reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

hej, nie pisałam bo niemiałam kiedy, w sobote skończyliśmy płoty, łączniae z przejściem. W niedziele spacer po polach i lesie, obiad u teściów, w wieczoremteatr, pizza i lody. Teraz ogarnełam w domku i siadłam na neta.
dorotadobry pomysł z tą pracą

reklama
Czarna wiem ze takie mijanie ma swoje minusy ale ja juz na serio z kazdej strony obmyslalam jak to bedzie po urodzeniu dziecka.Moj M teraz pracuje 6 dni w tygodniu od rana do nocy :-(.Tam na stacji pracowalby maksymalnie 4 dni w tygodniu zadko kiedy zdaza sie 5 dni( ja sa urlopy albo jak ktos zachoruje ).Teraz jak ja siedze w domu to bylaby dla nas rewelacja.4 dni by se popracowal czy 5 i 2 dni bylby cale w domu :tak:.Tam zazwyczaj pracuje sie z dziewczyna tzn facet z dziewczyna,sa
to moje kolezanki wiec spoko a pozatym nie robilby z facetemi i nie malby kiedy pic.
Ja wiem o ktorej konczy i moge po niego teraz przychodzic np jak wracalby z dniowki:-DA czsem jak sie zdazy ze na zmianie jest 2 facetow to sa kamery wiec nic nie wypije hihih.
A wiesz jak ja wroce do pracy po urodzenieu to przedewszystkim nie bede
miala problemu kto zostanie w domu z dzieckiem:tak:.Bo jak on robi na rano zawsze
tak jak teraz i ja pojde na 12 godzin an rano to co z kim dziecko zostawie,mama
tez pracuje na rano a tak to problem bylby rozwiazany:tak::tak::tak:.
Jutro pojde zagadac szefa.On dal ogloszenie na necie ze potzrebuje do pracy i boje sie ze jednak mojego M nie wybierze :crazy:

Zawadka ciesze sie ze z synkiem jest oki :-)
Co do zusu to tez sie ciesze ze adreseu nie zapiepszyli ale jakos dziwnie dlugo idzie ta kasa
od srody i dojsc nie umie :-(

ppatqa no najwyzszy czas usiasc i toche odpoczac:-D
dorotka ja ciebie bardzo dobrze rozmumiem. I jestem jak najbardziej za zmiana:-p

Aville powodzenia w rozmowie z szefem:)a Tobie Kaka milego powrotu do pracy:)
Mika Witaj!ja rozwniez jestem nowa:)
Dorota mam nadzieje,ze pomysl z praca dla twojego meza sie uda;)

Dzien dobry wszystkim;-)!ja dwa dni sie nie odzywalam...w sobote bylismy u mojego chlopaka rodziny i w nocy wrocilismy,a wczoraj przyszly mi wymioty i caly dzien przespalam:crazy:,a byla taka sliczna pogoda.No,ale dzis zamierzam wybrac sie do parku obok domu i posiedziec:rofl2:
Co do wagi to ja juz z 5kg przytylam;-),w ciuchy stare sie nie mieszcze.hehe:-)

Czarna dzieki :-D sama masz dzieci i wiesz ze ktos zawsze musi byc z takim maluchem,a zmiana pracy dla mojego M moze byc zbawienna:tak:.

Motylek dzieki :tak: Co tam u ciebie jak sie czujesz????????????

Ja juz troche mieszkanko posprzatalam i czekam jak na zbawienie az listonoszka zapuka z kasa dla mnie ale nik nie puka :crazy::crazy::crazy:.
Mnie jeszcze zmywanie zostalo .Poszlabym na spacer ale jeszcze nie ide gdyby jednak listonoszka jeszcze zechciala do mnie przyjsc:tak:

Motylek w tym samym czasie napisalysmy hihihih wiec moje pytanie jak sie czujesz jest juz nie
aktualne hihihihi.Zatrulas sie czyms czy to byl gorszy dzien ciazowy ??????????

reklama
Do góry