reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Grał kiedyś, teraz miauczy, że nie ma instrumentu...za to prowadzi swoją orkiestrę:tak:

reklama
o uzdoniony, moj potrafi grac na nerwach, dobra kończe sniadanie i zmykam zawieść L4 do pracy,

A ja spróbuję wymaloważ paznokciu u stóp...troche mi brzusio przeszkadza ale dam radę:)

Kaka nie martw sie ja tez mam takie dni ze nie czuje małej ale to zupelna norma!:)
Moj maz gra w zespole na gitarze,troszke mnie juz denerwuja te jego ciagle proby koncerty koledzy eh...
Mam zamiar isc teraz na wolentariat do szpitala poducze sie troche przed egzamem na specke:)

Poleccie mi dziewczyny jakaś fajna książek najlepiej sage:)

Ja juz pojadla sniadanie ale pewni zaraz zas cos zjem hihihi czesm mam tak ze zjem
i za kilka minut zas jem:-p.

Aha przez 3 tygodnie zgrublam 1,100 kg zobaczymy ile na nastepnej wizycie :tak:.

Avalle a jak tam z M oki ????????????????

Ja jedyną Sagę jaką czytałam to "Saga o Ludziach Lodu" Margit Sandemo:-) Lata temu ale bardzo mi się podobała:tak:

Pożyczyłam od mamy "Dżungla nienawiści" Agnieszki Głowackiej.
Osadzona w egzotycznym Tybecie oraz nowojorskiej aglomeracji opowieść o młodej dziewczynie, Jackie Sand, która , by odnaleźć spokój ducha i poczucie sprawiedliwości, staję się ręką opatrzności dla multimilionera , człowieka , który przyczynił się do śmierci członków jej rodziny....
Podstepem wkrada się w łaski biznesmena i powoli konsekwetnie odbiera mu wszystko....

Albo Paulliny Simons "Jeździec miedziany" , druga cześć "Tatiana i Aleksander" oraz trzecia "Ogód letni"
Pierwsza część trylogii o wielkiej miłości Rosjanki i Amerykanina. Uczucie, które pozwoliło przetrwać koszmar blokady Leningradu. Epicka narracja, nagłe zwroty akcji, tajemnica, zdrada, ucieczka. Wybucha II wojna. Siedemnastoletnia Tatiana błyskawicznie staje się dorosła. Podczas blokady Leningradu jest podporą dla całej rodziny. Wielką miłością do Aleksandra, młodego oficera, nie ma kiedy się nacieszyć. Gdy chłopak, skrywający politycznie niebezpieczną tajemnicę, nagle znika, Tatiana jest w ciąży i udaje się w głąb Rosji, by odnaleźć ukochanego.​

Druga część trylogii o wielkiej miłości Rosjanki i Amerykanina. Wcześniejsze losy Aleksandra i jego rodziców, amerykańskich komunistów Akcja w Bostonie lat 1930. i w ZSRR czasu wojny. Rodzina Barringtonów, zaślepiona ideami komunizmu, przenosi się w latach 1930. z Bostonu do wyidealizowanego ZSRR, nie wiedząc, co czeka ją pod rządami Stalina. Rodzice małego Aleksandra giną w więzieniu, pozostawiając go na łasce losu, a on sam, gdy dorasta, trafia do Armii Czerwonej, gdzie musi ukrywać swoje pochodzenie.

Dokończenie trylogii o wielkiej miłości Rosjanki i Amerykanina. Losy Tatiany, Aleksandra i ich syna Anthony’ego, osiadłych w USA. Ameryka od czasów „zimnej wojny” do wojny w Wietnamie. Jest rok 1946. Tatiana i Aleksander chcą wreszcie żyć jak normalna rodzina. Bardzo kochają swego małego synka Anthony’ego, lecz nie potrafią cieszyć się sobą. Przytłoczeni bagażem tragicznych wspomnień, przemierzają Amerykę mieszkalnym samochodem, uciekając przed demonami przeszłości i „zimną wojną”. O Aleksandra, niedawno radzieckiego oficera, pytają już w Waszyngtonie...

Dzień dobry

Minisia ja też mam od wczoraj M w domku:-D:-p

ppatqa gratuluje udanej wizyty. Te eksponaty całkiem całkiem ale mojem M nie tegens takie cuda:crazy:

Dorotka1234.... jak cie boli to sie połóż:-p

Kaka aż jestem ciekawa czy waga u lekarza wskaże to co u gina. Bo mi sie wydaje ze u naszego gina ta waga troche......:sorry2:

Antuanet a co to za egzamin??????????
A ja sobie uśmiadomiłam ze dziś juz piątek a ja nadal nie mam co na dupe włożyc w niedziele. I przeszperałam szafe i znalazłam jedna kiecke (ale musze troszku przerobić) i nawet w moja garsonke wlazłam tylko musze bluzke do niej kupić:baffled:.
Wiec znów czeka mnie przelot po mieście, a miałam dziś na dupie siedzieć:laugh2:

A ważne pytanie JAKI POLECACIE SAMOOPALACZ????? bo jeszcze nigdy nie używałam

reklama
Tego chłopca z trąbą kupił Twój M mojemy M na urodziny...

Ja używam zwykłego samoopalacza do cery jasnej, bo po tym drugim bardziej widać smugi. Najważniejsze sobie zrobić peeleng przed i wmasować balsam, a na to samoopalacz...efekt jest wtedy super:)

Do góry