reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
czarna79Ja zawsze stosowałam dave. Czy mozna je stosować w ciąży, chodzi mi o samoopalacze??
cięzko mi powiedzieć bo ja dopiero pierwszy raz bede stosować samoopalacz.
Kupiła Loreal w żelu. Ale czytam rózne fora i raczej można stosowac
motylek zdrówka życze
Właśnie sobie kupiłam Nivea krem brązujący - zobaczymy co z tego wyniknie
a ja kolestyne brązująco-rozświetlający:))
Dziewczyny ja wlasnie posprzatalam i zmykam obiad robic.Jest jeszcze 1%,ze za miesiac sie przeprowadzimy:)
jedziemy do agencji z mieszkaniami:DTrzymajcie kciuki!douslyszenia
No to trzymam kciuki
Co do chorobowego to ja mam caly czas lezec ( nastepnym razem poprosze ze moze chodzic ) przez dluzszy
czas lezalam a teraz troche chodze i mam ich w nosie .
Slyszalam ze ciezarnych nie sprawdzaja ale ile w tym prawdy to nie wiem
i tu można sie przeliczyć . Podczytuje wątek majowy (jedna kumpela tam jest) i tam juz kilka dziewczyn
było sprawdzane
Właśnie wróciłam z pracy. Odziwedziłam wszystkich. No i usłyszłam miłe przywitanie od jednej babeczki:
Boże, jaka Ty jesteś gruba....
trzeba było cos odszczekać. I nie gruba tylko w ciązy

A ja jestem po udanych zakupach. Kupiłam sobie bluzeczke do garsonki:-p

Klikaj na te plusiki, a następnie odpowiedz...wtedy będziesz miała wszystkie wypowiedzi które zaznaczyłas plusem...

Oczywiście, ze sie odszczekałam, bo to specjalnie miała mi dopiec...Lecę do gina to wam potem opowiem ze szczegółami. Boję się jak diabli...

Klikaj na te plusiki, a następnie odpowiedz...wtedy będziesz miała wszystkie wypowiedzi które zaznaczyłas plusem...

Oczywiście, ze sie odszczekałam, bo to specjalnie miała mi dopiec...Lecę do gina to wam potem opowiem ze szczegółami. Boję się jak diabli...

trzymam kciuki

Dzieki dziewczynki zqa porady teraz nadrabiam lektury skoro mam tyle czasu

Kaka 3 mam kciuki i daj znac jak najszybciej po wizycie :-D .Wsio bedzie oki:tak:

Ja czekam na M ciekawe jaki dzis wroci do domu .wiecie co ja juz pomalu trace nadzieje :crazy:.Niby M mienia prace ( ta sama branza ale inni ludzie ) i zobaczymy co z tego wyjdzie ,ale dzisiaj mu powiedzialam ze jak tak dalej pojdzie to on sie bedzie musial wyprowadzic :crazy:.
Wiecie co dzis jest piatek a od poniedzialku to moj M nie przyszedl totalnie TRZEZWY :crazy:.Zobaczymy co bedzie dzis

Dorotka...musi być dobrze.

Osoba, która wytykała mi dziś kragłosci to ktoś kto mnie nie lubi i vice versa. Skrzywiła się nawewt z niesmakiem na mój widok...ale trudno.

Kaka 3 mam kciuki i daj znac jak najszybciej po wizycie :-D .Wsio bedzie oki:tak:

Ja czekam na M ciekawe jaki dzis wroci do domu .wiecie co ja juz pomalu trace nadzieje :crazy:.Niby M mienia prace ( ta sama branza ale inni ludzie ) i zobaczymy co z tego wyjdzie ,ale dzisiaj mu powiedzialam ze jak tak dalej pojdzie to on sie bedzie musial wyprowadzic :crazy:.
Wiecie co dzis jest piatek a od poniedzialku to moj M nie przyszedl totalnie TRZEZWY :crazy:.Zobaczymy co bedzie dzis
Dorota glowa do gory i mysl pozytywnie:)!!!Dbaj o siebie i dzidzie,a on musi sam do tego dorosnac!buzkaMusi byc dobrze:tak:!
Osoba, która wytykała mi dziś kragłosci to ktoś kto mnie nie lubi i vice versa. Skrzywiła się nawewt z niesmakiem na mój widok...ale trudno.
Pewnie zazdrosci Ci i dla tego tak powiedziala:)Grubasek w ciazy to cos fajnego:-)

Ja wrocilam z Agencji i odpoczywam:)wszystko poszlo dobrze i zdecydowalismy sie na przeprowadzke.Za 3tygodnie zmieniamy mieszkanie,ale sie ciesze,marzylam o tym.W koncu bede miala blisko znajomych i pojde do szkoly na angielski,zeby nie tracic czasu.A wam jak mija dzien?

reklama
Motylek to gratuluję nowego lokum:) My mamy swoje mieszkanko 47m2 i będziemy muslieli je przystosować dla nowego lokatora:)

Do góry