reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Witam wszystkie nowe mamusie, które do nas dołączyły i pozdrawiam stałe bywalczynie, a zwłaszcza te chorujące. Ja dopiero wychodzę z infekcji, ale nie brałam żadnych lekarstw, tylko herbatkę z dużą ilością soku z cytryny, czosnek na kanapki (jako naturalny antybiotyk), mężulek postawił mi bańki bo paskudnie kasłałam i praktycznie ostatnie dni przeleżałam w łóżku. Już jest dobrze, a wczoraj byłam na pierwszym USG - fasolinka ma 8,1 mm i pięknie bije serduszko. Ogromnie się cieszymy.
Co do mdłości to mnie dopadają najczęściej po południu (coś nowego u mnie) i podobno pomaga na nie herbatka imbirowa, ale w dwóch aptekach jej wczoraj nie dostałam. Pozdrawiam!!!

reklama
dziewczyny w ktorym tygodniu bylyscie u lekarza??ja z pierszym dzieckiem bylam dopiero 7 nie wiem czy wczesniej sie oplaca chodzic do gina

jestem ciekawa jakie bedzie miała włoski ja blondynka a ty Monia? podróz samochodem szybko zleci nie martw się

Witam Pazdziernikowe Mamusie ;-))

Termin na 27.10.08 z kalendarza BB.
Do lekarza dopiero w przyszlym tygodniu.

Poczecie planowane co do dnia ;-) I udalo sie za pierwszym razem. Bylam pewna ze potrwa to conajmniej 5 miesiecy. A tu prosze trach, ciach i juz. Oczywiscie moj maz dumny jak PAW ;-)))

Pozdrawiam i bede zagladac.

a ja Wam powiem ze tez codziennie mam przeczucia. tylko ze jednego dnia mam przeczucia ze to dziewczynka a drugiego ze chłopczyk. a ostatnio to nawet wydaje mi sie ze beda bliźniaki.
a zastanawiałyście sie juz nad imionami dla Waszych pociech???

Jakub, Julia :)
chyba, że coś sie nam jeszcze pozmienia, albo kuzynka, która teraz jest w 5m-cu nam cos podkradnie ;)
ja lubie też takie szeleszczące imion a- np Szymon, kiedys bardzo podobało mi się Krzysztof :)
a teraz śmieję się do męża, że jak urodzi się chłopiec, to moze nazwiemy Bartosz - bo mąż jest Bartłomiej ;) i byłyby w domu 2 Bartusie, ale jednak inne ;)

reklama
ja tez myslalam o Bartoszu ale moj mąż uparł sie na Filipa. a jezeli chodzi o dziewczynke to jeszcze nie wiemy.

Do góry