reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Aniaaa nie martw się, mój gin też powiedział żeby tylko narazie brać folik-żeby za dużo nie przytyć bo i tak już mam nadprogramowo parenaście kilogramów:zawstydzona/y:
Ja właśnie zjadłam makaron z musem truskawkowym i jestem full...;-)Ale mam jeszcze sałatkę owocową, ale to chyba bliżej wieczorka jej skosztuje.
A Nałęczów jest świetny,lody otworzone ale zdecydowaliśmy się gorącą czekoladę w parku...Poza tym dużo turystów,mimo takiej pogody. :tak:

reklama
Ja bylam na tych lodach i dobre byly ale bardzo slodkie :rofl2:.Po lodach
poszlismy spacerkiem do kosciola i bylismy dosc sporo przed msza :happy:
i jak tak siedzielismy to mnie nagle tak jajniki kuly ze musialam wyjsc i :no:
i poszlismy do domu bo musialam sie polozyc:angry:.To jest takie glupie bo nie wiedzialam co bedzie lepsze czy bycie w kosciele czy polozenie sie w domu.

Mam nadzieje ze Bozia sie nie obrazila ,ale mam troche wyrzuty sumienia .

Ide lezec pa dziewczynki

Dorocta na pewno nie ma Ci tego za złe...

Takiej mi chętni na lody narobiłyście hehehe rano opędzlowaliśmy jeden pojemnik. może czas na drugi:)

Czarna to pocieszyłaś mnie z tym programem o lodach. Ja też wczoraj delektowałam się w Gelatomani a dzisiaj w Grycanie , ale zdecydowanie wolę te drugie zwłaszcza sorbet lodowy :)
Aniaaa ja uwielbiam takie zapiekanki a dokładnie taką jak napisałaś robię często bo jest pyszna. Na mięso mam coraz mniejszą ochotę. A i jadłam wczoraj pycha danie w Greenwayu - tort warzywny, kilka razy próbowałam go zamówić i zawsze już się skończył ale wreszcie go dorwałam :)

Hehe tylko ja mówiłam o samych lodach nie licząc dodatków;bitej śmietany, czekolady, polew itp.
I tez za namową córy zjadłam dziś loda:-pi zjadłam pół batonika i z 3 cukiereczki czekoladowe:-D

Mam nadzieję że suwaczek działa:-) Ja jestem z Piaseczna koło Warszawy jestem mężatką od 01-09-2007 a z moim Misiakiem jesteśmy 8 lat . Mam jeszcze:-) 29 lat :-) no i nasza pierwsza dzidzia przyjdzie na świat 10-10-2008 . Pozdrawiam w niedzielny wieczorek . Ach i wydaje mi się że dziś poczułam dzidzie ale nie wiem na 100% czy to to.

Kulfon26 witaj wśród październikowych mamuś.:-)Zycze spokojnych kolejnych tygodni.
czarna79 podziwiam Cię że masz taką ochotę na słodkości:tak:A w poprzednich ciążach też tak miałaś? Bo ja na czekoladę to patrzeć nie mogę.
dorotka123456789 Bozia się nie pogniewa, odpoczywaj tak długo jak tylko się da. Widocznie za dużo wrażeń jak na jeden dzień i dlatego źle się poczułaś;-)
A ja mam jakieś obrzydzenie na lody:crazy:Chyba mój dzidziuś ich nie lubi bo jak wczoraj zjadłam Magnuma to potem 2 razy z "wielkim" uchem rozmawiałam:wściekła/y:Za to bardzo lubi frytki z keczupem, bo po nich to nawet lepiej mi się robi na żołądku. Szkoda,że są taaaakie nie zdrowe...
No dobra idę pooglądać TV:-)Miłych snów.

Antuanet no własnie że ja nie mam ochotki na słodkie:-D tak jakoś wyszło ze zjadłam coś z czekoladą. Ogólnie u mnie zarówno brak zachcianek jak i wstretu do czegoś. Chyba jakas inna jestem:-p
A co do poprzednich ciąż to tez nie mniewałam jakis tam zachcianek. poprostu jadłam co było bez wymyślania, ale z Laurą potrawy musiały mieć ostrzejszy smak;-)

Kulfon26 jeszcze raz witam wśród naszych mamusiek i mam nadzieje ze bedziesz tutaj czesto sie udzielać. I ciesze sie ze udało sie wstawić suwaczek:tak:

reklama
Czesc dziewczynki :-D
Kulfon 26 witaj i zapraszam do czestego udzielania sie :tak:.

Ja spalam od wczoraj od 21 do dzis do 8,15 oczywiscie kilka razy sie obudzilam
ale to norma:szok:.
U mnie jest taka szpetna pogoda ze az strach wychodzic ale chetnie o 16 wyjde
do gina na usg genetyczne :tak: moj M wraca dzis wczesniej i idzie ze mna:tak:
Ide zjesc sniadanie jakies piekne kanapeczki

Do góry