reklama
Witam wszystkie przyszle mamusie i serdecznie gratuluje.Wczoraj dowiedzilalm sie, ze po raz drugi pod moim sercem rozkwita zycie:-).Robilam test dwukrotnie i za kazdym razem ukazaly sie dwie piekne wesole kreseczki.Wcale nie bylo tak latwo, bo o drugiego dzidziusia staralismy sie 1,5 roku.Jestem taka szczesliwa, ze chcialabym ta radoscia podzielic sie z calym swiatem.
Postanowilam dolaczyc do pazdziernikowych mam.Jeszcze raz pozdrawiam serdecznie:-)
Postanowilam dolaczyc do pazdziernikowych mam.Jeszcze raz pozdrawiam serdecznie:-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Witam wszystkie przyszle mamusie i serdecznie gratuluje.Wczoraj dowiedzilalm sie, ze po raz drugi pod moim sercem rozkwita zycie:-).Robilam test dwukrotnie i za kazdym razem ukazaly sie dwie piekne wesole kreseczki.Wcale nie bylo tak latwo, bo o drugiego dzidziusia staralismy sie 1,5 roku.Jestem taka szczesliwa, ze chcialabym ta radoscia podzielic sie z calym swiatem.
Gratuluje
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dorota123456789 najlepiej czytać ulotki, a najbezpieczniej pewnie wkraplać sól fizjologiczną albo wodę morską tak jak zasmarkanym maluszkom.
oki juz nie bede ich brala mam nadzieje ze te 3 krople nie zaszkodza
fasolce ?
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Gratuluję i ciesze się, że dołączyłaś do nas :-).
Ogólnie nie wolno brać żadnych lekarstw czy kropli bez konsultacji z lekarzem. Przede wszystkim czytajcie ulotki. A do nosa w ciąży zalecają wkrapiać sok z cytryny.
monia_wawa
Zaciekawiona BB
Ala4... jadę do Częstochowy... czyli jest kawałek drogi...
reklama
Cześć dziewczyny.
Widzę, że coraz wiecej mam się rozkłada i choruje. Mamy, dbajcie o siebie Proponuję ciepły kocyk, herbatkę z cytryną i dużo snu.
Co do kropel to nie mam pojecia. Może coś na ulotce wyczytasz...albo w necie?
Ja już prawie panuję nad mdłościami. Od poniedziałku chce wrócić na 3 tyg do pracy i znowu chorobowe tym razem ciażowe. Tylko jak ja wytrzymam te 3 tygodnie? W koncu musze powiedzieć szefowej...
Widzę, że coraz wiecej mam się rozkłada i choruje. Mamy, dbajcie o siebie Proponuję ciepły kocyk, herbatkę z cytryną i dużo snu.
Co do kropel to nie mam pojecia. Może coś na ulotce wyczytasz...albo w necie?
Ja już prawie panuję nad mdłościami. Od poniedziałku chce wrócić na 3 tyg do pracy i znowu chorobowe tym razem ciażowe. Tylko jak ja wytrzymam te 3 tygodnie? W koncu musze powiedzieć szefowej...
Podziel się: