reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

hej już wróciłam, postraszyli mnie że jak zus mi płaci to moga wpaść na kontrol z zusu a mam leżeć, czy ktoś wie jak wyglada taka kontrol i w jakich godzinach

Jeśli masz napisane za zwolnieniu, że mozesz chodzić to cię mogą cmoknąć w nos. Kontrole to chyba rzadkosć, chyba że ktoś uprzejmie doniesie...

Ja nie przechodze ciazy tak lagodnie :-( momentami to koszmar ale dam rade bo to dla dzidzi :-)

Naprawdę dzielna dziewczynka. Ja to bym wam codziennie marudziła...

Ja wole te kremy brazujace,bo jakos boje sie plam od samoopalacza;)Ja tez zawsze z chlopakiem wstaje o 5rano,a pozniej jeszcze sie klade:)

A ja po kremach brązujących mam pryszcze...

reklama
Ja mam na zwolnieniu "może chodzić" więc zawsze można wyjść po bułeczki czy do warzywniaka:-p.
Wstaję jak mąż mnie budzi ok 7 ale później jeszcze się kładę i śpię do 10:-).

A co do kremów brązujących to ja też używam bo do solarium nie chodzę a na dworze coraz cieplej i zaraz będzie trzeba założyć krutrze spodenki a ciało blade aż wstyd:zawstydzona/y:.

Dziewczyny ja wlasnie posprzatalam i zmykam obiad robic.Jest jeszcze 1%,ze za miesiac sie przeprowadzimy:)jedziemy do agencji z mieszkaniami:DTrzymajcie kciuki!douslyszenia

Witajcie
JA od rana na nogach, bo byłam z mamą na bazarku na zakupach, potem jeszcze w makro i kilku innych sklepach. Teraz biorę się za naukę, tylko jeszcze ćwiartkę arbuza wciągne :-)
Czarna79 a egzamin mam z Systemów Pośrednictwa Finansowego- czyli ogólnie przedmiot porażka, sama pamięciówa:crazy: Mam nadzieję że jakoś zdam bo nie chciałoby mi się tego drugi raz uczyć...
A głowa trochę przestała boleć, gorzej że z nosa uwalnia mi się ropa jakaś. Być może od tego nagrzewania gorąco wodą- jak mi babcia poradziła.
Miłego dzionka.:-)

Ja bylam w pracy zaniesc chorobowe i szefa nie bylo:tak: wiec pogadalam sobie z jego zastepczynia :-D.Po drodze do banku weszlam i z psem bylam wiec sie nachodzi troche ponad godzine nas nie bylo ,a teraz pies spi w najlepsze bo zmeczony tym bieganiem hihiihi:-D:-D:-D.

Co do chorobowego to ja mam caly czas lezec ( nastepnym razem poprosze ze moze chodzic ) przez dluzszy czas lezalam a teraz troche chodze i mam ich w nosie :laugh2:.
Slyszalam ze ciezarnych nie sprawdzaja ale ile w tym prawdy to nie wiem

ja myslała że da mi, może chodzić bo wczesniej tak miałam, zmykamy na obiad do teściów, po południu mamy teściów u siebie, altanka cd

reklama
Właśnie wróciłam z pracy. Odziwedziłam wszystkich. No i usłyszłam miłe przywitanie od jednej babeczki: :szok:Boże, jaka Ty jesteś gruba....

Do góry