reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
Dzień doberek
Ja sie dzis wyspałam bo gniłam w łóżeczku do 10:-p

Antuanet tez słyszałam że ta "niania" to dno:sorry2: U nas budki z lodami juz dawno pootwierane, a bratowa ostatnio ogladała program i tam przełamali mit ze lody tłucza. Tak wiec mozna sie nimi obzerać:-p

Dorotka1234.... to bardzo goscinna niedziela sie u Ciebie zapowiada:tak:

Kulfon26 Super ze do nas dołączyłaś. Napisz troszke o sobie czy to wasz pierwsza dzidzia i takie tam;-) a i wstaw sobie suwaczek abyśmy mogły obserwować jak rosnie dzidzia. Tu jest link z instrukcjami: https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawic-suwaczek-78/index2.html

Witam nowe mamusie:)

U nas śliczna pogoda. Mój M jeszcze gnije w wyrku, a ja go chce wyciagnącć do rodziców na działkę...ciekawe czy mi sie uda:)) Tylko ni ebardzo mam co ubrać bo jakoś się nie mogę dopiąć w kurtkę wiosenną...coś jakby biust mi urósł i brzuszek heheheh

Tylko ni ebardzo mam co ubrać bo jakoś się nie mogę dopiąć w kurtkę wiosenną...coś jakby biust mi urósł i brzuszek heheheh
A może ty w ciązy ze tak ostatnio ci brzusio rośnie:-p

Ja mam plana po obiadku z dziecmi na spacerek a potem na 18 do kina ale zobaczymy bo M jeszcze nieodpowiedział mi na wczorajsze zaproszenie do kina:rofl2:
Ok ide do sklepu cos na obiad kupic:baffled:

Myślisz, że to ciąża hihihi a ja myślałam że po tym masażach męża tak mi biust urosnął;-)

Ja muszę młodego wypchnąć po zakupy chyba, ze wyjdziemy coś zjeść...zjadałbym coś na świerzym powietrzu.

U mnie w domku dzis restauracja:-D każdy co innego je:-D

Ciekawe jak tam nasza Chiara mam nadzieje ze nas podczytuje:-p i wie ze mimo iz tego niepiszemy to i tak za nia tesknimy i trzymamy kciuki za badania:tak:

U mnie w domku dzis restauracja:-D każdy co innego je:-D

Ciekawe jak tam nasza Chiara mam nadzieje ze nas podczytuje:-p i wie ze mimo iz tego niepiszemy to i tak za nia tesknimy i trzymamy kciuki za badania:tak:

Czarna masz racje ja tez mam nadzieje ze Chiara nas podczytuje i niech
wie ze jestesmy z nia duche i Chiara napisz jak bedziesz mogla co u ciebie:-D.

U mnie juz goscie byli tylko 2 godzinki posiedzieli ale rozumiem bo z takim malym
bobaskiem to ciezko duzej siedziec :tak:.
Nie moge wyjsc z podziwu tego dziecka takie grzeczne ,kochane i piekne
na seio takie grzeczne dziecko i jest takie caly czas :tak:.

My z M i ze znajomymi przed 16 jedziemy do restauracji na lody hihih.
Znajomi zrobili mi smaka na lody bo napisali ze jada to my z nimi :-D.

Zajze wieczorkiem pa dziewczynki

WITAM NOWE MAMUSIE i zapraszam do udzielania sie :rofl2:

hej hej hej dziewczyny !! nie zdążyłam jeszcze przeczytać Waszych ostatnich postów, ale właśnie zrobiłam sobie herbatkę i poczytam sobie, bo znowu mam zaległości :-( a ja przespałam pół niedzieli! może nie spałam, ale byczyłam sie w łóżku z gazetami :-) mam 3 ciężkie dni za sobą, targi i seminarium i na stojąco cały czas, więc organizm bardzo, bardzo domagał się odpoczynku.... a M dzisiaj obiad robi, więc prawie mam czas na dalsze byczenie się i czytanie Waszych postów :-)
A na obiadek będziemy mieli zapiekankę z ziemniaków, brokułów, pomidorów w puszce i sera :-) niestety wciąż mam wstręt do mięsa, a najgorsze, że gin na razie kazała mi brać tylko folik, witamin żadnych :-( zobaczymy jak wyjdzie badanie krwi - prawie w tym tygodniu muszę zrobić a w następnym wizyta.
Pozdrowionka i miłej niedzielki !!

reklama
Ja po obfitym obiadku, który M dla mnie zrobił:)A jaki brzuszek mam po nim:)
W poniedziałek mam test z anglika ale jakos nie moge sie zabrać do nauki.

Do góry