reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Ja mimo iż jem mniej niz zawsze. I tak tyje. A ostatnio dowiedziałam sie ze tycie niezależne jest od jedzenia tylko od genów:szok::szok::szok: czyli skoro w poprzednich nie udałos ie kontrolowac wagi teraz tymbardziej nie mam o czym marzyc:crazy::-D ale cóz trza to przezyc:tak:

Nie czarujmy się każda z nas przytuje minimum 15 kg. I oby w tym minimum się zatrzymać:)

reklama
Witam sie w niedziele :-D

Mika witaj i zapraszam do czestrzego uczestniczenia :tak:.Ja jestem na chorobowym
juz dzisiaj akurat jest juz 86 dzien:tak: .Na chorobowym jestem z przymusu ,poniewaz pierwsza ciaza poroniona ( u ciebie z tego co przeczytalam to rowniez WSPOLCZUJE i wiem co czujesz :crazy: ) i do konca 3 miesiaca tej ciazy
plamienia mialam i tak jestem non stop na chorobowym i mysle ze do konca tak pociagne:tak:.Moj szef zatrudnil juz kogos na moje miejsce i oczekuje odemnie ze wroce dopiero po macierzynskim :rofl2:.

Dziewczynki ale dzis sloneczna niedziela sie zapiowiada:-D .Ja w takie piekne dni jak nie jestem sama to mam ochote gdzies isc ,ale niestety nie ma gdzie:-(.
Kasy brak aby gdzies isc a znajomi wszyscy pozajmowani:szok:.
Moze odwiedzi nas dzis brat meza ale to jest jedna wielka niewiadoma:baffled:.Jak nie
przyjada to pozniej pojdziemy na spacerek i moze na lody :-D i oczywiscie do kosciolka:-D .Jak narazie dobrze sie czuje :tak:

Zycze milej niedzieli .

Czarna udanej komuni :tak:

Hej :tak:witam w piękną, słoneczną niedziele :tak:musze sie pochwalić że wczoraj poczułam ruchy dzidzi ale tak mocno hihihih coś niesamowitego, miłego dnia pozdrawiam

Hej mamuski ja juz wypindrzona własnie zbieram sie na komunie:rofl2: Zapewne wpadne wieczorkiem no chyba ze nie bede miała siły. Udanej słonecznej niedzieli.

papapa

Kaka współczuję pogryzień, chyba że lekko to znosisz, ja po komarach i innych owadach strasznie puchnę, w tym roku wyjątkowo jestem wyczulona, jakąś odstraszająco-śmierdzącą maścią będę się smarować :-)
mika widzę że mieszkasz w przepięknym Krakowie, to jedno z moich ulubionych miast
czarna jasne że tęsknię, ale był czas na peeling, maseczki, depilację i inne cuda i nikt nie marudził że łazienka zajęta :-) Seba zawody ma w czerwcu, trenuje taekwondo, a teraz na weekend mieli takie przygotowanie kondycyjne nad jeziorem. Właśnie młody wraca, za godzinkę będzie w domku.
dorota myjak nie mieliśmy pomysłu albo kasy żeby gdzieś iść to szliśmy na łąkę :-D może śmiesznie brzmi ale wystarczał koc, kanapki i picie. I chociaż centrum Gdańska to na szczęście uchowała się spora łąka w okolicach działek ale teraz będą tam stawiać ten wielki stadion. Ja mam jeszcze blisko na plażę ale ostatnio tak mnie denerwują skupiska ludzi że chyba nie będę w tym roku chodziła. No i słońca muszę unikać bo walczyłam kilka lat temu z plamami na twarzy, nie chcę żeby znowu wylazły.
Ewela super uczucie :tak: u mnie też coraz bardziej odczuwalne

Mirabelka kiedys jak mieszkalismy w innym miescie to wslanie tez chodzilismy sobie na trawke
a tutaj to nie wiem gdzie takowa jest :-)
Bylismy po 12 na spacerze z psem i na lodach :-) na 18 idziemy na msze i po mszy moze chwile na jakis spacer pojdziemy :-).Ale to zalezy od pogody i od mojego pecherza bo czesto po kosciele
juz nie umiem dojsc do domu bo tak mi sie chce siusiu :-)

Ale tu pusto :szok::szok::szok:Ja wrocilam z kociola ale bylo mi tam starsznie slabo:crazy:
i zamiast stac to ja siedzialam duzo siedzialam:rofl2: ale coz wolalam siedziec
niz zemdlec:no:.

Ide kolacje zrobic posiedze na cos popatrze i spac pewnie po 21 pojde.DOBREJ
NOCY ZYCZE DOBRANOC:-D

Kaka a ty jakie plany na dzis ?????????? Jakis wypad z M :-) i jak sie czujesz przed jutrzejsza praca???????????

Ja calutką niedzielę spędziłam w rodziców w lesie, zrobiłam z siostrą 10 km na spacerachw lesie- włanczamy sobie krokomierz jak wychodzimy.

Co do pracy...to na luzie. Może to zabrzmi dziwnie ale nawet się cieszę, że wracam.

Hej mamuski ja juz wypindrzona własnie zbieram sie na komunie:rofl2: Zapewne wpadne wieczorkiem no chyba ze nie bede miała siły. Udanej słonecznej niedzieli.
papapa

Mam nadzieję, ze miło spędziliscie czas:) My na komunie jedziemy za tydzień.

Kaka współczuję pogryzień, chyba że lekko to znosisz, ja po komarach i innych owadach strasznie puchnę, w tym roku wyjątkowo jestem wyczulona, jakąś odstraszająco-śmierdzącą maścią będę się smarować :-)

dorota myjak nie mieliśmy pomysłu albo kasy żeby gdzieś iść to szliśmy na łąkę :-D może śmiesznie brzmi ale wystarczał koc, kanapki i picie. I chociaż centrum Gdańska to na szczęście uchowała się spora łąka w okolicach działek ale teraz będą tam stawiać ten wielki stadion. Ja mam jeszcze blisko na plażę ale ostatnio tak mnie denerwują skupiska ludzi że chyba nie będę w tym roku chodziła. No i słońca muszę unikać bo walczyłam kilka lat temu z plamami na twarzy, nie chcę żeby znowu wylazły.
Ja zawsze smaruję się offem na komary...ale zanim się posmarowałam to juz zdązyły mnie trochę skonsumowac ale zginęły wtedy marnie;-)

Co do pinkników - to naprawdę super pomysł.

Mirabelka kiedys jak mieszkalismy w innym miescie to wslanie tez chodzilismy sobie na trawke
a tutaj to nie wiem gdzie takowa jest :-)
Bylismy po 12 na spacerze z psem i na lodach :-) na 18 idziemy na msze i po mszy moze chwile na jakis spacer pojdziemy :-).Ale to zalezy od pogody i od mojego pecherza bo czesto po kosciele
juz nie umiem dojsc do domu bo tak mi sie chce siusiu :-)

Ja z tym siusianiem to czasami też mam problem.

reklama
A ja sobie dzisiaj troche poleniuchowałam chociaz wstałam cos po 7 bo jechaliśmy na giełde. Jak sobie siedziałam w samochodzie to dzidzius sie chyba obudził i przypominał mi o tym ,że jest głodny po przez to ,że mnie z 6 razy pod rząd kopnoł i to juz troche mocniej :-) Co do wagi mniej wiecej jak codziennie sobie kontroluje to juz mi nawet 3 kg leci wiecej... Ja to bym chciała tak jeszcze z 7kg przytyć :zawstydzona/y: Znalazłam też jedna strone o wadze w ciąży Ci

Do góry