reklama
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
WItam nowe Mamusie
Co do pojemniczków na mocz to są sterylne i niesterylne. Zalezy jaki kupimy w aptece. Te w woreczku są jałowe a te luzem trzeba porządnie wymyć. Zdecydowanie lepiej kupic sterylny bo od parzenia wrzątkiem się odkształcają
Co do pojemniczków na mocz to są sterylne i niesterylne. Zalezy jaki kupimy w aptece. Te w woreczku są jałowe a te luzem trzeba porządnie wymyć. Zdecydowanie lepiej kupic sterylny bo od parzenia wrzątkiem się odkształcają
Hej dziewczynki.Postanowiłam powrócić
Egzamin mam juz za sobą,- jestem oficjalenie lekarzem !!!
przerwa od forum dobrze mi zrobila,przestałam sie panicznie bac poronien
Czuje juz pierwsze ruchy od tygodnia ,maksymalnie dziwne uczucie
W domu miałam kryzys z mezem nawet przez 3 tyg nie mieszklaismy razme,powoli mam nadzieje sie ulozy!
Za tydzien idę na usg 3d dostaniemy plytke z dzieciaczkiem,dowiemy sie plci i co najwazniejsze czy nei ma wad.
Ja wygladam juz jak babka na choince,gruba sie robie no
W domu miałam kryzys z mezem nawet przez 3 tyg nie mieszklaismy razme,powoli mam nadzieje sie ulozy!
Za tydzien idę na usg 3d dostaniemy plytke z dzieciaczkiem,dowiemy sie plci i co najwazniejsze czy nei ma wad.
zawadka
Październikowe mamy'08
helloł helloł:-)
witam nowe mamusie - pisajcie pisajcie
anula1975 -oby bóle głowy poszły sobie dalekow bólach jajników nie pomogę ale moze jak Cie niepokoi to skontaktuj sie z lekarzem.
minisia - nastał dzis szczęsliwy dzień:-)
czarna79 - no no no:-) u mnie była sytuacja odwrotna, że do Roberta podbiegła dziewczynka i zaczęła go najpierw głaskać a potem pocałowała a on biedny był w szoku i nie wiedział co robić;-)
witam nowe mamusie - pisajcie pisajcie
anula1975 -oby bóle głowy poszły sobie dalekow bólach jajników nie pomogę ale moze jak Cie niepokoi to skontaktuj sie z lekarzem.
minisia - nastał dzis szczęsliwy dzień:-)
czarna79 - no no no:-) u mnie była sytuacja odwrotna, że do Roberta podbiegła dziewczynka i zaczęła go najpierw głaskać a potem pocałowała a on biedny był w szoku i nie wiedział co robić;-)
reklama
Hej dziewczynki.Postanowiłam powrócić
Gratulujemy Pani doktor!!!
Od owego feralnego dnia u nas tylko dobre wieści i takie juz do konca będziemy tu czytać
Kryzysy, no coż wszystkim się zdarzają...ja najczęsciej przeprowadzam sie do pokoju obok. M po samotnej nocy przyłazi już z samego rana i się przymila. Ja nie umiem się na niego gniewać bo on zawsze mnie rozśmiesza i cąły gniew ze mnie uchodzi.
Co do płci - ja już też się doczekać nie mogę. Od 5 dni czuję ruchy i jest fantastycznie
A w grubą babę z choinki to ja nie wierze...prosimy wkleić foteczki z brzusiem na odpowiednim wątku
Podziel się: