reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

no to już na 100% mogę do was dołączyć!
:tak: dzidzia jest i ma się dobrze, w przeciwieństwie do mnie, ale źle nie będzie.
Pozdrawiam wszystkie mamy

reklama
Cześć dziewczynki, ja też już mogę się przywitać. Termin mam na 20.10.2008 Niestety muszę teraz leżeć conajmnniej do poniedziałku. Nie wiadomo skąd pojawiły się brunatne plamienia. Co prawda już ich nie ma, ale ciężkość w brzuchu pozostała. Biorę duphaston i odpoczywam. Pozdrawiam Was serdecznie!

czesc dziewczynki. ja tez jestem juz szczesliwa mama. Moj facet ma niespelna 13 miesiecy. i chcialabym dla niego braciszka :) termin mamy na 20.10.2008. Pozdrawiam!

witam obecne i przyszłe mamusie,termin porodu mam na 14.10.2008, będę miała bliźniaczki,do tego wykryli u mnie mięśniaka może ktoś zna taki przypadek bo bardzo się martwię

Mam pytanko!
Chodzi mi o rożnego rodzaju zapalenia pęcherza...
Historia moja wygląda mniej więcej tak...
W marcu zeszłego roku poroniłam 4 tyg ciążę, we wrzesniu 8 tyg,
po tym drugim poronieniu trafiłam do w miare miłej lekarki, która dała mi masę pigułek, ale tak jakby uratowała mnie przed zabiegiem, którego strasznie się bałam.
I od tego czasu co chwila przyplątują mi się jakieś zapalenia, miałam już pleśniawki,
zapalenie śluzuówki, a teraz mam coś z pęchcerzem i wychodowali mi bakterie, różne, min coli.

Jestem w 9 tyg więc się boję coraz bardziej.:-(
Martwi mnie to bardzo, mam co prawda dobrego lekarza, ale nic poza uroseptem nie dostałam. Co więcej mogę zrobić sama nie szkodząc dzidzi?
Herbatki, płukanki, może któraś ma podobnie....

A tak przy okazji, czy któraś z Was jest z Poznania?

Kathhe piekny ten twoj bobasek :-)
dziekujemy:-)

Mam pytanko!
Chodzi mi o rożnego rodzaju zapalenia pęcherza...
Historia moja wygląda mniej więcej tak...
W marcu zeszłego roku poroniłam 4 tyg ciążę, we wrzesniu 8 tyg,
po tym drugim poronieniu trafiłam do w miare miłej lekarki, która dała mi masę pigułek, ale tak jakby uratowała mnie przed zabiegiem, którego strasznie się bałam.
I od tego czasu co chwila przyplątują mi się jakieś zapalenia, miałam już pleśniawki,
zapalenie śluzuówki, a teraz mam coś z pęchcerzem i wychodowali mi bakterie, różne, min coli.

Jestem w 9 tyg więc się boję coraz bardziej.:-(
Martwi mnie to bardzo, mam co prawda dobrego lekarza, ale nic poza uroseptem nie dostałam. Co więcej mogę zrobić sama nie szkodząc dzidzi?
Herbatki, płukanki, może któraś ma podobnie....

A tak przy okazji, czy któraś z Was jest z Poznania?
ja wiem tylko ze mozna brac jedynie urosept , moze zaufaj jednak lekarzowi albo popytaj w aptece, moze farmaceuta poda ci jakies ziola czy plukanki. Ja bralam tylko urosept i pilam herbatke zurawinowa-pomoglo

Witam sie w piatkowy poranek z wami ja bylam rano na badaniach krwi i moczu :-)
sliderId

reklama
Do góry