reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czarna odpoczywam Siedze z nogami wylozonymi ,lub leze,ewentualnie na kompa zajze hihihi aha i jem wiec nic takiego nie robie .Ja staram sie ogolnie duzo lezec lub siedziec.
Za niedlugo musze wziasc psa i isc do banku i po drodze do pracy zaniesc chorobowe
Za niedlugo musze wziasc psa i isc do banku i po drodze do pracy zaniesc chorobowe
Grzeczna dziewczynka. Boże jak ja sie ciesze ze jako ś tak spokoj nie mi ciaże przechodzą bo nie wiem czy dałabym rade. Ja wiem ze dla dzieciatka wszystko, ale ciężko leżeć kiedy ma sie inne dzieci.
Ok zbieram sie i ide na miasto
Ok zbieram sie i ide na miasto
ppatqa
Październikowe mamy'08
hej już wróciłam, postraszyli mnie że jak zus mi płaci to moga wpaść na kontrol z zusu a mam leżeć, czy ktoś wie jak wyglada taka kontrol i w jakich godzinach
Aviallejaką specjalizacje wybrałaś? Moge polecić fajne ksiązki, ale nie sagi; "Czysta ziemia" autora nie podam bo właśnie ta książke podrzuciłam dzisiaj koleżance w pracy; Smieszna i lekka "Kelnerka" i "niania w londynie" Melissa Nathan; "Taniec w ruinach" Przejmujący dziennik młodej czeczenki Milana Tierłojewa- ta książka naprawde daje do myślenia i wzrusza
czarna79Ja zawsze stosowałam dave. Czy mozna je stosować w ciąży, chodzi mi o samoopalacze??
Aviallejaką specjalizacje wybrałaś? Moge polecić fajne ksiązki, ale nie sagi; "Czysta ziemia" autora nie podam bo właśnie ta książke podrzuciłam dzisiaj koleżance w pracy; Smieszna i lekka "Kelnerka" i "niania w londynie" Melissa Nathan; "Taniec w ruinach" Przejmujący dziennik młodej czeczenki Milana Tierłojewa- ta książka naprawde daje do myślenia i wzrusza
czarna79Ja zawsze stosowałam dave. Czy mozna je stosować w ciąży, chodzi mi o samoopalacze??
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja nie przechodze ciazy tak lagodnie :-( momentami to koszmar ale dam rade bo to dla dzidzi :-)
Nie mam dzieci ale i bez dzieci ciezko jest non stop lezec :-) zwlaszcza jak pogoda jest super
Nie mam dzieci ale i bez dzieci ciezko jest non stop lezec :-) zwlaszcza jak pogoda jest super
hej dziewczyny widze,ze ja tylko tak dlugo spieCo do samoopalacza to nie wiem jaki najlepszy,ale ja stosuje balsam brazujacy z garnier i jestem bardzo zadowolona.Dorota wypoczywaj sobie,mam nadzieje,ze nie dlugo zle dolegliwosci mina!ja dzis tez za dobrze sie nie czuje(gardlo zawalone,katar i bol glowy).
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Motylek tobie rowniez zdroweczka zycze :-)
jakis ciezki dzien mi sie szykuje chybamusze posprzatac i obiad zrobic,bo chlopak wczesniej z pracy wraca.Mielismy zmienic dom za miesiac,no,ale chyba musimy sie wstrzymac,bo nie ma pieniedzy.....a tak chcialam sie przeprowadzic
reklama
Podziel się: