkiego powrotu do zdrowka, mam nadzieje ze malutka ma sie juz lepiej i przespi dzisiejsza noc:tak:

WANILIA nie dziwie sie ze z M chcieliscie sie soba nacieszy :tak:
O ktorej jutro wybierasz sie do szpitala ???????????
Jutro z rana wybywam do szpitala, właściwie nie muszę się spieszyć, bo pewnie na obchód i tak nie zdążę, a bez zaleceń ordynatora to raczej nic mi robić nie będą.:baffled::confused:
Aneta, również trzymam kciuki za Ciebie, aby wszystko przebiegło sprawnie i pomyślnie.:tak:

Dziewczyny, mam nadzieję, że wreszcie "ruszymy", czas będzie biegł nieco szybciej i już niedługo wszystkie będziemy tulić nasze wyczekane maleństwa. Wszystkim Wam życzę szybkich, w miarę bezbolesnych i szczęśliwych porodów.

a sama już znikam, bo jakiś mega dół mnie zaczyna dopadać.

Buziaki!

Witajcie Kochane!
Wybaczcie, że tak samolubnie, ale nie jestem w stanie się na niczym skupić.. :-(
Krocze boli niesamowicie mocno..:-(Nie pomaga jakakolwiek zmiana pozycji, a tabletki przeciwbólowe nie przynoszą żadnej ulgi.. :-(Do tego moja pisia wygląda jakby była z 3, może 4 razy większa.. :szok::zawstydzona/y:niż normalnie.. :-(. Jak to określił mój małżonek - wygląda tak jakby ktoś ją napompował.. :baffled::szok:. Zaraz mi tam chyba wszystko wybuchnie.. - masakra :no:

reklama
Melduje się wieczorem.

Zakupy udane, wykładziny położone, mebelki złożone. Jutro c.d. układania rzeczy. No i od jutra odstawiam tabletki.... Jak dokończę wszystko to zrobię fotki i wrzucę na BB.

Dobranoc dziewczynki ale padam ze zmęczenia i marze o łóżku.

Do góry