reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Dzien dobry wszystkim;-)!ja dwa dni sie nie odzywalam...w sobote bylismy u mojego chlopaka rodziny i w nocy wrocilismy,a wczoraj przyszly mi wymioty i caly dzien przespalam:crazy:,a byla taka sliczna pogoda.No,ale dzis zamierzam wybrac sie do parku obok domu i posiedziec:rofl2:
Co do wagi to ja juz z 5kg przytylam;-),w ciuchy stare sie nie mieszcze.hehe:-)
ojjjj współczuje. Ja w poprzednich ciażach ani razu nie zwracałam. A w tej ciąży zdarzyły mi sie już takie dni juz z cztery albo i pięć razy. ;-)
Czarna dzieki :-D sama masz dzieci i wiesz ze ktos zawsze musi byc z takim maluchem,a zmiana pracy dla mojego M moze byc zbawienna:tak:.

Motylek dzieki :tak: Co tam u ciebie jak sie czujesz????????????
Ja juz troche mieszkanko posprzatalam i czekam jak na zbawienie az listonoszka zapuka z kasa dla mnie ale nik nie puka :crazy::crazy::crazy:.
Mnie jeszcze zmywanie zostalo .Poszlabym na spacer ale jeszcze nie ide gdyby jednak listonoszka jeszcze zechciala do mnie przyjsc:tak:

Hmmm nie wiem jak u was ale u nas w poniedziałki nigdy nie nosza kasy bynajmniej tak mówia moje sasiadki rencistki:-p
ja juz od miesiaca tylko ciuchy ciązowe sa super wygodne nic nei ucicska nie uwiera,a mnie brzuszek bardzo urosl
Kurde ja chce zobaczyc ten brzuszek:-D

motylek6 - ja chodze jeszcze w moich spodniach sprzed ciąży, sa rozciągalne i nie mają paska doszywanego tylko jednolity materiał. Planuję zakupić takie same spodnie tylko rozmiar wiekszy i myślę, że wystarczą;-) , są cieńkie i wygodne i eleganckie:tak:w tej ciąży nie mam wrażliwego brzucha :rofl2:

Ja jeszcze chodze w swoich ciuchach a raczej od mamy :tak:.Cienkie bluski
z dlugimi rekawami od mamy sa w sam raz hiihMoje jedne spodnie biodrowki mi pasuja i jedne spodnie mam od mamy,ale jak tylko dostane kase i jak zostanie
cos z tej kasy po oplaceniu wsio to chce sobie kupic rybaczki ciazowe.Nrazie chce rybaczki bo bedzie cieplutko i wiecie przydadza sie one .Dlugie narazie jeszcze mam a pozniej
to sobie kupie dlugie ciazowe.U mnie juz wszyscy jak na mnie patrza to widza od razu ze ciazarna idzie hihihihih:tak::tak::tak:

Ja tez juz dostalam taki brzuszek:)i nie mieszcze sie w swoje ciuchy,jedynie dresy.No i mysle,zeby sobie cos kupic,no,a na lato licze na moje sukienki,bo sa rozciagliwe:)Dobra kobitki spadam sie szykowac i na jakis spacerek.Douslyszenia pozniej.

ja też już od jakiegoś czasu chodze raczej tylko w ciążowych ciuszkach szczególnie spodnie. Ale są one drogie( przynajmniej tu gdzie mieszkam) :crazy:więc nie będę kupować zbyt wiele. Mam 3 pary spodni ciążowych, kilka bluzeczek, spudniczki na lato sukienke i dresy w które wchodzę.
Jeszcze wchodzę w niektóre ciuszki normalne te bardziej rozciągliwe ale jest ich już coraz mniej:-p

A ja w bluzeczkach na lato juz pomalu sie nie mieszcze tzn juz brzucha golego mi kawalek widac a co bedzie w lato to juz kompletnie w zadna nie wejde hihihih:-D
Ide na spacer z Wafelkiem i kupic sobie cos do jedzenia bo czegos mi sie chce hiih:tak:

ja mieszcze sie tylko w dresu, wczoraj do teatru założyłam czarne spodnie zapiete na gumke od włosów, bo nie ma szans. wziełam sie za obiad, ale upał, nie idzie wyrobić, czekamy na deszcz bo przez 3 tyg nie spadla ani kropla, najgorsze jest to ze do piatku deszczu nie zapowiadają i niewiemy co będzie z trawą posadzona na łące.

reklama
No dziewczyny goraco jak w sierpniu :tak:.Ja zjadlam chipsy po mialam na nie ochote
ale jakos teraz strasznie swedzi mnie po nich gardlo,przeciesz nie mam uczulenia
na chipsy:no:

Do góry