reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2008

Czarna ale masz piekna pannice :tak: ze juz sie za nia chlopcy uganiaja :-D

Witam nowa mamusie:tak:

A moj M zas nie potrafil odmowic dzisiaj piwa :crazy: ale jestem spokojna i jak sobie zje
to na spokojnie z nim porozmawiam.Najpierw przez jakis czas postaram sie spokojnie .A jak to nie pomoze to juz beda wiory lecialy i zle sie to skonczy,ale miejmy nadzieje ze se poradzimy :crazy:

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamy :)

Właśnie dołączam do wątku, bo też noszę maleństwo pod sercem :)

Do usłyszenia :)

Monika

I ja witam nowe mamusie.

Co do złych wyniów moczu to moze faktycznie pojemniczek była zanieczyszczony.

Czarna to laska wiec i jej córy ładne dziewczyny - nic dziwnego, ze się chłopaki oglądają.

A wlasnie dziewczynki ja mam zawsze dylemat zanim nasikam do pojemniczka to
nie wiem czy mam go jakos wycziscic?????
Zazwyczaj kupuje pojemniczek zakrecony i w worku wiec nie powinno sie nic tam
pokazac zaden kurz itp ale teraz dzisiaj kupilam odkrecony i wiecie nie zapakowany wiec chyba moze musze go jutro rano jakos opukac czy cos bo bedzie kurz i zas beda bakterie :crazy:.

Ide spac DOBRANOC

A wlasnie dziewczynki ja mam zawsze dylemat zanim nasikam do pojemniczka to
nie wiem czy mam go jakos wycziscic?????
Zazwyczaj kupuje pojemniczek zakrecony i w worku wiec nie powinno sie nic tam
pokazac zaden kurz itp ale teraz dzisiaj kupilam odkrecony i wiecie nie zapakowany wiec chyba moze musze go jutro rano jakos opukac czy cos bo bedzie kurz i zas beda bakterie :crazy:.

Ide spac DOBRANOC

Bez wzgledu na to czy kupujesz pojemniczek zakrecony zafoliowany czy cuś powinno się jego jak i jego pokrywke przepłukać gorącą(wrzatkiem) najlepiej z czajnika wodą to wtedy bakterie sie wyparzą :-)

Witam nowe mamusie!!!
Wiecie co moj M jutro wraca!!!!!:-) i dzis juz ugotowalam obiadek na jutro bo jak po niego pojade to pol dnia zleci!!!!!ale jestem szczesliwa!!!!!!!!!!!Nie wiem jaka my mamy sluzbe zdrowia skoro zdrowego czlowieka wala do szpitala zamiast powtorzyc wyniki i wtedy kierowas na szpital! ile mnie to nerwow kosztowalo!!!!
Pisalyscie cos o piciu glukozy-to paskoctwo!!tez zwymiotowalam!w pierwszej ciazy w drugiej nie poszlam wcale i nie wolali wynikow a teraz nie wiem jak bedzie? podobno najlepiej cala cytryne wcisnac i wtedy da sie wypic tak tez sprobuje bo wole podejsc do tego badania bo jest wazne.Buzka milej nocy papa

Nio widzisz minisia i cała rodzinka bedzie w komplecie i zadowolona. Czasmi lepiej do szpitala na badania bo Ci lekarzew pzrychodniach niesą tacy dokładni ,a przyokazji Wiecie że wszystko jest OK :-D:-D:-D teraz zostało się tylko cieszyc i oczekiwać na kolejna dzidzie...

Dzień doberek wszystkim mamusiom!
Dziś nareszcie obudzilam sie bez bólu głowy. Ostatnie dwa dni to jakiś koszmar. Czułam sie jakbym byla z waty i miała sie zaraz rozsypać.

Czytalam, że was też coś kłuje, ciągnie, boli. Ale mam pytanko co do kłucia w jajnikach. Czy któras z was też czuje to kłucie az do ujścia szyjki? Bo u mnie to prawie az na zewnątrz promieniuje i nie wiem czy to normalne.

Czesc dziewczyny ja juz ubrana:-D tylko wcinam kanapke,nasiusiualam juz do pojemniczka i lece na szpital sie zapytac czy wogole mi to przyjma i ciekawe kiedy bedzie wynik:rofl2:.No ale jak nie pojde to sie nie dowiem.U mnie pomalu sloneczko wychodzi:tak:.Do uslyszenia

reklama
Ja tylko na chwilke aby sie przywitac.
Musze zaraz sprzatnac chałupke,powiesic pranko (jak sie wypierze) ugotowac pyrki na kopytka. Bo dziś mam pierwsza jazde wiec chce sie wyrobic przed wyjsciem:-p
Bo dziś wraca M z delegacji wiec same wiecie:-p:-D

Andzia pierwsze słysze aby opłukiwać te kupne pojemniki:sorry2: ja nigdy tego nierobiłam:no: co do kłucia to ja mam takie w okolicach pepka najczesciej tam gdzie dzidzi rosnie)

Dorotka1234....powodzenia na badanku;-)

Minisia a mi sie wydaje ze lepiej ze wzieli do szpitala i odrazu zrobili wsie badania. Bo inaczej zanim by sam zrobił troszke by to zeszło:tak: Najważniejsze ze macie to za sobą;-)

Do góry