reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Kaka 3 mam kciuki i daj znac jak najszybciej po wizycie :-D .Wsio bedzie oki:tak:

Ja czekam na M ciekawe jaki dzis wroci do domu .wiecie co ja juz pomalu trace nadzieje :crazy:.Niby M mienia prace ( ta sama branza ale inni ludzie ) i zobaczymy co z tego wyjdzie ,ale dzisiaj mu powiedzialam ze jak tak dalej pojdzie to on sie bedzie musial wyprowadzic :crazy:.
Wiecie co dzis jest piatek a od poniedzialku to moj M nie przyszedl totalnie TRZEZWY :crazy:.Zobaczymy co bedzie dzis

Dorotka nie wiem jak ci pomóc wiem ze ci ciężko. Buziam aby jednak był bez %

Dorotka...musi być dobrze.

Osoba, która wytykała mi dziś kragłosci to ktoś kto mnie nie lubi i vice versa. Skrzywiła się nawewt z niesmakiem na mój widok...ale trudno.

Zlać ciepłym moczem takie osoby. Ja tez widze jak niektórzy widza u mnie brzusio i patrza z pod byka. Zlewam to i jeszcze bardziej wypinam:-p

Ja wrocilam z Agencji i odpoczywam:)wszystko poszlo dobrze i zdecydowalismy sie na przeprowadzke.Za 3tygodnie zmieniamy mieszkanie,ale sie ciesze,marzylam o tym.W koncu bede miala blisko znajomych i pojde do szkoly na angielski,zeby nie tracic czasu.A wam jak mija dzien?

Super Gratulacje. My tez szukamy ale domku albo połowy domku;-)

ps:sie naumiałam cytować dzieki kaka

reklama
:-)Mi bardzo zalezalo na nowym wynajem,bo teraz cale dnie jestem sama w domu,do miasta daleko,znajomi tez w innym miescie.Jedynie weekendy normalne.No,a teraz bede miala wszedzie blisko:-)

Boś Ty zdolna bestia:)

Dzisiaj sie szykuję na harrego Pottera, mam nadzieję że nie zasnę w połowie:)

Mnie jakoś niewciagnął ten Harry;-)
Za to zaraz sie biore za spódniczke od garsonki musze gumeczke wszyć:-p:-D
Maszyna już stoi rozłozona:-D

Czarna Ty sama powinnaś nam takie pasy ciążowe uszyc:)

Ja tam pochłaniałam książki o Harrym ale filmy już mnie tak nie wciagały. Mimo wszystko tego odcinka nie widziałam i chcę zobaczyć co też nakręcili.

Hehehe i jakoś nie moge usiasc do tej maszyny. Teraz przegladam oferty nieruchomości:-p
Co do HP pewnie Niki bedzie ogladać

Przespałam całe popołudnie tak mnie jakoś zmogło.
Dorotka będzie ok
Właśnie sie dowiedziałam że koń koleżanki zginoł na zawodach w Niemczech, jakis pech bi w tamtym roku z innym miała wypadk i ledwo ale wyciągneli z tego ale do dużego sportu już nie wróci. Ja jak padł moja to przeryczałam 2 dni, ale to była kolka.

Motylek gratuluje nowego lokum :-)

Kaka ja tez wlasnie ide na Harrego ale tez boje sie ze usne hihihih ,trudno jak usne to usne :-)

Czarna tys zdolna z tym szyciem :-)

Moj M odziwo dzis pierwszy raz w tym tygodniu przyszedl trzezwy :-) ale za to jak jest
trzezwy to wogole nie jest czuly za grosz :-( ale coz nie mozna miec najwidoczniej
wszystkiego :-(

DOBRANOC

Cześć dziewczynki :-) Pamiętacie mnie jeszcze??:-D Wpadłam Was poczytać i zobaczyć co u Was słychać. Cieszę się tymi Waszymi brzusiami i życzę Wam wszystkiego najjjjjjlepszego:-)

reklama
Przespałam całe popołudnie tak mnie jakoś zmogło.
Dorotka będzie ok
Właśnie sie dowiedziałam że koń koleżanki zginoł na zawodach w Niemczech, jakis pech bi w tamtym roku z innym miała wypadk i ledwo ale wyciągneli z tego ale do dużego sportu już nie wróci. Ja jak padł moja to przeryczałam 2 dni, ale to była kolka.
Zazdroszcze tego spania:zawstydzona/y:
Ojjjj biedny konik. A zkoleżanką nic sie nie stało???
Motylek gratuluje nowego lokum :-)

Kaka ja tez wlasnie ide na Harrego ale tez boje sie ze usne hihihih ,trudno jak usne to usne :-)

Czarna tys zdolna z tym szyciem :-)

Moj M odziwo dzis pierwszy raz w tym tygodniu przyszedl trzezwy :-) ale za to jak jest
trzezwy to wogole nie jest czuly za grosz :-( ale coz nie mozna miec najwidoczniej
wszystkiego :-(

DOBRANOC
Dorotka tak to juz jest nie mozna miec wszystkiego.
Cześć dziewczynki :-) Pamiętacie mnie jeszcze??:-D Wpadłam Was poczytać i zobaczyć co u Was słychać. Cieszę się tymi Waszymi brzusiami i życzę Wam wszystkiego najjjjjjlepszego:-)

pamietamy, pamietamy. Fajnie ze do nas wpadłas choc wiem ze ci ciezko. Zycze wam wiesz czego;-)

A ja zrobiłam sobie spódnice. Nawet sie odważyłam i zwezyłam Niki ala sukienke:-p
Teraz siedze i sie opalam czyli wysmarowałam sie samoopalaczem:-D:-D az jestem ciekawa efektu:tak:

Do góry