reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

to rzeczywiscie nie zazdroszcze Ci. ja mam tak ale raczej sa to "zachcianki dniówki" a tak to nie moge narzekac. ale budze sie rano i od razu musze cos zjesc bo jestem glodna.
i salata to u mnie numer 1. do salatki, na kanapke. pycha!

reklama
pierwsz słysze o soli w herbacie?????
podobno najlepiej pic wode nie gazowana, ale mi po niej niedobrze. najlepiej podchodzi mi sok pomaranczowy!!!!

czesc dziewczyny jak najmniej soli bo zatrzymuje wode w organizmie :) zagladnelam do wa i tak sobie przypominam moje poczatki ciazowe :)pozdrawiam was goraco milych 9 miesiecy :):-D:-D

Jak mam jeść to mnie telepie...nic mi już nie podchodzi.

Dzisiaj dostałam pamiętnik dla mam oczekujących dziecko - bardzo fajny:) polecam innym mamom.

Dziewczyny POMOZCIE mi strasznie zle sie czuje chyba bierze mnie grypa
strasznie sie boje bo to zagraza fasolce:wściekła/y::-(.
Rano zaczelo sie od delikatnego bolu gardla i katar chrorobowy:-( a teraz mam
stan podgoraczkowy 37,2 stopnia i kosci mnie bola i glowa i katar mam na
chorobe kompletnienie nie wiem co mam robic POMOZCIE MI

Dorota nie denerwuj się..Być może to jeden z objawów. A taka gorączka we wczesnej ciąży to normalka. Jak pojdziesz do lekarza to przepisze Tobie leki takie jakie możesz brać. Ja byłam podziębiona tydzień temu, przeszło a brałam wit C ,wapno, syrop na kaszel Pini czy cos takiego dla dzieci. Nie martw się.

A teraz ja mam problem dziewczyny:(
Przejadłam się chyba. Mam nadzieję, ze to z przejedzenia.. Brzuch mnie okropnie bolał w nocy.. co prawda kręgosłup również..
Czy może oznaczać to coś złego??? Mi się wydaje, że wczoraj zdecydowanie przesadziłam z obiadem.
Dziś idę do lekarza, troszkę się denerwuję , moja pierwsza wizyta. Ostatnia @ 29 grudnia… Mam nadzieję, że wszystko dobrze, że Bobik jest cały, zdrowy i serduszko już bije..

Dorota nie denerwuj się..Być może to jeden z objawów. A taka gorączka we wczesnej ciąży to normalka. Jak pojdziesz do lekarza to przepisze Tobie leki takie jakie możesz brać. Ja byłam podziębiona tydzień temu, przeszło a brałam wit C ,wapno, syrop na kaszel Pini czy cos takiego dla dzieci. Nie martw się.

A teraz ja mam problem dziewczyny:(
Przejadłam się chyba. Mam nadzieję, ze to z przejedzenia.. Brzuch mnie okropnie bolał w nocy.. co prawda kręgosłup również..
Czy może oznaczać to coś złego??? Mi się wydaje, że wczoraj zdecydowanie przesadziłam z obiadem.
Dziś idę do lekarza, troszkę się denerwuję , moja pierwsza wizyta. Ostatnia @ 29 grudnia… Mam nadzieję, że wszystko dobrze, że Bobik jest cały, zdrowy i serduszko już bije..

ja lece wlasnie do ogolnego powiem mu ze jestm w ciazy zeby mi cos
przeoisal gadalam z gin.przez tel.to tez mowil ze ogolny mi cos przepisze
a ja mu ze jak cos mi przepisze to ja zadzwonie do niego i zapytam czy mam
te leki brac 3 majcie za mnie kciuki i modlcie sie
Pistacja ja sie za cibie bede modlic

reklama
Ja w sprawie watrobki :)
Owszem ma mnostwo zelaza i to pomaga w przyswajaniu kwasu foliowego ale rowniez ma mnostwo witaminy A ktora jak wiadomo jest bardzo niewskazana - moze uszkodzic tworzacy sie system nerwowy (chyba cewe nerwowa) malego bobo.
Tyle mi powiedzial lekarz wiec ja juz watrobki nie jem :(

Do góry