reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Dorcia ja tam też mam przeczucie na dziewuszkę u Ciebie :-D. Zatem spełnienia marzeń. :tak:

Czarna ponoć takie testy są robione na przełomie października/listopada, a potem kwiecień/maj. Są to testy oceniające przygotowanie do szkoły, czy jakoś tak. Tak nam mówiła wychowawczyni Szymcia.

Gratulacje dla Laury!!!

A jam ciekawa co u Agamir, Magdziuni, Evelajny, Blondi, Dagmary.....

Odezwijcie się dziewczyny!!!!!!

reklama
Hej laski ja zabiegana to zadko wpadam ale u nas ok czekam na list ze szpitala na termin usg

Czarna miesiac przerwy I bach :)
Trina po wpisach na fb? Bo ja tam nic nie pisalam ..no moze jeden o serduszku I tak mysle ze jestes chyba jedyna osoba ktora rozkminila bo nikt sie mnie nie pytal :)

Dorcia ja tam też mam przeczucie na dziewuszkę u Ciebie :-D. Zatem spełnienia marzeń. :tak:

!!

Czarna i Wiola dziękuję ,no marzy mi sie dziewuszka ,ale za synka sie nie obrazę hi .

Mnie dziś na morfologi wymeczyli ,dużo tego mialam i kuli na 2 ręce, .
O 14 odebrałam alanka po poszliśmy do fryzjera i ja i alan :-), poźniej po oliwke o do domu ,zrobiłam sobie dziś obiad na jutro więc jutro mam z głowy :-).
Jak M wrocil to dałam mu wytyczne i wyszłam na ponad godz do kolezanki sama :-), wróciłam to odrazu dzieci bach do łóżka,ali śpi ,oli zasypia :-), ja już też w łóżku :-)

Czarna gratuluję małej :-).

Minisia dobrze ze u ciebie ok :-).

Hej laski ja zabiegana to zadko wpadam ale u nas ok czekam na list ze szpitala na termin usg

Czarna miesiac przerwy I bach :)
Trina po wpisach na fb? Bo ja tam nic nie pisalam ..no moze jeden o serduszku I tak mysle ze jestes chyba jedyna osoba ktora rozkminila bo nikt sie mnie nie pytal :)

Ty kobieto nasza polityka prorodzinna tak na prawdę jest antyrodzinna więc bez takiego krakania!!:)) ale nie jestem żabą i błota sie nie wypieram.

Dorotka super że nie zatracasz się w domowych pieleszach i znajdujesz czas dla siebie!!! BDB!!!

Ehhh jakas ta końcówka roku to chyba dla mnie będzie straszna stresówka. Wczoraj powalił mnie z nóg tel od gin. Przyszły moje wyniki cytologi i mam III naszczęście A ale wiecie jak to jest człek miał wbite że III st to już zmiany nowotworowe:((( ale gin mnie uspokoiła że czynnik A mówi o stanie zapalnym a nie nowotworze. I jest to spowodowane właśnie wkładką. Dlatego w lutym zanim wymienie ją zrobimy powtórkę cytologi i zobaczymy.

CZARNA a co tam sie bede szczypac hihih,zadko mam wychodne wiec raz na czas mi sie nalerzy ;-),teraz i tak mam lepiej bo rano nawal roboty bo dzieci do szkoly i przedszkola,pozniej mam chwile luzu na spokojne posprzatanie,zalatwienie sama kilka spraw na spokojnie czy na polezenie sobie w domu i odpoczecie,pozniej po dzieci ,ale jednak jest ta chwila jak nie ma dzieci ,chwila ciszy i spokoju :-).

Czarna strasznie sie ciesze ze wyniki nie sa te najgorsze,masz fajna ginke:-).

Witajcie
dzieci w szkole i przedszkolu ,ja juz ogarnelam,wlasnie jem sniadanie .Kolo 11 wychodze mam kilka spraw na miescie i po dzieci.

Dziewczyny znacie cos co mozna wziasc w ciazy na wzdecia,i bole zoladkowe??????Od wczoraj strasznie sie z tym mecze,wieczorem to chodzic nie umialam tak mnie brzuch bolal i zle sie czulam na wzdecia ,dlugo mnie trzymalo,ale po dlugim czasie jak sobie popierdzialam
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
to przeszlo,czy mozna cos brac? A dzis zoladek boli od rana
xunhappy.gif.pagespeed.ic.QyObzRDnYh.webp
.

.Milego dnia

Hej...ja na chwilkę. Testy byłym, wywiadówkę miałam 20stego. Pierwszy raz coś takiego mi pokazali. Hanka zdobyła 87 pkt. Wg ich rozpiski była w grupie dzieci wykonującej zadania z pomocą nauczyciela. Powyżej 90 dzieci robiły same. W grupie było takich 5 u nas. Więc zadowolona jestem z Hani.

U nas diagnoza tez byla. Ale zupelnie inna niz Czarna pisze. Nic z wiedzy, raczej umiejetnosci. W poniedzialek mam rozmowe na ten temat z wychowawczyniami. Juz wstepnie gadalismy, no i oczywiscie poznawczo super, emocjonalnie i wychowawczo nie :-) Mlody sie nie umie zachowac. Nie to, ze lobuzuje, ale np. Kladzie sie na ziemi, wchodzi pod stol podczas posilku, rozplakal sie jak Franklin poszedl do szkoly :sorry: Zdaniem pani, w tym wieku dzieci tak sie nie zachowuja. No coz.... Do szkoly sie nie nadaje.
z Lilcia ostatnio horrory przed spaniem. Mloda pada na pysk, ale histerii dostaje i nie chce spac. Wczoraj padla tuz przed 22, dzis jestesmy juz po godzinnym usypianiu, ale twarda byla. Marudzila, ze chce jesc, wiec wyszlismy z pokoju. Oczywiscie bluff i sciema. Bawi sie teraz z Mackiem. No i oboje chorzy. Zasmarkani, a mloda klasycznie zapalenie spojowek przy katarze. Dzis bylysmy u lekarza po krople. Ja juz tez pociagam. Nie lubie tego sezonu chorobowego.

Trina zdrowka dla was wszstkich .

U mnie 2 dzień koszmarny,wiecznie mdłości ,trochę wymioty,pobolewania podbrzusza,i tak całe dnie wykończona jestem ,ale staram sie i tak cieszyć bo liczę ze te objawy szybko mina .

Moze za wcześnie ,ale dziś z M wybraliśmy imiona dla chłopaka na 100% SAMUEL :-), dziewczynka na 70% AMELIA :-). Ja sie cieszę jak dziecko :-).

Kaka, Wiola u Nas nie podali żadnych punktacji ale jak patrze na tą ocenę to była dzielona na 16 kategori w każdej kategorii było 5 podpunków do oceny za które można było zdobyć 1, 2 lub 3 pkt i tak w sumie można było zdobyć 240 pkt a Samik ma 180 pkt

Trina Może Maciuś jest nadwrażliwy i w pewnych sytuacjach nie potrafi się odnaleść??? Pójdziesz porozmawiasz i będzie git:tak::tak::tak:Co do spania Lilki nie doradzę bo Ja tam na luzie do tego podchodzę;-)

Dorotka WOW WOW widzę że już poważne rozmowy macie jak już imionka wybrane :tak::tak::tak::tak: i niestety jestem zmuszona zmienić moje przypuszczenia i oby pod twoim serduchem teraz rozwijały się maleńkie jąderka:)))) Samuelka:))

Witam poniedziałkowo:-p
Weekendu uważam za megaaaaa udany. Choć nie wiem czy moja wątroba podziela moje zdanie:))) ale wytańcowałam sie za wsie czasy aż mnie podeszwy bolą a odciski mam chyba na każdym palcu, ale warto było:tak::tak:

reklama
A ja mam dzis wywiadowke w szkole I u Lenki I u Karolinki bo tak zorganizowali co bym dwa razy nie musiala chodzic, to sie dowiem jak tam moje ksiezniczki radza sobie.

Wczorajszy dzien bardzo fajny, najpierw kino ja z Lenka na bajce bylam a Karolina z tatusiem na igrzyskach smierci, potem do znajomych na lampke winka, przyjemnie spedzony czas:tak:

Dzisiaj juz jestem po godzinnym spacerze I jakos wiecej energii mam a jak nie ide to lenia potem przez caly dzien nie moge wygonic..........

Czarna to impreza byla mega udana skoro nogi bola???:-)

Dorotka imiona bardzo ladne wybrane dla malenstwa:tak:

Do góry