reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja bylam u ogolnego lekarza i przepisal mi rutinoskorbin,wapno i antybiotyk
BIOPAROX pisze ze mozna brac w ciazy zle sie czuje non stop leze i jecze
bo mnie kosci bola i mam 37,7 temperatury
Dziewczyny modlcie sie za mnie zeby z fasolka bylo wszystko dobrze.
BIOPAROX pisze ze mozna brac w ciazy zle sie czuje non stop leze i jecze
bo mnie kosci bola i mam 37,7 temperatury
Dziewczyny modlcie sie za mnie zeby z fasolka bylo wszystko dobrze.
elajza
Zaciekawiona BB
rosaria - witamy kolejna przyszla mamusie z terminem na 26.10 (jestesmy juz trzy ) i kolejna mamusie irlandzka myslalas juz gdziebedziesz rodzic?
ja musze sie rozejrzec za jakims miejscowym GP w ciagu najblizszych dni. no i zaczynamy cala procedure irlandzkiej ciazy
dolegliwoscinadal brak.
powiedzialam dzisiaj o ciazy mojej szefowej, byla zachwycona
ja musze sie rozejrzec za jakims miejscowym GP w ciagu najblizszych dni. no i zaczynamy cala procedure irlandzkiej ciazy
dolegliwoscinadal brak.
powiedzialam dzisiaj o ciazy mojej szefowej, byla zachwycona
elajza
Zaciekawiona BB
moje pierwsze. wkoncu!! ponad rok sie staralismy, nadal nie mozemy uwierzyc, ze sie udalo. chyba dopiero jak zobacze fasolke naUSG tonaprawde uwierze
bylismy wczoraj wieczorem u polskiej ginki. USG nie zrobila, bo za wczesnie, ale i tak jestem zadowolona, bo wypisala mi recepte na lek Crinone (slyszalyscie o czyms takim??), ktory jest wlasciwie progesteronem. za tydzien lecimy do Pl, wiec tak na wzmocnienie bebe mam to stosowac. poza tym nie mam sie przemeczac, jesc wolno wszystko, oczywiscie w rozsadnych ilosciach. maliny, herbatki ziolowe, zielone, owoce morza.... chyba mimo wszystko poswtrzymam sie od sushi i camemberta...
No i biore kwas foliowy. w pon jade zrobic Beta HCG. a na pierwsze USG chyba pojde w Pl.
a Ty vivianna, jak sie czujesz? to Twoje pierwsze dzieciatko?
bylismy wczoraj wieczorem u polskiej ginki. USG nie zrobila, bo za wczesnie, ale i tak jestem zadowolona, bo wypisala mi recepte na lek Crinone (slyszalyscie o czyms takim??), ktory jest wlasciwie progesteronem. za tydzien lecimy do Pl, wiec tak na wzmocnienie bebe mam to stosowac. poza tym nie mam sie przemeczac, jesc wolno wszystko, oczywiscie w rozsadnych ilosciach. maliny, herbatki ziolowe, zielone, owoce morza.... chyba mimo wszystko poswtrzymam sie od sushi i camemberta...
No i biore kwas foliowy. w pon jade zrobic Beta HCG. a na pierwsze USG chyba pojde w Pl.
tak, to nasze pierwsze
staraliśmy się i udało nam sie juz w 3 podejściu
do gina mam zamiar iść w pierwszym tygodniu marca - mam nadzieję, że będzie już coś widać...
na razie nie czuję się w ogóle ciążowo, nie mam żadnych objawów, nie mam mdłości, nie bla mnie piersi...
dzisiaj mnie coś kuło i nadal czasami kuje z prawej strony - takie w sumie mało przyjemne kłucie, ale mam nadzieję, że to nic złego...
staraliśmy się i udało nam sie juz w 3 podejściu
do gina mam zamiar iść w pierwszym tygodniu marca - mam nadzieję, że będzie już coś widać...
na razie nie czuję się w ogóle ciążowo, nie mam żadnych objawów, nie mam mdłości, nie bla mnie piersi...
dzisiaj mnie coś kuło i nadal czasami kuje z prawej strony - takie w sumie mało przyjemne kłucie, ale mam nadzieję, że to nic złego...
monia_wawa
Zaciekawiona BB
29 i to będzie mój pierwszy dzidziuś...
tak a ojciec wie jestescie małzeństwem? ja tez z warszawy29 i to będzie mój pierwszy dzidziuś...
reklama
Evelajna
Październikowa mama
moje pierwsze. wkoncu!! ponad rok sie staralismy, nadal nie mozemy uwierzyc, ze sie udalo. chyba dopiero jak zobacze fasolke naUSG tonaprawde uwierze
Witam kolejna irlandzką mamusię!
Elajza, crinone to to samo co duphaston czy luteina tylko w żelu. I koszmarnie drogie! Bez dotacji ponad 100eu za 15 dawek. Z kartą, której nazwy zapomniałam, ale dają ją w aptece, żeby lek był dofinansowany, około 90eu.
Zaopatrz się pożądnie w Polsce! Mi koleżanka właśnie przysłała trochę zapasu z Polski, bo kolejne 90 eu...
Aha, i zapomnij o malinach, sokach i herbatkach malinowych;-) Kolejny lekarz potwierdził, że kurczą macicę (a ja tak lubię...)
Ściskam kciuki za poszukiwania GP!
Podziel się: