reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Gratulacj dla wszystkich!!
ja tez w pazdzierniku zostane mamusia (po raz piewszy)
zycze wszystkim aby wszystko było ok od poczatku do samego konca!!!;-)

Jakos tu dzis pusto :-( ja suwaczka nie mam bo jednak naprawde jestem za tepa :-(
ale juz go nie robie bo nerwus ze mnie wiec nie chce sie denerwowac :-)

Dorota, po prostu skopiuj wszystko co jest w nawiasie (bez nawiasu) i wklej tuz pod swoj podpis (w tym samym okienku, ktore jest otwarte do edycji) :)

Witam przyszłe mamusie październikowe :-):tak:. Straaasznie Wam gratuluje i powiem, że październikowe dzieciaczki są suuper grzeczne i przeradosne:-D:-D. Rok temu byłam na tym etapie co Wy, a teraz czekamy na pierwszego ząbka:blink::blink:. Dobrego samopoczucia życzę:-):-):-)

:tak:Dorotka ja tez mam z tej strony moje suwaczki i tez mialam ten klopot..ale dzieki pomocy innych ciezarowek juz wiem jak je tu wklejac..
Musisz najpierw sama taki suwaczek przygotowac tam po kolei..
A nastepnie musisz skopiowac kod..
Wejdz na swoje konto..i przegladaj swoje suwaczki po prawej stronie.Nastepnie pod kazdym suwakiem pobierz kody..i tam masz az trzy rozne i musisz wybrac ten pierwszy z gory BBCode i caly zaznaczyc i zkopiowac a nastepnie wkleic:-)

Bylam na wizycie.. fasolka sie rozwija..dostalam kolejne zwolnienie i musze zrobic dodatkowe badanie moczu bo mam jakies bakterie:confused:no mam nadzieje ze bedzie wszystko okey ze mna???!!!
:rolleyes:
Pozdrowienia dla wszystkich:tak:

anitka ja mam dzis wizyte i gina i tez jestem pod koniec 8 tyg. wiec napisze ci czego ja sie dowiedzialam. wiem ze na pewno bede miala usg i nie moge sie doczekac a wizyte mam dopiero o 20.
kaka ja tez sie strasznie denerwowalam jak mowilam kierownikowi o ciazy i od tamtego czasu jestem na zwolnieniu poniewaz pracowalam na zmiany, ale dogadalam sie z nim i jezeli wszystko bedzie ok to od poniedzialku wracam do pracy ale na jedna zmiane i na lzejsze stanowisko - troszeczke mniej obowiazków

a czego sie dowiedzials u ginia??
Moje malenstwo ma ok7mm to jest normalny wzrost w 8tyg??

gratuluje wszystkim przyszłym i obecnym mamom! Nie znam nikogo kto miałby taki problem jak ty Dorris ale wydaje mi się że jak zaufasz lekarzom to oni już będą wiedzieli co robić żeby chronić Ciebie i twoje maleństwa. trzymaj się i powodzenia:blink:

reklama
Do góry