Ja nie moge sie doczekac co bedzie,bo wszyscy na poczatku wrozyli coreczke,a teraz synkaa ja sama juz nie mam pojecia....Wazne by bylo zdrowe.Ja tydzien bylam na urlopie zdrowotnym,zatoki mnie dopadlyno ale dzis na 16.00waszego czasu ide do pracy,no ale tylko chodze na 2godz.dziennie takze jest spoko.Milego szykowania Dorota
reklama
Ja mlodziutka mama bedew sierpniu 21latekPowiem wam szczerze,ze czasem sobie mysle jak to wszystko sie ulozy.Dziadki placza,ze wnusia/wnusi nie beda czesto widywac...no,ale mam kolezanki z dziecmi tutaj takze bedzie latwiej niz samej.Narazie jeszcze pracuje po 2godz.popoludniu(sprzatam),bo wymioty mi minely i czuje sie dosc dobrze.Ja juz tak pokochalam ta dzidzie,ze nie moge sie doczekac kiedy ja zobaczejuz powoli sie porusza,a wczoraj coraz mocniej czulam.Ten bobas daje mi sile i szczescie do zycia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaka82ja mam problem tutaj w Anglii z macierzynskim,bo zmienilam przedciaza prace...a tu trzeba przepracowac pol roku przed ciaza i 26 czy 28tygodni ciazymoj pracodawca powiedzial,ze od nich nic nie dostanemusze sie starac z panstwa,no,ale zawsze jakies groszeja nawet sie ciesze,ze mam te 2godz,bo moj chlopak wraca ok.18 z pracy,a ja cale dnie w domu,bo niechce mi sie nigdzie chodzic,a tak zawsze sie przejde
ppatqa ja wiem ze u nas zawieszaja składki jak sie nie pracuje,ale tobie płaci zuz wiec niby zarabiasz,trudno stwierdzic jak to jest
Kaka- paracetamol w ciąży jest bezpieczny wiec nic sienie stanie.ale wiesz zawsze lepiej nie brac za wiele tylko w raze koniecznosci.
Ja bym chciala bardzo córcie)
Kaka- paracetamol w ciąży jest bezpieczny wiec nic sienie stanie.ale wiesz zawsze lepiej nie brac za wiele tylko w raze koniecznosci.
Ja bym chciala bardzo córcie)
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Motylku super, że dzidzia będzie miała młodziutką mamę Ja czasem mam zal do siebie, że czekałam do 26 lat. Wiem, ze to nie jest późne macierzyństwo ale trochę żałuje zważywszy na to, że na dziecko zdecydowaliśmy sie prawie 5 lat po slubie i po 8 latach bycia razem. Fajnie jak dziecko ma młodych rodziców. Ty jak dziecko będzie mialo 10 lat bedziesz miala 31 a mój mąż prawie 40 wszystko ma swoje plusy i minusy, niby teraz mamy ustabilizowane życie cos tam w zyciu udało nam sie osiągnąc ale to coś za coś
Ja od zawsze kochalam dzieci.Bo chociaz bylam jedynaczka,wiecej wychowywalam sie u babci,gdzie byly same kuzynki,takze czulam jakby one byly moimi siostrami.Zycie duzo mnie nauczylo.....Moi rodzice pili,w koncu tata zmarl,a matka trafila do wiezienia,a ja trafilam pod opieke drugiej babci.Dzis jej bardzo dziekuje,ze wychowala mnie tak dobrze,ze znam wartosci zycia i nigdy nie pozwole,aby moje dziecko cierpialo tak jak ja,bo niestety na psychice wszystko siedziZawsze marzylam o swoim malym skarbku,bo wierze,ze on bedzie calym moim zyciem i da mi szczescie!!!
reklama
Podziel się: