reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Tez chciałam kupic te mustelle,ale i tak mam tyle wydatków jakos szkoda mi kasy,po pierwszej ciazy zostało niestety troszku rozstepów na brzuchu,miałam straaaasznie duzy brzusio i w ostatnich tygodniach chyba skóra poprostu nie wytrzymała mimo ze sie smarowałam.Nie mniej zeby tym razem nie nabawic sie więcej kupiłam sobie Pharmaceris na rozstepy i jeszcze cos ciekawego mozna stosowac naprzemiennie -oliwkę Penatena w zelu,na opakuowaniu napisane ze własnie do stosowania na rozstepy,koszt w granicach 20zł a nawilza super,a to oto chodzi nie?Trudno ja znalec obleciałam pół miasta.

reklama
Hej ;-)ciesze sie, że wasze dzidzie są zdrowe:tak: apropo przytycia to, ja przytyłam niecałe 2 kg niewiem czy to niezamało:sorry2:ale moje piersi hihihi jak miałam kompleks bo tylko miseczki B tak teraz D leży jak ulał:laugh2:a i podobno przytyłam w d:tak:moj przyszły M zauważył,ale sie cieszy więc sie nieprzejmuje:-p

Karolinko wiem że jest ci ciężko teraz,ale musisz teraz myślec o sobie i dzidzi, dziewczyny tu dobrze mówią, jak mu zależy to zacznie sie starać i będzie ok, jak nie to nic na siłe bo tylko dzidzia na tym ucierpii. Wiem że jest cięzko, bo brakuje drugiej osoby no i kasa, ale napewno bliscy Ci pomogą.Trzymaj sie

wiem i chyba dam sobie spokoj z czyms co nie ma sensu .nie dam sie ponizyc :(i urwe kontakt .ale alimenty bedzie musiał płacic . musze zabezpieczyc egzytencje dzidzi . jest mi tak strasznie ciezko i boje sie przyszłosci.najbardziej tego ze nie bede potrafiła sie zajac dzidzia : :(:( dziekuje wam wszystkim za wsparcie

hejkum hejkum:-),
tak jak wszystkie poszły spac to ja dopiero zaczynam pisać:-( ale niestey w dzień mozliwości brak bo syncio dyrektor nie jest szcęsliwy jak mnie nie ma przy nim;-)Zasypia po godz 20 więc zanim poczytam co napisałyście to juz moja pora spania sie zbliża.
Czarna79- gratuluje super wieści z wizyty:tak:

hmm sama nie wiem ile przytyłam jak dla mnie to waga stoi w miejscu bo od dłuzszego czasu miałam te samą wagę. Brzusio wprawdzie do małych nie nalezy ale waga stoi na razie w miejscu i obym zbytnio nie przybrała. W poprzedniej ciązy przytyłam 16 kg i do tej ciązy nie mogłam zrzucic 3 kg, czyli startuje z wyższej/cięższej pólki hihi. Tym razem nie ciągnie mnie szczególnie do jedzenia, jem może o kromke chleba więcej ale i to nie zawsze.Ostatni posiłek to obiad o godz 16. wieczorkiem ewentualnie podgryzam sporadycznie albo owoce albo ziarka z dyni:tak:

na rostępy stosuje zwykły balsam nivea w poprzedniej ciązy najpierw stosowałam typowe środki dla kobiet w ciązy na rozstępy ale pomimo ich stosowania na piersiach porobiły mi się krechy więc zaprzestałam wyszukiwania specyfików tylko przeszłam na zwykłe balsamy i rozstępy się nowe nie pojawiły.

Moja kolezanka smarowała sie oliwa z oliwek i bardzo sobie to chwaliła.
Nie mogę się już doczekac wizyty i podglądu mojej małej dzidzi- jeszcze tydzień do 25.04 Mój M zapowiedział, że jedzie ze mną:-) w swoje urodzinki popatrzy na dzidzię:tak:

Dzis bylismy na działeczce- trawka rosnie, rzodkieweczka i sałata juz też. W końcu miałam wenę aby cos tam porobić. Jutro paskudnie mokry dzień się zapowiada i z basenu nici bo mały zasmarkany no i działeczka też odpada:-(

sorki że sie tak rozpisałam ale korzystam z chwilki dostępu do kompa:-p
buziołki

Witam sie sobotnio i juz widze jaki tu przez weekend bedzie zastoj hiihih
U mnie dzis pogoda barowa czyli istna masakra :-(
M dzis jest w domu wiec bedzie sprzatal a ja tylko lazienke posprzatam,trzeba go wykorzystac
:-)
U mnie narazie samopoczucie w miare mam nadzieje ze tak zostanie :-)

Czarna jeszcze raz gratuluje pieknej fasolki :-)
A mnie wczoraj zas zoladek bolal :-(

Witam sobotnio.
Widzę, że naszym motywem przewodnim są kg. Jak tu się niemi nie przejmować.
Muszę męża wyciągnąć na spacerek:)

Kaka ja sie wcale kilogramami nie przejmuje ja bym chciala miec wielki i piekny brzusio
a jak mi zostanie po porodzie to wtedy zaczyne sie przejmowac :-)

Ja naprawde moge zgrubnac nawet 20 pare kilogramow :-)

Hello

ja na nóżkach od po 6:crazy: tak mi córa dała pospać. Ale za to troszku juz zrobiłam w domciu. Podłogi, okno w sypialni:-p i wsio inne:-D jeszcze mnie zakupy czekaja i pozniej obiadek do zrobienia:rofl2:

Zawadka jak milutko.
25.04 Mój M zapowiedział, że jedzie ze mną:biggrin2: w swoje urodzinki popatrzy na dzidzię:tak:
hehe to bede swietowac z twoim M:-p

karolinka222 normalnie jak przejrzałam twoja galerie na NK to niechce mi sie wierzyc ze tak pogodna i wiecznie usmiechnieta dziewczyna ze zdjec takie smutne rzeczy pisze. Powiem jedno ten facet nie wie co traci i chodzi mi tu o ciebie jak i o malenstwo. Jeszcze sobie ułożysz zycie jak ja. I napewno sobie poradzisz to malenstwo doda ci tyle sił ze sama bedziesz zdziwiona:tak:

reklama
A nam sie wkoncu skończy to weekendowe wylegiwanie w łóżku...chyba że Maleństwo będzie też tak miało po rodzicach.

Uciekam mieszkanko oporzadzić.

Przyszła pościel na wesele...super zapakowana i wyglada efektownie. Mam nadzieje, ze młodym się spodoba:)

Do góry