reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Dzień doberek
Ja sie dzis wyspałam bo gniłam w łóżeczku do 10:-p

Antuanet tez słyszałam że ta "niania" to dno:sorry2: U nas budki z lodami juz dawno pootwierane, a bratowa ostatnio ogladała program i tam przełamali mit ze lody tłucza. Tak wiec mozna sie nimi obzerać:-p

Dorotka1234.... to bardzo goscinna niedziela sie u Ciebie zapowiada:tak:

Kulfon26 Super ze do nas dołączyłaś. Napisz troszke o sobie czy to wasz pierwsza dzidzia i takie tam;-) a i wstaw sobie suwaczek abyśmy mogły obserwować jak rosnie dzidzia. Tu jest link z instrukcjami: https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-wstawic-suwaczek-78/index2.html

Witam nowe mamusie:)

U nas śliczna pogoda. Mój M jeszcze gnije w wyrku, a ja go chce wyciagnącć do rodziców na działkę...ciekawe czy mi sie uda:)) Tylko ni ebardzo mam co ubrać bo jakoś się nie mogę dopiąć w kurtkę wiosenną...coś jakby biust mi urósł i brzuszek heheheh

Tylko ni ebardzo mam co ubrać bo jakoś się nie mogę dopiąć w kurtkę wiosenną...coś jakby biust mi urósł i brzuszek heheheh
A może ty w ciązy ze tak ostatnio ci brzusio rośnie:-p

Ja mam plana po obiadku z dziecmi na spacerek a potem na 18 do kina ale zobaczymy bo M jeszcze nieodpowiedział mi na wczorajsze zaproszenie do kina:rofl2:
Ok ide do sklepu cos na obiad kupic:baffled:

Myślisz, że to ciąża hihihi a ja myślałam że po tym masażach męża tak mi biust urosnął;-)

Ja muszę młodego wypchnąć po zakupy chyba, ze wyjdziemy coś zjeść...zjadałbym coś na świerzym powietrzu.

U mnie w domku dzis restauracja:-D każdy co innego je:-D

Ciekawe jak tam nasza Chiara mam nadzieje ze nas podczytuje:-p i wie ze mimo iz tego niepiszemy to i tak za nia tesknimy i trzymamy kciuki za badania:tak:

U mnie w domku dzis restauracja:-D każdy co innego je:-D

Ciekawe jak tam nasza Chiara mam nadzieje ze nas podczytuje:-p i wie ze mimo iz tego niepiszemy to i tak za nia tesknimy i trzymamy kciuki za badania:tak:

Czarna masz racje ja tez mam nadzieje ze Chiara nas podczytuje i niech
wie ze jestesmy z nia duche i Chiara napisz jak bedziesz mogla co u ciebie:-D.

U mnie juz goscie byli tylko 2 godzinki posiedzieli ale rozumiem bo z takim malym
bobaskiem to ciezko duzej siedziec :tak:.
Nie moge wyjsc z podziwu tego dziecka takie grzeczne ,kochane i piekne
na seio takie grzeczne dziecko i jest takie caly czas :tak:.

My z M i ze znajomymi przed 16 jedziemy do restauracji na lody hihih.
Znajomi zrobili mi smaka na lody bo napisali ze jada to my z nimi :-D.

Zajze wieczorkiem pa dziewczynki

WITAM NOWE MAMUSIE i zapraszam do udzielania sie :rofl2:

hej hej hej dziewczyny !! nie zdążyłam jeszcze przeczytać Waszych ostatnich postów, ale właśnie zrobiłam sobie herbatkę i poczytam sobie, bo znowu mam zaległości :-( a ja przespałam pół niedzieli! może nie spałam, ale byczyłam sie w łóżku z gazetami :-) mam 3 ciężkie dni za sobą, targi i seminarium i na stojąco cały czas, więc organizm bardzo, bardzo domagał się odpoczynku.... a M dzisiaj obiad robi, więc prawie mam czas na dalsze byczenie się i czytanie Waszych postów :-)
A na obiadek będziemy mieli zapiekankę z ziemniaków, brokułów, pomidorów w puszce i sera :-) niestety wciąż mam wstręt do mięsa, a najgorsze, że gin na razie kazała mi brać tylko folik, witamin żadnych :-( zobaczymy jak wyjdzie badanie krwi - prawie w tym tygodniu muszę zrobić a w następnym wizyta.
Pozdrowionka i miłej niedzielki !!

reklama
Ja po obfitym obiadku, który M dla mnie zrobił:)A jaki brzuszek mam po nim:)
W poniedziałek mam test z anglika ale jakos nie moge sie zabrać do nauki.

Do góry