reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Tez chciałam kupic te mustelle,ale i tak mam tyle wydatków jakos szkoda mi kasy,po pierwszej ciazy zostało niestety troszku rozstepów na brzuchu,miałam straaaasznie duzy brzusio i w ostatnich tygodniach chyba skóra poprostu nie wytrzymała mimo ze sie smarowałam.Nie mniej zeby tym razem nie nabawic sie więcej kupiłam sobie Pharmaceris na rozstepy i jeszcze cos ciekawego mozna stosowac naprzemiennie -oliwkę Penatena w zelu,na opakuowaniu napisane ze własnie do stosowania na rozstepy,koszt w granicach 20zł a nawilza super,a to oto chodzi nie?Trudno ja znalec obleciałam pół miasta.

reklama
Hej ;-)ciesze sie, że wasze dzidzie są zdrowe:tak: apropo przytycia to, ja przytyłam niecałe 2 kg niewiem czy to niezamało:sorry2:ale moje piersi hihihi jak miałam kompleks bo tylko miseczki B tak teraz D leży jak ulał:laugh2:a i podobno przytyłam w d:tak:moj przyszły M zauważył,ale sie cieszy więc sie nieprzejmuje:-p

Karolinko wiem że jest ci ciężko teraz,ale musisz teraz myślec o sobie i dzidzi, dziewczyny tu dobrze mówią, jak mu zależy to zacznie sie starać i będzie ok, jak nie to nic na siłe bo tylko dzidzia na tym ucierpii. Wiem że jest cięzko, bo brakuje drugiej osoby no i kasa, ale napewno bliscy Ci pomogą.Trzymaj sie

wiem i chyba dam sobie spokoj z czyms co nie ma sensu .nie dam sie ponizyc :(i urwe kontakt .ale alimenty bedzie musiał płacic . musze zabezpieczyc egzytencje dzidzi . jest mi tak strasznie ciezko i boje sie przyszłosci.najbardziej tego ze nie bede potrafiła sie zajac dzidzia : :(:( dziekuje wam wszystkim za wsparcie

hejkum hejkum:-),
tak jak wszystkie poszły spac to ja dopiero zaczynam pisać:-( ale niestey w dzień mozliwości brak bo syncio dyrektor nie jest szcęsliwy jak mnie nie ma przy nim;-)Zasypia po godz 20 więc zanim poczytam co napisałyście to juz moja pora spania sie zbliża.
Czarna79- gratuluje super wieści z wizyty:tak:

hmm sama nie wiem ile przytyłam jak dla mnie to waga stoi w miejscu bo od dłuzszego czasu miałam te samą wagę. Brzusio wprawdzie do małych nie nalezy ale waga stoi na razie w miejscu i obym zbytnio nie przybrała. W poprzedniej ciązy przytyłam 16 kg i do tej ciązy nie mogłam zrzucic 3 kg, czyli startuje z wyższej/cięższej pólki hihi. Tym razem nie ciągnie mnie szczególnie do jedzenia, jem może o kromke chleba więcej ale i to nie zawsze.Ostatni posiłek to obiad o godz 16. wieczorkiem ewentualnie podgryzam sporadycznie albo owoce albo ziarka z dyni:tak:

na rostępy stosuje zwykły balsam nivea w poprzedniej ciązy najpierw stosowałam typowe środki dla kobiet w ciązy na rozstępy ale pomimo ich stosowania na piersiach porobiły mi się krechy więc zaprzestałam wyszukiwania specyfików tylko przeszłam na zwykłe balsamy i rozstępy się nowe nie pojawiły.

Moja kolezanka smarowała sie oliwa z oliwek i bardzo sobie to chwaliła.
Nie mogę się już doczekac wizyty i podglądu mojej małej dzidzi- jeszcze tydzień do 25.04 Mój M zapowiedział, że jedzie ze mną:-) w swoje urodzinki popatrzy na dzidzię:tak:

Dzis bylismy na działeczce- trawka rosnie, rzodkieweczka i sałata juz też. W końcu miałam wenę aby cos tam porobić. Jutro paskudnie mokry dzień się zapowiada i z basenu nici bo mały zasmarkany no i działeczka też odpada:-(

sorki że sie tak rozpisałam ale korzystam z chwilki dostępu do kompa:-p
buziołki

Witam sie sobotnio i juz widze jaki tu przez weekend bedzie zastoj hiihih
U mnie dzis pogoda barowa czyli istna masakra :-(
M dzis jest w domu wiec bedzie sprzatal a ja tylko lazienke posprzatam,trzeba go wykorzystac
:-)
U mnie narazie samopoczucie w miare mam nadzieje ze tak zostanie :-)

Czarna jeszcze raz gratuluje pieknej fasolki :-)
A mnie wczoraj zas zoladek bolal :-(

Witam sobotnio.
Widzę, że naszym motywem przewodnim są kg. Jak tu się niemi nie przejmować.
Muszę męża wyciągnąć na spacerek:)

Kaka ja sie wcale kilogramami nie przejmuje ja bym chciala miec wielki i piekny brzusio
a jak mi zostanie po porodzie to wtedy zaczyne sie przejmowac :-)

Ja naprawde moge zgrubnac nawet 20 pare kilogramow :-)

Hello

ja na nóżkach od po 6:crazy: tak mi córa dała pospać. Ale za to troszku juz zrobiłam w domciu. Podłogi, okno w sypialni:-p i wsio inne:-D jeszcze mnie zakupy czekaja i pozniej obiadek do zrobienia:rofl2:

Zawadka jak milutko.
25.04 Mój M zapowiedział, że jedzie ze mną:biggrin2: w swoje urodzinki popatrzy na dzidzię:tak:
hehe to bede swietowac z twoim M:-p

karolinka222 normalnie jak przejrzałam twoja galerie na NK to niechce mi sie wierzyc ze tak pogodna i wiecznie usmiechnieta dziewczyna ze zdjec takie smutne rzeczy pisze. Powiem jedno ten facet nie wie co traci i chodzi mi tu o ciebie jak i o malenstwo. Jeszcze sobie ułożysz zycie jak ja. I napewno sobie poradzisz to malenstwo doda ci tyle sił ze sama bedziesz zdziwiona:tak:

reklama
A nam sie wkoncu skończy to weekendowe wylegiwanie w łóżku...chyba że Maleństwo będzie też tak miało po rodzicach.

Uciekam mieszkanko oporzadzić.

Przyszła pościel na wesele...super zapakowana i wyglada efektownie. Mam nadzieje, ze młodym się spodoba:)

Do góry