reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Hej dziewczynki.Postanowiłam powrócić :)
Egzamin mam juz za sobą,- jestem oficjalenie lekarzem !!!
przerwa od forum dobrze mi zrobila,przestałam sie panicznie bac poronien:)
Czuje juz pierwsze ruchy od tygodnia ,maksymalnie dziwne uczucie:)
W domu miałam kryzys z mezem nawet przez 3 tyg nie mieszklaismy razme,powoli mam nadzieje sie ulozy!
Za tydzien idę na usg 3d dostaniemy plytke z dzieciaczkiem,dowiemy sie plci i co najwazniejsze czy nei ma wad.
Ja wygladam juz jak babka na choince,gruba sie robie no:)

Witaj jak dobrze Cie widziec na forum :-D:-D:-D
Ja aktualnie mam kryzys z mezem,lub dopiero to jest przygotowanie do ostrego
kryzysu:crazy: czasem mam chec zostawienia go na zawsze i bycia samej:crazy:

Dobrze ze z dzidzia jest ok.Pisz do nas jak najczesciej I GRATULUJE
tytulu lekarza ( a jaki kierunek ??????)

reklama
Czarna 3 mam kciuki za pierwsza jazde :-)Pamietam jak ja sie stresowalam :-)
O ktorej masz ta jazde?

Ja oddalam mocz do badania i o 14,30 jest wynik do odbioru.Dzis mam troche do pozalatwiania
bo po 14 musze isc do sadu zaplacic mamie za sprawe sadowa,pozniej po wynik do szpitala
a po wyniku od razu do gina na 15,20 :-)
Jeszcze trzeba ogarnac mieszkanie odkrzyc musze a nie lubie tego hihihih

Czarna "szerokiej drogi i gumowych drzew"
Dorotka samych dobrych widomości u gina

Ja uciekam do łóżeczka. Znowu zaczynam sie czuć jak koń po westernie.
Trzymajcie sie kobietki!!!

mika79 witaj
Avialle witamy z powrotem i gratulacje
Czarna trzymam kciuki za jazde
dorota123456789 dzisiaj nasz dzień, ja musze poczekac do 15-16 z wizyta, ty masz wcześniej, ja bede wieczorem chyba bo dzwoniła babka ze sklepu ze przyszedł zamówiny staniczek, i cotygodniowe zakupy nas czekają
minisia widzisz wszystko dobrze

Ja siedze i czekam na swieże bułeczk, niema auta mamy więc pewnie pojechała po zakupy. Zaraz bede dzwonic do przychodni czy są juz dziś moje wynik na bruceloze. Jeszcze czeka mnie prasowanko w którym znów mam zaległości. od rana jestem podenerwowana, nie moge doczekac sie wizyty.

Ppatqa nio ja tez sie juz doczekac nie moge wychodze juz o 14 aby wsio zalatwic wiec czas do wizyty od 14 poleci mi szybko :-)No niby mam wczesniej ale on czasem ma godzinne opoznienie:rofl2: ale zazwyczaj ma to opoznienie o pozniejszych godzinach wiec moze wejde w marie rowno hihihi.Juz tak sie starsznie nie moge doczekac :-D.
Ppatqa ty pisz wieczorem co u gina nie trzymaj nas w niepewnosci do jutra :-D

Dzieki Dorotka. Moj M sie smieje ze gdyby nie te pare dni to nie wiedziałabym że jestem ciężarówka.

Ppatqa i Dorotka piszcie odrazu jak wrócicie co u dzidzi. Nie bede sie dzis zbytnio udzielać ale czytać to i owszem

dorota123456789 no my mielismy taki powazyny kryzsy tez juz chcielismy sie rozstac,teraz wcale nie czuje ze jest w porzadku ciagle niedomowienia i takie inne. Malo przyjemne szczegolnie jak sie oczekuje dziecka.Generalnie moj mąż niezbyt odpowiedzialmnie sie zachowuje.
A wy dziewczyny kiedy idziecie na połówkowe usg?

reklama
Anula, poleż sobie pod kocykiem i odpocznij. Jutro będzie lepiej.

Avialle wziełam sobie jednego dnia 3 apapy (1 co 4 godziny) na zbicie gorączki. Myślisz, że ona nie zaszkodzą??

A co do facxetów. To nasz zwiazek rozkwitł od momentu staranek o dzidzie. Przedtem czesto mijaliśmy się w drziwach z powodu rożnych godziny pracy i szkoły. Teraz spędzamy ze sobą wiecj czasu i jest super.Pamiętajcie, że każdy kryzys kiedys mija...

Do góry