reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Pozdrawiam cie monia wawa . Jestem agnieszka z warszawy. My tez staralismy sie ponad 2 lata ale trafilismy na super lekarza i jest maluszek. I tez nie mam juz 20 lat. Wybrałas juz ginekologa?

Koleżanka poradziała mi 2...dr Maja i dr Jerzak (oboje z LIMu)... Wybrałam kobietę czyli Jerzak :)

A może Ty mi polecisz jakiegoś lekarza?

Ja też byłam pod lekarza z Łodzi bo moja mama miała trudności z ciążą i bałam się, że u mnie też bedzie trudno o dzidziusia... Ale jakoś po 9 m-cach się udało :)

Buzaki dla Ciebie

hej wiesz co mnie tez tak wczoraj lekarz potraktowal :wściekła/y: i poszlam do prywatnego
ktory juz byl dla mnie bardzo mily przepisal tabletki i chorobowe dostalam:-D
a i pecherzyk widzialam na usg :tak:.
Ja jutro pojde sobie zrobic test z krwi :-D
Moze idz do innego lekarza

Chodzę do prywatnej kliniki warszawskiej. O chorobowym nie mialam co marzyć, bo pani gin powiedziala ze zaswiadczenia o ciazy to ona mi nie da, no i slynne "ciaza to nie choroba".
Najwazniejsze ze badania lab. i badanie na koźle wyszly ok.
Do usg wytrzymam i rzeczywiscie znajde sobie lepszego lekarza.

Pozdrawiam

Ja wybrałam Piotra Raczynskiego z Damiana . Bardzo dobrze o nim sie wypowiadaja i faktycznie jest bardzo fajny skierował mnie na wszystkie badania i odpowiedzial na kazde dreczace mnie pytanie. Pozdrawiam serdecznie.

Jeej juz sie nie moge doczekać..Ale wciąż nie wiem czy nie za wcześnie. :-(
Jak mam liczyć który to tydzień ciąży? Na pewno od 1 wszego dnia ostatniej miesiączki? Jeżeli tak, to u mnie już 8 tydzień:) i chyba serduszko będzie widać ,prawda??? :)

Powiedzcie mi jeszcze kobietki czy na pierwszej wizycie byłyscie same czy z tatusiem?

Bo zastanawiam sie czy zabrać swojego faceta czy dopiero wtedy jak bedzie cos widać wiekszego na usg...

Dziękuję za odp.Mam nadzieję,że będzie widać:)
Ja idę ze swoim kochanym mężem. Zapytam lekarza kiedy można go poprosić, bo być może na początku będzie badanie ginekologiczne (?).

reklama
Do góry