reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Ale chyba jak sie jeszcze nieznaliśmy
Jak widać gusta sie zmieniają;-). Mi sie bardzo podobaja takei powyginane murzynki itp a on kreci nosem:baffled:

reklama
Czarna odpoczywam :-D Siedze z nogami wylozonymi ,lub leze,ewentualnie na kompa zajze hihihi aha i jem wiec nic takiego nie robie .Ja staram sie ogolnie duzo lezec lub siedziec:tak:.

Za niedlugo musze wziasc psa i isc do banku i po drodze do pracy zaniesc chorobowe:rofl2:

Grzeczna dziewczynka. Boże jak ja sie ciesze ze jako ś tak spokoj nie mi ciaże przechodzą bo nie wiem czy dałabym rade. Ja wiem ze dla dzieciatka wszystko, ale ciężko leżeć kiedy ma sie inne dzieci:tak:.

Ok zbieram sie i ide na miasto

hej już wróciłam, postraszyli mnie że jak zus mi płaci to moga wpaść na kontrol z zusu a mam leżeć, czy ktoś wie jak wyglada taka kontrol i w jakich godzinach
Aviallejaką specjalizacje wybrałaś? Moge polecić fajne ksiązki, ale nie sagi; "Czysta ziemia" autora nie podam bo właśnie ta książke podrzuciłam dzisiaj koleżance w pracy; Smieszna i lekka "Kelnerka" i "niania w londynie" Melissa Nathan; "Taniec w ruinach" Przejmujący dziennik młodej czeczenki Milana Tierłojewa- ta książka naprawde daje do myślenia i wzrusza
czarna79Ja zawsze stosowałam dave. Czy mozna je stosować w ciąży, chodzi mi o samoopalacze??

Ja nie przechodze ciazy tak lagodnie :-( momentami to koszmar ale dam rade bo to dla dzidzi :-)
Nie mam dzieci ale i bez dzieci ciezko jest non stop lezec :-) zwlaszcza jak pogoda jest super

hej dziewczyny widze,ze ja tylko tak dlugo spie;)Co do samoopalacza to nie wiem jaki najlepszy,ale ja stosuje balsam brazujacy z garnier i jestem bardzo zadowolona:).Dorota wypoczywaj sobie,mam nadzieje,ze nie dlugo zle dolegliwosci mina!ja dzis tez za dobrze sie nie czuje(gardlo zawalone,katar i bol glowy:().

jakis ciezki dzien mi sie szykuje chyba:(musze posprzatac i obiad zrobic,bo chlopak wczesniej z pracy wraca:).Mielismy zmienic dom za miesiac,no,ale chyba musimy sie wstrzymac,bo nie ma pieniedzy.....a tak chcialam sie przeprowadzic:(

Mnie niestety budzi mąż jak wychodzi do pracy...potem już zasnac nie mogę i zasiadam do BB.

Właśnie sobie kupiłam Nivea krem brązujący - zobaczymy co z tego wyniknie;-)

reklama
Ja wole te kremy brazujace,bo jakos boje sie plam od samoopalacza;)Ja tez zawsze z chlopakiem wstaje o 5rano,a pozniej jeszcze sie klade:)

Do góry