reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Avialle przyjmowałam krew z monitoringu i zonk wyszło podjrzenie u jednej sztuki, wice tak dla spokoju. A do połówkowego mam jeszcze troche czasu
Wyrobiłam się z prasowaniem, jak dostwne L4 to jak pójde do księgowej musze dowiedzieć się co ze składkami na izbe, bodo tej pory potrącała z wypłaty i przelewała, a teraz dzwoniła że juz mi płaci zus, mam nadzieje że można napisać podanie o zawieszenie składek, jak nie pracuje.

reklama
dorota123456789 no my mielismy taki powazyny kryzsy tez juz chcielismy sie rozstac,teraz wcale nie czuje ze jest w porzadku ciagle niedomowienia i takie inne. Malo przyjemne szczegolnie jak sie oczekuje dziecka.Generalnie moj mąż niezbyt odpowiedzialmnie sie zachowuje.
A wy dziewczyny kiedy idziecie na połówkowe usg?

A moj M bardzo odpowiedzialnie sie zachowuje :crazy: bo nie potrafi w pracy odmowic
wypicia alkoholu i tak dziennie przychodzi pod wplywem alkoholu:crazy:.
Ja mam ojca alkoholika i nie pozwole aby moje dziecko mialo to samo co ,a
nawet podobnie:crazy:.Wiec narazie staram sie grzecznie ale za jakis czas jak to nie pomoze to moze sie skonczyc nieciekawie:crazy:.Bardzo go kocham ale ja wiem co to znaczy miec alkohol w domu i nie pozwole mu zniszczyc mojemu dziecku ani mnie zycia:tak:.Zobaczymy ja to bedzie

Jakos mnie zoladek boli i tez zoladek przeplata sie z bolem brzucha jak na @ juz sama nie wiem
co mnie boli :-(.
Ide cos posprzatac i ogolic nogi hihihihi bo sie do 14 nie wyrobie :-)

Witam!Mafa szczerze to termin mialam miec na 24wrzesnia,ale po pierwszym usg podali mi na 09pazdziernika:)a ostatni okres mialam 17grudnia.:)Nie wiem jak mam to zmienic,zeby pokazalo mi 18tygodni:(pozdrawiam

Juz naprawilam:)Jest to moje pierwsze dziecko:)mam troche stracha jak sobie poradze...jak narazie to mieszkamy z chlopakiem w Anglii i nie bede miala na codzien pomocy od rodziny,no,ale mysle,ze nie bedzie zle:)Dziewczyny znacie juz plec dziecka czy wolicie niespodzianke?bo ja wlasnie czekam na usg(22maja)i mam nadzieje,ze mi powiedza:D

Ja nie znam płci ale 14.05 mam USG ciekawe czy cos bedzie widać:rofl2: Ja lubie niespodzianki ale w tej kwestii akurat bardzo bym chciała wiedziec JUŻ:-D Poradzicie obie drogi Motylku bez rodzinki. Mnie tez nikt nie pomagał chociaż wszyscy na miejscu, tylko w gosci przyjezdzali dzidzisia oglądać. Mnie to akurat wkurzało bo tylko skakać koło wszystkich trzeba było a akurat nie miałam na to ochoty ani siły:baffled: Tak wiec napewno sobie poradzicie bo nikt Wam nie bedzie przeszkadzał;-):happy:

Witaj Motylku. Ja mam termin na 8mego i jutro idę do gina, więc moze się dowiem co ma miedzy nóżkami:)

Jak się czujesz?? Powiedz nam jeszcze cos o sobie: ile masz lat itp.

Motylek ja nie znam jeszcze plci bo to troche za wczesnie :rofl2: ale w swoim czasie
sie dowiem.Ja chce wieciec jaka bedzie plec dziecka i to jak najszybciej:tak:

Ja juz troche ogarnelam mieszkanie jeszcze zostalo zmywanie i golenie sie :tak:

Dzis nie czuje sie tak dobrze jak wczoraj mam nadzieje ze sie wspaniale poczuje
po wizycie u gina:tak:

reklama
Dorotka napewno będziesz zadowolona po wizycie - jak my wszystkie. Trzymam kciukasy:)

Do góry