reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Czarna i jak pierniczki ? Mam nadzieję ze udane . My najprawdopodobniej na święta do mamy pojedziemy jeśli oczywiście przez moja ciążę nie zmieni zdania , ale i tak chce coś zrobić i do niej zawieść ,moze też właśnie pierniczki zrobię ,o moczce myślałam tzn napewno ja zrobię ,muszę wziasc sie pomału za planowanie co i kiedy zrobić .
Wogóle jakoś teraz nie czuje mikołaja ,nie mam planów dla dzieci na mikołaja,zawsze plany były a teraz chyba wszystko przysłania mi moja ciaza,i te wyjazdy do bytomia itp .
Dzieci mikołaja będą miały w szkole a później chyba na mikołaja do domu kultury sie z nimi przejdę :-), tylko wcześniej bilet muszę kupić ale o tym pomyśle jutro :-). No i moze jakiś mikołaj do domu przyjdzie ze słodyczami :-). No coś zaplanuje napewno :-).

Kochana przy Alanku nie dostałam zastrzyku bo ponoć nie był on potrzebny ,nie do mojego konfliktu ,bo jak na ironię konflikt moga mieć mamy z grupa - a ja mam + i nieszczęsny konflikt :-(.

Moja oliwka wczoraj po 17 pojechała na noc do swojego taty ,jeździ tam bardzo zadko ze ja aż sie poryczalam,tak dziwnie bez niej choć ciszej :-)= dziś kolo 13 jedziemy po nią :-).

reklama
To sie troszke doczekalam lezenia i odpoczywania wiecej .Wczoraj pojechalismy z M do szpitala na oddzial,bo bardzo zle sie czulam wczoraj i brzuch mnie wczoraj caly dzien na dole bolal,bardziej niz zawsze :-(.Zmartwilam sie i pojechalismy.Lekarz bardzo niechetnie i bardzo nimily byl dla mnie ale zrobil usg ktore ja nie widzialam,ale stwierdzil ze na tym etapie jest ok ale czy poronie za 5 godzin to on nie wie PALANT jeden.Podpisalam mu papiery ze nie chce zostac w szpitalu.Uspokoilam sie troche i wrocilismy do domu.W domu wiecej leze i odpoczywam oczywiscie nie caly czas bo sie nie da 2 dzieci lezec i nic nie robic .

.Oliwka wczoraj cos lekka biegunke dostala ale 1 raz ,dzis troszke w nocy ja brzuszek bolal,dalam jej lekarstwo i Oliwka poszla do szkoly bo bardzo chciala isc :biggrin2:.
Ja mam dzis dobrze i odpoczywam,rano wyszykowalam dzieci i M pojechal z nimi i narazie na dzis umowil sie z szefem ze pojedzie po dzieci pozniej do przedszkola i przywiezie mi ich do domu i do pracy wroci ,a jutro zobaczymy, z szefem M trzeba takie rzeczy na bierzaco ustalac .

Wiec ja jeszcze wskoczylam do lozeczka,zaraz ide sie wykapac i cos zjesc:biggrin2:,obiad mam od wczoraj a ze sprzataniem to bede sobie dawkowac:biggrin2:

Dorotka oby na strachu się skończyło.... trzymaj się i wypoczywaj ile się da, bo to o zdrowie fasolinki chodzi!!!

Oj rozleniuchowały się nasze mamuśki i nie chcą pisać :tak:

u nas po jelitówce... Szymonka dopadło w czwartkową noc i znów miał wolne od przedszkola, ale od dziś znów do przedszkola. Jest nieźle i oby tak zostało. Ja mam w środę w pracy ważną prezentację i już mnie stresik dopada. M już śpi razem z bąblami a ja się relaksuję przed tv. Ale chyba i ja zaraz do nich dołączę bo jestem mega niewyspana:tak:. Od jakiegoś czasu moje dzieciątka wędrują po nocy, przyłażą do nas na zmianę, budzą się, wołają mnie itd. Marzę o jednej porządnie przespanej nocy i permanentnie tęsknię za urlopem... mam nadzieję, że nie ja jedna pragnę już lata, wakacji, morza i słońńńńńńcaaaa!!!!

Kochane
co tu taka pustka????
grzebię już po allegro za prezentami świątecznymi dla dzieci? ni etylko od nas, ale i od dziadków, wujków. Tak już mamy ze sobie doradzamy ;-)

Bardzo proszę o wasze Typy??????!!!!!!!! Koszty obniżamy do minimum.

jh64bl.jpg

U nas też pierniczkowo, pozatym jelitówka też była.
Życie pędzi jak ten Ksawery...nawet nie wiem kiedy minął mi listopad, którego zwykle nienawidziłam szczerze.

Mikołaj przyniósł mi i Magdzie niezły prezent. W poniedziałek może coś więcej zdradzimy;)A wogóle chyba idzie ku dobremu.

Ula, śliczna choinka. Trochę zazdraszczam. Widziałam na fb.

Dominika, Dorotka kciuiki zaciśnięte za fasolinki.

Wanilka ja wstępnie mam plan co i jak kupić. Dla Hani mam Barbie, dla Oli będzie chyba garnuszek na klocuszek.

My kupujemy dla Karolci zestaw perfumy + zel I balsam do ciala Kate Perry a Lenka dostanie podobny zestaw ale Barbie, sie zrobilo kosmetycznie:-D

Kaka zycze wam aby sie wam powiodlo super cokolwiek planujecie:tak:

Dorotka sliczna fasolka:tak:

Wanilia ja ci nie pomoge bo masz chlopakow, dla chrzesniaka wysylam kase bo nie mam pojecia co chlopcu kupic, niech mu mama kupi co uwaza;-)

U nas jeszcze dziewczynki na dworzu sie bawia, dzis piatek, jutro nie trzeba wczesnie wstawac a pelno dzieciakow sie bawi.

Teraz przed swietami urwanie glowy, mam tyyle roboty, ale w sumie fajnie bo bedzie za co prezenty kupic tylko co ja mam mezowi kupic????????

Ja sobie zazyczylam szlafrok, bo moj juz jest bardzo stary I brzydki......

Zobaczymy czy bylam grzeczna:-p

reklama
Do góry