reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Hej ale naskrobalyscie hihihih
Czarna zdolna z Ciebie babka
Ppatqa ja tez na kazdej wizycie mam usg i jutro tez bede miala .A ty nie wiesz
czy ci jutro zrobi usg ?????????
Ja bylam z Rybniku troche zalatwilam ale nie wsio ,musze isc do mojego pracodawcy i on sie musi z ksiegowa skontaktowac wtedy wsio zalatwie .Pozniej posiedzialam sobie troche u mamy w pracy ,pogadalam z ciocia i ona pochwalila
ze juz ladnie brzusio u mnie widac.A pozniej jak bylam w sklepie z mama to taka
mloda kasjerka tak dzwnie na mnie patrzala na moja twarz i na moj BRZUCH
pewnie zauwazyla ze ja ciezarna a ze wygladam na 17 lat to pewnie byla w szoku.
Wogole ludzie sie szokuja jak mnie widza z obraczka na palcu
Czarna zdolna z Ciebie babka
Ppatqa ja tez na kazdej wizycie mam usg i jutro tez bede miala .A ty nie wiesz
czy ci jutro zrobi usg ?????????
Ja bylam z Rybniku troche zalatwilam ale nie wsio ,musze isc do mojego pracodawcy i on sie musi z ksiegowa skontaktowac wtedy wsio zalatwie .Pozniej posiedzialam sobie troche u mamy w pracy ,pogadalam z ciocia i ona pochwalila
ze juz ladnie brzusio u mnie widac.A pozniej jak bylam w sklepie z mama to taka
mloda kasjerka tak dzwnie na mnie patrzala na moja twarz i na moj BRZUCH
pewnie zauwazyla ze ja ciezarna a ze wygladam na 17 lat to pewnie byla w szoku.
Wogole ludzie sie szokuja jak mnie widza z obraczka na palcu
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Wiem ze to nie moze watek na to ale tu sie wiecej dzieje wiec napisze :-)
Odebralam dzis wyniki krwi i moczu i tak hemoglobine czyli krwi mam za malo bo mam
11,1 a norma jest od 12 :-( Zelazo tez mi spadlo ale jeszcze jest w normie :-)
W moczu pisze ze mam liczne bakterie :-) Dzwonilam do poloznej i ona pytala i leukocytow mam w moczu a mam 0-1 i ona mowi ze to jest dziwny wynik bo jak sa bakterie w moczu to leukocyty sa podwyzszone a ja mam oki.
Ostatnio leukocyty mialam wyzsze bo 1-3 a teraz 0-1 i wtedy nie mialam bakteri.
Jutro postaram sie oddac mocz do szpitala do labolatorium i jutro powinny byc tam wyniki
i tak tez poradzila mi ta polozna bo wiecie jutro ide do gina :-)
Czy ktoras tez miala albo ma bakterie w moczu w ciazy bo troche sie martwie :-(
Odebralam dzis wyniki krwi i moczu i tak hemoglobine czyli krwi mam za malo bo mam
11,1 a norma jest od 12 :-( Zelazo tez mi spadlo ale jeszcze jest w normie :-)
W moczu pisze ze mam liczne bakterie :-) Dzwonilam do poloznej i ona pytala i leukocytow mam w moczu a mam 0-1 i ona mowi ze to jest dziwny wynik bo jak sa bakterie w moczu to leukocyty sa podwyzszone a ja mam oki.
Ostatnio leukocyty mialam wyzsze bo 1-3 a teraz 0-1 i wtedy nie mialam bakteri.
Jutro postaram sie oddac mocz do szpitala do labolatorium i jutro powinny byc tam wyniki
i tak tez poradzila mi ta polozna bo wiecie jutro ide do gina :-)
Czy ktoras tez miala albo ma bakterie w moczu w ciazy bo troche sie martwie :-(
dorota1-9 hemoglobina bym sie zbytnio nie przejmowała bo taki spadek to nic.Podobno na żelazo dobra jest natka z pietruszki(dostałam cała skrzynkę od teściowej).Co do bakterii ,to ich nie miałam ale miała moja znajoma.Tylko ona była wtedy w 5 tyg. więc nic na to nie brała .Wiem ,że trzeba zakwasic mocz, czyli .żurawina i cytryna w każdych ilościach.My jasteśmy w 2 trymestrze ,Więc myśle ,że możma już cos na to brac.Nie przejmuj się to nic takiego.
Jestem panienki
Do mojej małej dziś na podwórku przykleił się chłopczyk 3 letni i wiecznie za nia łaził kochał a potem zaczął całować Ona nie wiedziała co sie dzieje. I musiałam łazić za nią krok w krok bo ten jej żyć nie dawał
Ja z ciuszków typowo ciążowych mam spodnie za 10 zł z "taniej odzieży" i kupiłam jakies tam bluzeczki (takie szersze)z tym ze nie sa to typowo ciązowe ale takie teraz modne. A dziś wszyłam sobie kliny do dwóch par spodni i jestem zadowolona
Mafa ja ogólnie znam sie "troszku" na gotowaniu. Ale jeżeli chodzi o barszcz ukraiński to ide troche na łatwizne (jak robiłam sama zawsze mi czegoś brakowało w smaku)Kupuje mrożonkę hortex"Barszcz Ukraiński" i gotuje w średnim garnku . Przyprawiam 2 kostkami rosołowymi . Gotuje tak z pół h. Nastepnie nabieram do kubka troche zupki i wsypuje pół torebki "barszczy czerwonego" winiary (takiego czystego bez zadnych grzanek itp) i łyżke octu daje. To dobrze rozpuszczam wlewam do garnka i jeszcze chwilunie gotuje. To wszystko. najlepiej z ziemniaczkami ze skwarkami czy kopytkami a nie wspomne o pierożkach ruskich
Motylek witam nową mamusie? Czy aby napewno ten suwaczek dobrze pokazywał?
Do mojej małej dziś na podwórku przykleił się chłopczyk 3 letni i wiecznie za nia łaził kochał a potem zaczął całować Ona nie wiedziała co sie dzieje. I musiałam łazić za nią krok w krok bo ten jej żyć nie dawał
Ja z ciuszków typowo ciążowych mam spodnie za 10 zł z "taniej odzieży" i kupiłam jakies tam bluzeczki (takie szersze)z tym ze nie sa to typowo ciązowe ale takie teraz modne. A dziś wszyłam sobie kliny do dwóch par spodni i jestem zadowolona
Mafa ja ogólnie znam sie "troszku" na gotowaniu. Ale jeżeli chodzi o barszcz ukraiński to ide troche na łatwizne (jak robiłam sama zawsze mi czegoś brakowało w smaku)Kupuje mrożonkę hortex"Barszcz Ukraiński" i gotuje w średnim garnku . Przyprawiam 2 kostkami rosołowymi . Gotuje tak z pół h. Nastepnie nabieram do kubka troche zupki i wsypuje pół torebki "barszczy czerwonego" winiary (takiego czystego bez zadnych grzanek itp) i łyżke octu daje. To dobrze rozpuszczam wlewam do garnka i jeszcze chwilunie gotuje. To wszystko. najlepiej z ziemniaczkami ze skwarkami czy kopytkami a nie wspomne o pierożkach ruskich
Motylek witam nową mamusie? Czy aby napewno ten suwaczek dobrze pokazywał?
Andzia 21
Październikowe mamy'08
No ładnie czarna zięc sie szykuje... A mój siostrzeniec ma jednak zapalenie płuc i bedzie z 7 dni w szpitalu :-( śniadania mu juz niesmakuja... A ja musze mojego drugiego siostrzeńca pilnować i zaraz idziemy coś zjeść. Ja dzisiaj byłam u mamy na obiedzie na sosiku z iemniaczkami i sałatą w śmietania. A ostatnio jadłam zupe szczawiową z młodego szczawiu z ziemniaczkami i skwareczkami normalnie zaje..... ja juz w zadne spodnie z przed ciąży sie nie miescze :-( ale mam jeszcze z 2 pary do chodzenia co sobie kupiłam jedne białe na lato...
Oby nie ten bo normalnie w klasztorze zamkneNo ładnie czarna zięc sie szykuje...
Mafa w smaku jest wyjeb.....
Dobra ja juz sie w domku nasiedziałam spadam do bratowej na ploty
Ja chyba mam owsiki bo na miejscu usiedziec nie moge
ppatqa
Październikowe mamy'08
motylek6 witaj
dorota ja nawet nie wiemczy będzie mnie badał, bo kazał przyjść po zwolnienie, jak to mi sie skończy, a tak to mam na każdej wizycie usg, a co do moczu może nie tak pobrałaś
czarna no nie dziwię się ze sie podoba
A ja była na spacerze z teściową w agroturystyce u sąsiada, bo dzwonił że mu sie klacz oźrebiła i by ogladnąć źróbka czy ok, teraz cała ekipa ( M i 2 ojców) mecza altanke
dorota ja nawet nie wiemczy będzie mnie badał, bo kazał przyjść po zwolnienie, jak to mi sie skończy, a tak to mam na każdej wizycie usg, a co do moczu może nie tak pobrałaś
czarna no nie dziwię się ze sie podoba
A ja była na spacerze z teściową w agroturystyce u sąsiada, bo dzwonił że mu sie klacz oźrebiła i by ogladnąć źróbka czy ok, teraz cała ekipa ( M i 2 ojców) mecza altanke
reklama
Andzia 21
Październikowe mamy'08
jeszce cała gromada zięciów sie "przewinie" pzrez twoje dzrwi przy takich córach to się niema co dziwić... po starszej juz widać ,że ładna pannica rośnie :-) ja juz po jedzonku jescze tylko na kolacje dla M zrobie frytki
Podziel się: