kasiek hymmm nie denrwuj mnie ,ja to dopiero jestem weteranka.Mam 28 lat i to moje pierwsze bobo.My jesteśmy z M 3 lata po ślubie ,razem jesteśmy od 8. Ale najpierw były studia, a później zaczęliśmy pracę i tak się zeszło.To juz ostatni gwizdek dla pierworódek.Pocieszam sie tym ,że wśród moich znajomych tez tak to wygląda.Wszycy albo rodzą ,Albo są w ciąży.A my chcemy mie 2 albo 3 dzieci.Więc jak polecimy ,to taśmociągiem:-)
reklama
ppatqa no ja myslalam ze dziewczynka,ale wszyscy sa swiecie przekonani ze chlopak bedzie,wszyscy,wiec ja juz tez sie przekonalam do tego. Bedzie to niespodzianka.
motylek:ja bym wolala miec wczesniej dzidzie ale zycie sie tak ułozylo ze mam dopiero w wieku 27 lat 1 teraz
motylek:ja bym wolala miec wczesniej dzidzie ale zycie sie tak ułozylo ze mam dopiero w wieku 27 lat 1 teraz
ppatqa
Październikowe mamy'08
my czekaliśmy na koniec studiów, potem na umowe o prace na stałe, pierwsze L4 zaniosłam dobiero jak byłam w 3 mieś, 2 tyg po tym jak dostałam na stałe, w miedzy czasie gdy wiedziałam tylko ja i kumpela, był etat na zakaźnych za wieksze piniadze ale bym dostała na czas określony, więc upierałam się że ja wole żywienie zwierząt(bujda), a i tak siedziałam na zakazach z kumpelą, ze wzgledu na brak ludzi.
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Mafa, nie chciałam się narazic ja tez zawsze chciałam 2 lub 3 dzieci. Ale z 3 dzidzią to musimy poczekać bo na 48m2 w 6 osób ( bo jeszcze babcia męża) to byłoby mało komfortowe ( i znów wygoda, a póxniej będę żałować;-))
Jezu, dziewczyny normalnie wysiadam. Jak słysze o tym zwyrodnialcu Fritzlu czy jak Mu tam to mi sie słabo robi. Skąd się biora tacy ludzie.. tak krzywdzić dzieci:-( Stary zboczeniec on za pare lat zdechnie a biedne dzieci będą musiały życ z tym całe swoje życie... najgorsze słowa cisną się na usta. Takim ludziom na dzień dobry powinno się obcinac ...
Jezu, dziewczyny normalnie wysiadam. Jak słysze o tym zwyrodnialcu Fritzlu czy jak Mu tam to mi sie słabo robi. Skąd się biora tacy ludzie.. tak krzywdzić dzieci:-( Stary zboczeniec on za pare lat zdechnie a biedne dzieci będą musiały życ z tym całe swoje życie... najgorsze słowa cisną się na usta. Takim ludziom na dzień dobry powinno się obcinac ...
Ja tez planowalam najpierw studia,no,ale wyjechalam do Anglii,mialam za rok wrocic i jakos sie przeciaga.Ja rozpoczelam fizjoterapie w pazdierniku na zaocznych,no i dolatywalam co 2 tygodnie do Polski...no,ale musialam zrezygnowac,bo nie dosc,ze lotow duzo nie bylo,to bilety drogie na weekendy i w pracy musialam miec wolne pt. i pon.no a pare tygodni pozniej dowiedzialam sie,ze bede mama
reklama
Mój M ma umowę na stałe a ja tylko do grudnia a więc później tylko macieżyński z zus i narazie będę siedzieć z maleństwem a później zobaczymy. Mam nadzieję że wszystko będzie ok a wychowawczego i tak bym nie dostała bo mamy "za duże dochody". czytałam że musi to być chyba 504 zł na osobę w rodzinie żeby coś dostać a więc u mnie odpada:-(.
Podziel się: