reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Ja też chciałam iśc do kina, ale M się śpieje, że już po ślubie jesteśmy...ale i tak jest miło, oglądaliśmy jakąś komedie w TV i uśmialismy się po pachy;) Oj winka bym się napiła albo chociaz wingoron nawciagała:)

A moj M wsio posprzatal ja tylko jutro ogarne przed goscmi :-)
Troche sie dzis pouczylam :-)
Pozatym siedze w domu tylko w sklepie bylismy cala rodzinka :-)
A o 20 bede sobie lezala na moim lozu i ogladala jak oni spiewaja :-)
Milej nocki zycze

hej ja dopiero teraz bo najpierw spałam do 11, potem działaliś dalej przy płotach, na dodatek nie było prądu, a komp jak zwykle na pustej baterii.
Karolinka ładne zdecia

Film świetny "Nie kłam kochanie" dawno sie tak nie uśmiałam. Naprawde polecam.
A jutro chce M wyciągnąc na "Skorumpowanych" ciekawe czy pójdzie:-p Normalnie jak niechodze do kina to teraz mam dziwna ochote:-D

Czarna79 potwierdzam że "Nie kłam kochanie" to fajna komedia:-) Też się uśmiałam. My wczoraj z M wypożyczyliśmy z wypożyczalni kilka filmów, i "Niania w Nowym Jorku" to totalna porażka, już po 20 minutach miałam dość. Miała być komedia a nie wiem co to było:crazy: Zyczę miłego dzionka, my jedziemy dziś do Nałęczowa pospacerować i na lody- ciekawe czy już są otwarte?;-)

Witam sie w niedziele :-D my z M niedawno wstali he he ,teraz sniadanko i trzeba
ogarnac mieszkanie dla gosci i juz tylko czekac na gosci:tak:,pozniej do kosciolka
i po niedzieli bedzie hihih.
Ale sie ciesze ze ma przyjechac to malutkie 4 miesieczne dziecko dzis do mnie:tak:

Milej niedzieli

reklama
Witam dziewczyny pragnę dołączyć do waszego grona ja mam termin na 10.10.2008
pozdrawiam wszystkie pażdziernikówki :-))):-)

Do góry