reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Dorcia ja tam też mam przeczucie na dziewuszkę u Ciebie :-D. Zatem spełnienia marzeń. :tak:

Czarna ponoć takie testy są robione na przełomie października/listopada, a potem kwiecień/maj. Są to testy oceniające przygotowanie do szkoły, czy jakoś tak. Tak nam mówiła wychowawczyni Szymcia.

Gratulacje dla Laury!!!

A jam ciekawa co u Agamir, Magdziuni, Evelajny, Blondi, Dagmary.....

Odezwijcie się dziewczyny!!!!!!

reklama
Hej laski ja zabiegana to zadko wpadam ale u nas ok czekam na list ze szpitala na termin usg

Czarna miesiac przerwy I bach :)
Trina po wpisach na fb? Bo ja tam nic nie pisalam ..no moze jeden o serduszku I tak mysle ze jestes chyba jedyna osoba ktora rozkminila bo nikt sie mnie nie pytal :)

Dorcia ja tam też mam przeczucie na dziewuszkę u Ciebie :-D. Zatem spełnienia marzeń. :tak:

!!

Czarna i Wiola dziękuję ,no marzy mi sie dziewuszka ,ale za synka sie nie obrazę hi .

Mnie dziś na morfologi wymeczyli ,dużo tego mialam i kuli na 2 ręce, .
O 14 odebrałam alanka po poszliśmy do fryzjera i ja i alan :-), poźniej po oliwke o do domu ,zrobiłam sobie dziś obiad na jutro więc jutro mam z głowy :-).
Jak M wrocil to dałam mu wytyczne i wyszłam na ponad godz do kolezanki sama :-), wróciłam to odrazu dzieci bach do łóżka,ali śpi ,oli zasypia :-), ja już też w łóżku :-)

Czarna gratuluję małej :-).

Minisia dobrze ze u ciebie ok :-).

Hej laski ja zabiegana to zadko wpadam ale u nas ok czekam na list ze szpitala na termin usg

Czarna miesiac przerwy I bach :)
Trina po wpisach na fb? Bo ja tam nic nie pisalam ..no moze jeden o serduszku I tak mysle ze jestes chyba jedyna osoba ktora rozkminila bo nikt sie mnie nie pytal :)

Ty kobieto nasza polityka prorodzinna tak na prawdę jest antyrodzinna więc bez takiego krakania!!:)) ale nie jestem żabą i błota sie nie wypieram.

Dorotka super że nie zatracasz się w domowych pieleszach i znajdujesz czas dla siebie!!! BDB!!!

Ehhh jakas ta końcówka roku to chyba dla mnie będzie straszna stresówka. Wczoraj powalił mnie z nóg tel od gin. Przyszły moje wyniki cytologi i mam III naszczęście A ale wiecie jak to jest człek miał wbite że III st to już zmiany nowotworowe:((( ale gin mnie uspokoiła że czynnik A mówi o stanie zapalnym a nie nowotworze. I jest to spowodowane właśnie wkładką. Dlatego w lutym zanim wymienie ją zrobimy powtórkę cytologi i zobaczymy.

CZARNA a co tam sie bede szczypac hihih,zadko mam wychodne wiec raz na czas mi sie nalerzy ;-),teraz i tak mam lepiej bo rano nawal roboty bo dzieci do szkoly i przedszkola,pozniej mam chwile luzu na spokojne posprzatanie,zalatwienie sama kilka spraw na spokojnie czy na polezenie sobie w domu i odpoczecie,pozniej po dzieci ,ale jednak jest ta chwila jak nie ma dzieci ,chwila ciszy i spokoju :-).

Czarna strasznie sie ciesze ze wyniki nie sa te najgorsze,masz fajna ginke:-).

Witajcie
dzieci w szkole i przedszkolu ,ja juz ogarnelam,wlasnie jem sniadanie .Kolo 11 wychodze mam kilka spraw na miescie i po dzieci.

Dziewczyny znacie cos co mozna wziasc w ciazy na wzdecia,i bole zoladkowe??????Od wczoraj strasznie sie z tym mecze,wieczorem to chodzic nie umialam tak mnie brzuch bolal i zle sie czulam na wzdecia ,dlugo mnie trzymalo,ale po dlugim czasie jak sobie popierdzialam
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
to przeszlo,czy mozna cos brac? A dzis zoladek boli od rana
xunhappy.gif.pagespeed.ic.QyObzRDnYh.webp
.

.Milego dnia

Hej...ja na chwilkę. Testy byłym, wywiadówkę miałam 20stego. Pierwszy raz coś takiego mi pokazali. Hanka zdobyła 87 pkt. Wg ich rozpiski była w grupie dzieci wykonującej zadania z pomocą nauczyciela. Powyżej 90 dzieci robiły same. W grupie było takich 5 u nas. Więc zadowolona jestem z Hani.

U nas diagnoza tez byla. Ale zupelnie inna niz Czarna pisze. Nic z wiedzy, raczej umiejetnosci. W poniedzialek mam rozmowe na ten temat z wychowawczyniami. Juz wstepnie gadalismy, no i oczywiscie poznawczo super, emocjonalnie i wychowawczo nie :-) Mlody sie nie umie zachowac. Nie to, ze lobuzuje, ale np. Kladzie sie na ziemi, wchodzi pod stol podczas posilku, rozplakal sie jak Franklin poszedl do szkoly :sorry: Zdaniem pani, w tym wieku dzieci tak sie nie zachowuja. No coz.... Do szkoly sie nie nadaje.
z Lilcia ostatnio horrory przed spaniem. Mloda pada na pysk, ale histerii dostaje i nie chce spac. Wczoraj padla tuz przed 22, dzis jestesmy juz po godzinnym usypianiu, ale twarda byla. Marudzila, ze chce jesc, wiec wyszlismy z pokoju. Oczywiscie bluff i sciema. Bawi sie teraz z Mackiem. No i oboje chorzy. Zasmarkani, a mloda klasycznie zapalenie spojowek przy katarze. Dzis bylysmy u lekarza po krople. Ja juz tez pociagam. Nie lubie tego sezonu chorobowego.

Trina zdrowka dla was wszstkich .

U mnie 2 dzień koszmarny,wiecznie mdłości ,trochę wymioty,pobolewania podbrzusza,i tak całe dnie wykończona jestem ,ale staram sie i tak cieszyć bo liczę ze te objawy szybko mina .

Moze za wcześnie ,ale dziś z M wybraliśmy imiona dla chłopaka na 100% SAMUEL :-), dziewczynka na 70% AMELIA :-). Ja sie cieszę jak dziecko :-).

Kaka, Wiola u Nas nie podali żadnych punktacji ale jak patrze na tą ocenę to była dzielona na 16 kategori w każdej kategorii było 5 podpunków do oceny za które można było zdobyć 1, 2 lub 3 pkt i tak w sumie można było zdobyć 240 pkt a Samik ma 180 pkt

Trina Może Maciuś jest nadwrażliwy i w pewnych sytuacjach nie potrafi się odnaleść??? Pójdziesz porozmawiasz i będzie git:tak::tak::tak:Co do spania Lilki nie doradzę bo Ja tam na luzie do tego podchodzę;-)

Dorotka WOW WOW widzę że już poważne rozmowy macie jak już imionka wybrane :tak::tak::tak::tak: i niestety jestem zmuszona zmienić moje przypuszczenia i oby pod twoim serduchem teraz rozwijały się maleńkie jąderka:)))) Samuelka:))

Witam poniedziałkowo:-p
Weekendu uważam za megaaaaa udany. Choć nie wiem czy moja wątroba podziela moje zdanie:))) ale wytańcowałam sie za wsie czasy aż mnie podeszwy bolą a odciski mam chyba na każdym palcu, ale warto było:tak::tak:

reklama
A ja mam dzis wywiadowke w szkole I u Lenki I u Karolinki bo tak zorganizowali co bym dwa razy nie musiala chodzic, to sie dowiem jak tam moje ksiezniczki radza sobie.

Wczorajszy dzien bardzo fajny, najpierw kino ja z Lenka na bajce bylam a Karolina z tatusiem na igrzyskach smierci, potem do znajomych na lampke winka, przyjemnie spedzony czas:tak:

Dzisiaj juz jestem po godzinnym spacerze I jakos wiecej energii mam a jak nie ide to lenia potem przez caly dzien nie moge wygonic..........

Czarna to impreza byla mega udana skoro nogi bola???:-)

Dorotka imiona bardzo ladne wybrane dla malenstwa:tak:

Do góry