reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

A ja normalnie przytyłam z kilogram i waże 54 kg chyba ,że to po jedzeniu... ppatqa narobiłaś mi ochoty na paczki pójde do sklepu to może cos będzie jescze :-D Suwaczek tez mi sie juz przesunoł a jutro według tego co pisała czarna i kaka zaczyna sie 5 miesiąc :-):-):-) w poniedziałek ide do lekarza zobaczymy czy mi jakieś badania zleci i czy da skierowanie na usg :dry:

reklama
Dziekuje dziewczynki za pocieszenie :tak:
Ja sie dzis napracowalam w domu czyli sprzatalam ale jakos mam
dzis dobry dzien jak narazie nic mnie nie boli i nawet M juz wrocil
i to calkiem trzezwiutki:-D tylko szef nie wyplacil mu pieniedzy i to jest
straszny minus :baffled: ale coz takie jest zycie .Mam nadzieje ze do wtorku mu zaplaci bo inaczej wylacza nam cyfrowy polsat i internet:crazy: ale zobaczymy.
Dzis jestem szczesliwa bo szykuja sie 2 fajne dni z M :-D:-D:-D

Zycze milego dnia

Ja też na weekend sama, mąż wyjechał, syn nad jziorem przygotowuje się do zawodów. Ale sobie poleniuchowałam, zwłaszcza że mieliśmy wczoraj gości więc mieszkanie wysprzątane. Tylko że przypomniało mi się że jutro większe sklepy zamknięte i muszę lecieć zakupy na jutro zrobić. Maj w tym roku prawie jak jedno długie święto :-D
Miroslava, jasne że pamiętamy, pozdrawiam Cię serdecznie

Ja włąsnie wóciłam z działki, same bąble na stopach i pogryzienia od komarów ale było fajosko:)

Witam ponownie :)

Ależ to forum jest aktywne! Zapisałam się 3 dni temu i teraz chyba z godzinę czytałam Wasze posty :)

Trochę się przedstawię - mam 28,5 lat, to będzie moje pierwsze dziecko (ale to druga ciąża) i już nie mogę się doczekać. Jeszcze nie wiem, co to będzie (chłopiec czy dziewczynka) - mam nadzieję, że dowiem się za tydzień. Czekam na pierwsze ruchy - na razie cisza :)
Co do wagi przytyłam już jakieś 6-7kg, co chyba będzie rekordem ;) Ale zwalam to na zakaz ruchu, który miałam dotychczas i te przeklęte mdłości do połowy 4 miesiąca (tylko kiedy coś żułam nie było mi niedobrze, więc nieustatnie coś wcinałam ;)

Dziewczyny, czy ile z Was pracuje a ile jest na zwolnieniu? A jeśli na zwolnieniu, to jest to zwolnienie przymusowe czy "odpoczynkowe"?Ja byłam na zwolnieniu w 3 miesiącu, potem wróciłam do pracy i mam nadzieję pociągnąć tak do końca czerwca/lipca.

Pozdrawiam
Mika czyli Monika

Cześć Mika.

Ja już przed ciażą przytyłam dobre 6 kg wiec jesteśmy na równi.

W 9 tyg poszłam na odpoczynkow l4 a od poniedziałku wracam do pracy. Na jak długo jeszcze nie wiem. Zobaczę jak sie wszystko ułoży:)

reklama
No taka aktywnosc mi sie podoba:-p

Ja praktycznie cały dzień spedziłam na swiezym powietrzu. I do domku wróciłam po 21:-p i dopiero teraz zasiadłam na swoich czterech literach. Właśnie siedze i zawijam włosy na papiloty:-D:rofl2:

Andzia GRATULUJE przeskoku dzidziusia na suwaczku

Mirabelka napewno tesknisz za swoimi mężczyznami ale mimo wszystko zazdroszcze takiego spokoju:laugh2:
ps pochwal sie zawodami syna;-)
Mika bo nas sie nie tylko czyta. Ale widze ze chyba sie przełamałaś i zaczniesz zcesciej u nas bywać:tak:Zapraszamy
Co do wagi bedziemy szły równo. Ja mimo iż jem mniej niz zawsze. I tak tyje. A ostatnio dowiedziałam sie ze tycie niezależne jest od jedzenia tylko od genów:szok::szok::szok: czyli skoro w poprzednich nie udałos ie kontrolowac wagi teraz tymbardziej nie mam o czym marzyc:crazy::-D ale cóz trza to przezyc:tak:

Do góry