reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

reklama
Dorotka jak nie jesteś gotowa i nie masz ochoty to się nie zmuszaj...najważniejsza jestes Ty i Twój Maluszek:)

Hej dziewczyny :tak:ja teraz bede was rzadziej odwiedzac :-(musze sie streszczac z praca, bo moj promotor nagle sie obudziła a tu wrzesien tuz tuz, badania nieskonczone, zaczynam sie uczyc do obrony:-(to bedzie masakra bo ja taka rozkojarzona:-(

mam od kilku dni cos takiego jak kolke w lewym boku pod zebrami, niemoge siedziec bo boli strasznie, musze lezec, mama mnie przestraszyła ze moge mniec cos takiego do konca ciazy bo ona miała taką kolke w biodrze, po porodzie jej przeszło. Zarywa okropnie, moze któras z was wie co to moze byc???????????????????pozdrawiam

dorota123456789mialam tak jak ty zkaz seksu plamilam bralam duphaston.Tydzin temu spobowalismy bardzo delikatnie jest wszystko jak najbardzej okej a p[rzezycia duzo lepsze niz przed ciąża:)
Gin mi dzi spowiedzial ze na 80% dziewczynka bedzie!!!!!!!!!

Pisze narazie zaraz nadrobie czytanie, dzidziuś ok, skakał, machał i się wiercił, nie udało mu sie dopatrzec co ma miedzy nogami bo niechciał usiedziec w miejscu, mierzył główke ok serduszko ok

Kaka jezdziłam z najstarszym:-p "ojcem"
Avialle WOW dziewuszka (moge wpisac w liste????) mam nadzieje ze juz tak zostanie;-)
Co do figo fago. Rewelacja:-p wkońcu można na luzaka bez zabezpieczenia. Co do samej spermy to fakt ona powoduje skurcze ale jak szyjka krótka i mięciutka czyli blisko terminu choc niezawsze to dział. U mnie nie działało:rofl2:

kasieknie naraziłaś się ,nie naraziłaś.
A co do Fritzla to ty będziesz trzymac a ja bede cięła
ja też chce ciąci pazury wyrywała obcęgami

Ja mam wprawe w kastracjach, tylko ta bez znieczulenia

czarna79 brawo
dorota widzisz wszystko ok

weszłam póżno, bo jeszcze po wizycie zaliczylsmy zakupy, potem przyjechali teście cd altanki i zrobiony bul gril, tr=eraz pojechali, a M się smieje ze juz na forum, ja miałam dzis na wizycie cytologie i troche krwawie, ale u mie to norma

Avialle cieszę się że wróciłaś i gratulacje Pani Doktor...
Czarna79 fajnie, że dobrze Ci jazdy idą- przynajmniej masz pozytywne nastawienie do prowadzenia samochodu:tak:Ja wolę nie wspominać początków na kursie:crazy: Nie mówiąc o examinie...Dobrze że to już ponad 6 lat temu robiłam.
A ja dzisiaj cały dzien w łóżku:wściekła/y:Tak mnie zatoki zaatakowały że ledwo żyję. Głowa mnie boli, a tu jeszcze nauka bo w sobotę mam egzamin. Byłam w rejonowej przychodni u rodzinnego, myślałam że może mi coś da na ten ból głowy co nie zaszkodzi dziecku a ona że nie może mi dać żadnych leków bo w ciąży lepiej domowymi sposobami, kazała aby łykać AscoRutical 3 razy dziennie i pić wodę z miodem i cytryną...Normalnie brak mi słów...

czarna79 wpisuj wpisuj na liste. zawsze chcialam córcie mam nadzieje ze tak zostanie tez:)
ppatqa: super ze dzidzia zdrowa i fika:)

reklama
hej dziewczyny! mam mojego M juz w domku!!! :-):-):-)
a co do tego szpitla to mialam obiekcje bo to byl szpital zakazny i nie chcialam by cos zlapal skoro zdrowy.
Ciesze sie ze u lekarza wsio w porzadku!!!ja ide 14.05. moze dowiem sie plec bo juz nie moge tak mnie to ciekawi!!!
Brzusio mi tak wysadzilo ze teraz na mnie w rodzinie grubas wolaja:wściekła/y:a do tego mam duzy biust i mam kompleksy:no:Pa ide cieszyc sie mezem

Do góry