reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Trzymam kciuki za dobre wyniki.

Pogoda dziś zapowiada sie super. Dzis moze kasza z sosem grzybowym na obiadek?? Od kilu dni chodzi za mną lód w polewie czekoladowej...muszę sobie iść go w koncu kupić:tak:

reklama
Kaka najpyszniejsze sa w MC donalds te z polewa czekoladowa aż mi narobiłaś smaczka:crazy:

oooo mój dzidziolek sie obrócił do mamuni twarzyczka na suwaczku. Moje pięknosci cmok

Czarna trzymam kciuki za jazdę!!!

Mi te z MC Donalda trochę za słodkie są...Magnum bym zjadła:)

WItam nowe Mamusie:tak:

Co do pojemniczków na mocz to są sterylne i niesterylne. Zalezy jaki kupimy w aptece. Te w woreczku są jałowe a te luzem trzeba porządnie wymyć. Zdecydowanie lepiej kupic sterylny bo od parzenia wrzątkiem się odkształcają :baffled:

Weicie co...ja też nigdy nie myłam pojemniczków plastikowych:no:

Czarna, a jak samopoczucie przed pierwszą jazdą?? Ja nie mogłam z domu wyjść bez kropli na uspokojenie i stoperanu:zawstydzona/y:

Hej dziewczynki.Postanowiłam powrócić :)
Egzamin mam juz za sobą,- jestem oficjalenie lekarzem !!!
przerwa od forum dobrze mi zrobila,przestałam sie panicznie bac poronien:)
Czuje juz pierwsze ruchy od tygodnia ,maksymalnie dziwne uczucie:)
W domu miałam kryzys z mezem nawet przez 3 tyg nie mieszklaismy razme,powoli mam nadzieje sie ulozy!
Za tydzien idę na usg 3d dostaniemy plytke z dzieciaczkiem,dowiemy sie plci i co najwazniejsze czy nei ma wad.
Ja wygladam juz jak babka na choince,gruba sie robie no:)

helloł helloł:-)
witam nowe mamusie - pisajcie pisajcie :tak:
anula1975 -oby bóle głowy poszły sobie daleko:tak:w bólach jajników nie pomogę ale moze jak Cie niepokoi to skontaktuj sie z lekarzem.
minisia - nastał dzis szczęsliwy dzień:-)
czarna79 - no no no:-) u mnie była sytuacja odwrotna, że do Roberta podbiegła dziewczynka i zaczęła go najpierw głaskać a potem pocałowała a on biedny był w szoku i nie wiedział co robić;-)

Kaka narazie o tym nie mysle a znając życie zaraz sia na wc znajde:-p
Dobra spadam bo miałam tylko wpaśc na chwilke a juz tyle czasu mineło:-p

reklama
Hej dziewczynki.Postanowiłam powrócić :)
Egzamin mam juz za sobą,- jestem oficjalenie lekarzem !!!
przerwa od forum dobrze mi zrobila,przestałam sie panicznie bac poronien:)
Czuje juz pierwsze ruchy od tygodnia ,maksymalnie dziwne uczucie:)
W domu miałam kryzys z mezem nawet przez 3 tyg nie mieszklaismy razme,powoli mam nadzieje sie ulozy!
Za tydzien idę na usg 3d dostaniemy plytke z dzieciaczkiem,dowiemy sie plci i co najwazniejsze czy nei ma wad.
Ja wygladam juz jak babka na choince,gruba sie robie no:)

Gratulujemy Pani doktor!!!
Od owego feralnego dnia u nas tylko dobre wieści i takie juz do konca będziemy tu czytać:tak::tak::tak:
Kryzysy, no coż wszystkim się zdarzają...ja najczęsciej przeprowadzam sie do pokoju obok. M po samotnej nocy przyłazi już z samego rana i się przymila. Ja nie umiem się na niego gniewać bo on zawsze mnie rozśmiesza i cąły gniew ze mnie uchodzi.
Co do płci - ja już też się doczekać nie mogę. Od 5 dni czuję ruchy i jest fantastycznie:tak:
A w grubą babę z choinki to ja nie wierze...prosimy wkleić foteczki z brzusiem na odpowiednim wątku:tak::-D

Do góry